Capitolul 15

220 29 29
                                    

Emma p.d.v.

-Bună!

"Oh, Doamne, nu putea să fie și el altundeva, cum ar fi în cealaltă parte a orașului"?

-Bună!

-Deci, hm, presupun că suntem frate și soră acum.

-Sst! Vorbește mai încet! Îi zic eu scrutându-i pe cei ce stăteau în apropierea noastră pentru a ma asigura că nu au auzit nimic. Nimeni nu o să afle despre chestia asta, ai înțeles?

-Nu e așa mare scofală. Adică sunt sigur că pentru tine e dar vreau să spun că nu trebuie să-ți bați atâta capul cu asta. Lucrurile se îndreaptă de la sine.

-Asta ar trebui să mă facă să mă simt mai bine?

-Pai, discursul suna mai bine în capul meu.

-Aha, îi zic străduindu-mă să îi ignor surâsul copilăresc ce îmi face inima să o ia la goană.

-Uite, am auzit că ai nevoie de un partener de studiu și nu vreau să ma laud sau ceva de genul ăsta, dar sunt genial la fizică. Ai vrea să te ajut cu lecțiile?

-Mersi de ofertă, dar nu. Nu am chef de învățat acum.

Încerc să trec pe lângă el, dar îmi taie calea și își pune mâinile puternice pe umerii mei. Ma cutremur si imi tin rasuflarea pentru o secunda, atingerea lui innebunindu-ma de fiecare data.

-Ascultă-mă! Știu că totul e confuz pentru tine acum și că nu ești cea mai mare fană a lui Bruce, dar știu cum e să nu îți ai tatăl lângă tine. Nu ar trebui să-i dai cu piciorul șansei de a avea unul. Nu spun că trebuie să îl ierți pe Bruce pentru că nu a fost aproape de tine tot timpul ăsta...

-Bun! Pentru că nu am de gând să o fac!

-Dar ar trebui cel putin să-i acorzi o șansă.

-De ce?

-Pentru că el nu e așa cum îl cred ceilalți.

-Adică nu e un miliardar excentric care conduce un imperiu în plină dezvoltare și nu are la picioare jumatate din lume? Nu e el cel care e primul la orice petrecere fie ea caritabilă sau nu și nu e el cel care are orice femeie vrea, face ce vrea când vrea fără să-i pese de consecințe?

-Bine, ai uitat să spui că sforăie.

-Ce legătură are faptul că sforăie cu ce am zis eu?

-Credeam că îi facem caracterizarea morală. E îngâmfat, enervant, mitocan, nu vrea să-mi cumpere o nouă mașină, e incredibil de orgolios, vrei să continui?

Simt cum toți mușchii mi se destind și încep să râd în hohote.

-M-am prins. Nu e perfect.

-În niciun caz. Totuși eu nu renunț la mașina aia! Într-un fel sau altul va fi nevoit să mi-o cumpere.Spune el privindu-ma increzator.

-Nu mai spune. Din ce motiv?

-În primul rând o să îl bat la cap până când va ceda și în al doilea rând, dacă mă lași să te ajut voi avea bile albe în plus.

-Deci, mă folosești ca să obții o mașină?

-Prefer să îi spun "angajament avantajos pentru ambele părți". Tu iei testul cu notă mare iar eu primesc o nouă jucărie.

-Ce s-a întâmplat cu cea veche?

-Să zicem că zidurile ar trebui delimitate mai clar noaptea.

Batgirl -Secretul LiliaculuiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum