Bölüm 6∞Küpe

4.8K 472 22
                                    

Yeni bölüm +15 Vote ve +10 Yorumda gelecektir.

Medyadaki kapak bana aittir. İsteyen olursa sizlere de yaparım. Medya da göremeyenler için yoruma linki koyuyorum.

Bölüm Şarkısı: Flashlight-Jessie J

İyi Okumalar...

---

Artık rüyalarım bile değişmişti. Geçen akşam gördüğüm rüya da beni korkutan bir rüyaydı. Sanki gerçek gibiydi. Sanki sadece ben her şeyin farkında değilmişim gibi. Bu beni korkutuyordu. Belki de şizofren hastasıydım. Ya da sinir hastasıydım. Bilmiyordum. Aynı rüyalarımın bana ne anlatmak istediğini bilmediğim gibi. Ama bildiğim bir şey vardı ki o da Steven' ın neden tanıdık geldiğiydi.

O benim rüyalarımda bana kırgın bakan kişiydi.

-----

Ethan' a söylediklerinin ne anlama geldiğini soracakken karşı sınıfın kapısında bize bakan erkeğe takıldı gözlerim. Geceyi andıran saçları ona eşlik eden bal rengi gözlerine o kadar zıttı ki bir an yanına gidip onu incelemek istedim.

Gözlerimi gözlerine kilitlediğinde dilim tutuldu. Yüzüme dokunan Ethan' ın varlığını unuttum. Bana öyle bir bakıyordu ki kendimden utandım. Sanki ona ihanet etmişim gibi, sanki onu aldatmışım gibi, sanki onu hayal kırıklığına uğratmışım gibi. Gözlerim doldu. Ağlamamak için dudağımı ısırdım. Kafasını yavaşça sağa sola sallamaya başladı. Bana gözleriyle bir şey anlatmak istiyor gibiydi.

"Özür dilerim" dedim acının kavurduğu sesimle. Ne için özür dilediğimden emin değildim. Ama o gözlerin öyle bakmasına sebep olduğum için özür diledim en çok.

Onu ilk gördüğüm rüyada bana bakışıyla yakmıştı içimi. Bakışlarını hala unutamıyordum. Bir insan bu kadar mı etkili ve gerçekçi bakardı.

Kafamı sallayarak düşüncelerimi dağıttım. Tabi mümkünse. Yataktan kalktığımda havanın kararmış olduğunu gördüm. Lisa çoktan gelmişti o halde.

Odadan çıktığımda müthiş bir yemek kokusuyla karşılaşmıştım. Demek ki yemek vaktiydi. Yüzümde oluşan gülümsemeyle merdivenleri inmeye başladım. Lisa pencerenin yanında telefonla konuşuyordu. Beni görünce gülümsedi. Masaya ilerleyip yerimi aldım. Sarah yemeğimi tabağıma koyarken ona teşekkür ettim. Cevabı gülümsemek oldu. Lisa masaya geldiğinde Sarah onun tabağına da yemeğini koydu.

"Uyanmışsın. Ne o, okulda ki ilk günün yorucu geçmişe benziyor" dedi Lisa alayla.

"Ne demezsin. Tahminimde de güzel geçti" dedim gözlerimi devirerek.

"Yakışıklı çocuklarla tanıştın mı peki? Ya da herhangi biriyle?" dedi Lisa ilgiyle.

Onun bu ilgili hali her zaman hoşuma gitmişti. İlgiye muhtaç biri değildim. Belki de öyleydim. Bilmiyordum. Ama her insan, özellikle de bu bir kız ise, ilgiyi severdi. Sanırım bende ki de buydu.

Lisanın sorusunu düşündüm. Yakışıklı çocuklarla tanışmış mıydım? Ya da herhangi biriyle? Hımm... Sanırım Steven yakışıklı çocuk kategorisine giriyordu. Hem de fazlasıyla giriyordu. O bal gözler, gece karası saçlar, kusursuz yüz, kaslı vücudu, güzel gülüşü...

Anladık Katie. Çocuk yakışıklı kategorisinde işte!

Birde Alex, Maddie ve Lessie herhangi biri kategorisine giriyorsa, evet sanırım birileriyle tanışmıştım.

GİZEMLİ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin