Capitolul 7

287 49 29
                                    

Emma p.d.v

-Aratati superb, fetelor!

-Mersi, Bekha!

Este uimitor cum fetele se inteleg asa de bine cu mama mea. A ajuns acasa cu 30 de minute in urma si ne-a ajutat cu accesorile pentru tinutele noastre. Artemis poarta o rochie rosie, mulata, ca un decolteu care il va face pe Wally sa pocneasca vreun boboc care nu-si va poate tine ochii acasa. Parul ii este prins intrun coc lejer si suvite perfecte ii incadreaza fata. Pantofii asortati sunt obligatorii si, desigur, minunati. Megan a ales o rochie verde fara bretele, pantofi de culoarea smaraldelor si un colier cu pietre pretioase. Nici nu stiam ca am asa ceva. Parul ii cade liber pe spate in onduleuri aranjate pana la cel mai mic detaliu. Cu siguranta vor frange cateva inimi in seara asta. Ma privesc in oglinda in timp ce Megan imi aranjeaza pentru a mia oara parul. Rochia alba imi vine ca turnata si se asorteaza perfect cu colierul si cerceii mei. M-am indragostit de rochia asta din clipa in care am vazut-o.

-Gata, Meg, o sa raman cheala pana la petrecere!

-Ba nu! Trebuie sa fii perfecta!

-Nu mai spune! Ordinele presedintelui? O intreb sarcastica, dar izbucnesc in ras cand ii vad reactia.

-Da, sa traiti!

-Nu vreau sa va stric distractia sau ceva de genu asta, dar nu ar trebui sa plecati undeva?

Mama ne priveste apreciativ dupa care incepe sa ne impinga spre usa.

-Bine, mama, am inteles, vrei sa scapi de noi!

-Exact! Cu cat plecati mai repede, cu atat va intoarceti mai repede! Acum, recapitularea! Zice mama pastrandu-si pentru final tonul care spune clar "Eu sunt seful aici!" Nu aveti voie la bauturi alcoolice, in niciun caz nu aveti voie la mai putin de 10 metri de droguri sau de o persoana care consuma asa ceva si fara baieti. Nu-mi pasa cat de draguti sunt sau cat de mult va dau impresia ca va plac, dar nu vreau sa se intample ceva.

-Stai calma, mama, vom fi bine. Nu e ca si cum am putea fi rapite de extraterestri sau ceva de genul asta.

-Bine, scumpo. Imi ofera o ultima imbratisare inainte de a iesi din apartament si a intra in lift.

-Oficial, petrecerea a inceput, zice Artemis facand o pirueta in fata noastra cand suntem singure. Isi pune mana stanga in sold in timp ce noi incepem sa radem.

In fata cladirii ne astepta o limuzina negra care ne duce spre conacul familiei Wayne. Sa fiu sincera, ma asteptam la o casa mare, gradini superbe si toate cele, dar proprietatea Wayne este absolute minunata. Gradini perfecte inconjoara casa pe o distanta de mai mult de 2 km, iar casa e mult mai mult decat ma asteptam. Este construita in stil gotic si are 3 etaje. Este incredibil de mare, amintindu-mi de castelele din antichitate. Cu siguranta averea de care dispune Bruce este imensa. Imaginea sumbra a casei este minimizata de muzica ce rasuna de undeva din spatele ei si de luminile colorate ce strapung intunericul.

-Ce parere ai? Intreaba Megan aratand spre casa.

-Fara cuvinte! Ii raspund eu continuand sa contemplu statuile ce marginesc aleea pietruita din jurul casei.

-Si nu ai vazut inca interiorul! Continua Meg.

-Fetelor, am venit aici sa ne distram sau sa discutam despre minuni arhitecturale? Ne cearta Artemis incepand sa urce treptele spre intrare.

O urmam razand si nu sunt deloc surprinsa cand un valet ne deschide usa inainte ca macar sa ajungem in fata ei.

-Multumesc! Soptesc in timp ce trec pe langa el, dar raman impietrita cand descopar interiorul conacului.

Batgirl -Secretul LiliaculuiWhere stories live. Discover now