3.

286 19 2
                                    

Toen ik weer thuis was probeerde ik zo weinig mogelijk aan school te denken. Omdat ik dat niet leuk vond en zodat mijn vader het niet in mijn gedachte kon lezen. Alleen het lukte niet. Gelukkig is mijn vader er niet. Hij is met mijn moeder, Carlisle, Esme, Emmet en Rosalie zijn ook gaan jagen. Dus alleen Alice, Jasper en ik zijn thuis. Ting dong
'Renesmee Jacob is er.' roept Alice. Ik ren naar beneden, doe de deur open en zeg:
'Hey Jacob.' Ik zie dat het buiten al pikken donker is.
'Hey Renesmee' zegt Jacob en geeft me een knuffel. Alice loopt weer naar de woonkamer en Jacob en ik gaan naar boven.
'Wat zie je er mooi uit.' zegt Jacob.
'Dankje jij ook.' Ik begin te blozen 'Ik hou van je.' Ik geef hem een kusje op zijn wang.
'Ik ook van jou.' zegt Jacob en we lopen hand in hand naar mijn vaders kamer. Eigenlijk kom alleen ik er best vaak. Mijn vader en moeder zijn meestal in ons huisje. We gaan zitten op mijn vaders bank. Het is al best laat en ik begin moe te worden. Ik leun tegen Jacob aan. Hij streelt mijn haar. Hij tilt mijn hoofd op en zoent me. Mijn hartslag gaat veel sneller en die van hem ook. Ik ben nu zo moe dat mijn ogen dicht vallen. Ik val in slaap tegen Jacob aan.

P.o.v Jacob

Renesmee slaapt. Ze ligt tegen me aan. Ik zoende haar! Ik was zo blij. Ik bedacht me dat het misschien beter was als ze naar haar bed ging dus ik tilde haar voorzichtig op en droeg haar naar beneden.
'Ik leg Renesmee ik bed.' zeg ik tegen Alice die het waarschijnlijk al had gezien.
'Is goed.' zegt Alice terug. Ik loop naar het huisje en leg haar in bed. Ik voel dat ik eigenlijk ook best moe ben en ga op haar bank liggen. morgen komt mijn zus Rebecca bij ons langs. Ze woont nu in Hawaï. Ik heb haar niet meer zo vaak gezien nadat onze moeder stierf. Ze komt langs omdat ze Renesmee en Paul wil ontmoeten en omdat ze al heel lang niet thuis is geweest. Billy mist haar heel erg. Paul is ingeprent met Rachel, mijn andere zus. Ik staar naar Renesmee en val in slaap.

P.o.v Renesmee

Ik doe mijn ogen open en ik zie Jacob. Ik denk weer aan gisteren. Ik sta op en schud hem wakker. Hij gaat overeind zitten en ik ga naast hem zitten.
'Lekker geslapen?' zeg ik.
'Ja jij?'
'Ja ik ook.' zeg ik. Ik kijk op mijn wekker en zie dat ik bijna naar school moet. Ik geef Jacob een snelle kus en sta op.
'Ik moet naar school.' zeg ik. Jacob staat op en zegt
'Oké het word ook weer eens tijd dat ik naar huis ga.' Jacob loopt naar de deur.
'Doei.' zegt hij en loopt weg. Snel kleed ik me aan. Ik hoor dat mijn moeder beneden staat te wachten dus ik loop snel naar haar toe.
'Hoi mama.' zeg ik en geef haar een knuffel.
'Was het leuk met Jacob?'
'Ja. Waar is papa?' zeg ik nerveus.
'Hij is met de rest aan het honkballen. Ik ga zo ook naar ze toe.' Het is buiten slecht weer. Net zo als altijd. Het is aan het onweren. Gelukkig dat mij vader er niet was zodat hij mijn gedachten niet kan lezen, maar dat zou niet voor lang zo zijn. En dan komt hij achter dat ze me pesten op school.
'Ben je klaar voor school?' zegt mijn moeder. Ik knik snel. Ik had voor mijn 6de verjaardag een auto gekregen. Ik stap in en rij naar school.

The Twilight Saga ZonsondergangWhere stories live. Discover now