Capitolul 8

260 47 8
                                    

Au trecut câteva ore bune de când am venit aici și petrecerea pare că nu se mai termină. Trupurile de pe ringul de dans se mișcă energic în ritmul muzicii, nepărand afectați de faptul că e aproape ora trei dimineața. Am mai fost la petreceri nebune înainte, dar asta e prea de tot. Nimeni nu pare că ar vrea să plece acasă și niciunul din prietenii mei nu este de găsit în îmbulzeala de aici. Dick este în centrul atenției, înconjurat de câteva fete ce au renunțat de mult la inhibiții și încearcă să-l impresioneze cu mișcările lor care mai de care mai provocatoare.

-Singurică?

Tresar și mă întorc pentru a da nas în nas cu un băiat înalt, blond și bine făcut care emana un miros pătrunzător de alcool. Toți mușchii mă avertizează că este un pericol pentru mine și că trebuie să mă îndepărtez cât mai mult de el.

-Da. Tocmai voiam să intru și...

-Ce coincidență! Și eu voiam să intru, zice el plimbându-și privirea înfometată peste trupul meu.

-Nu, nu la asta mă refeream, mă bâlbâi eu, dar încremenesc când tipul al cărui nume nici măcar nu îl știu mă prinde de încheietura mâinii drepte și mă trage mai aproape de el.

-Nu vrei să-mi spui la ce te refereai într-un loc mai retras? întreabă el apropiindu-și fața periculos de mult de a mea.

-Nu, nu vrea.

Îmi întorc privirea de la cel ce încă mă ținea de incheieturi și îl văd pe Dick privindu-l nervos pe tip.

-Dă-i drumul, Alex! Mârâie el și face un pas amenințător spre noi.

-Haide, amice, ne distram și noi, vezi-ți de treaba ta și noi ne vedem de a noastră.

-Am zis să-i dai drumul! Strigă Dick oferindu-i lui Alex un pumn în față care îl face să cadă pe suprafața rece de piatră.

Își șterge fața cu mâna și rămâne pentru câteva secunde privind sângele de pe ea. Se ridică și încearcă să-l loveasca pe Dick, însă acesta se ferește la timp, oferindu-i încă o dată șansa să îmbrățișeze pământul. În jurul lor s-au adunat deja destui petrecăreți care îi încurajează să continue lupta, scandându-le numele în continuu. Dick îl ia pe Alex de gulerul cămășii și îl împinge câțiva metri în spate. Asta îl enerveaza la culme pe Alex, a carui față a devenit roșie în câteva clipe și se aruncă asupra lui Dick, începând să se tăvălească pe pământ oferindu-și pumni și picioare la greu.

-Ajunge! Terminați! Connor apare de nicăieri și se avântă în luptă despărțindu-i pe cei doi.

-Ce v-a apucat? Întreabă el poziționându-se între ei.

Alex îi privește pe amândoi cu furia vizibilă în ochi, calculându-și parcă șansele de reușită cu siguranță nu prea mari.

-Nu s-a terminat aici, Grayson! Urlă el și se întoarce pe călcâie, părăsind astfel petrecerea, în hohotele de râs ale celorlalți băieți.

Dick se întoarce spre mine cu o privire îngrijorată pe chip.

-Ești bine?

-Da. Doamne Dumnezeule, Dick, sângerezi! Exclam eu făcând ochii mari neștiind cum să reacționez în continuare.

Își duce absent o mana la frunte ștergând firul subțire de sânge și ridică din umeri.

-Petrecerea s-a terminat! Îl aud pe Connor zicând în timp ce începe să gonească grupul curioșilor ce se zgâiesc acum la noi. Toată lumea să plece acasă!

Dick p.d.v.

-Nu am nevoie de gheață!

-Spune-i asta ochiului tău!

Batgirl -Secretul LiliaculuiWhere stories live. Discover now