Bölüm 3∞ Merak

5.8K 544 15
                                    


Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen ... Bu arada medyada ki kapak tasarımı bana ait. Kapak tasarımı yapmamı isteyen olursa yaparım. İlerleyen bölümlere de kendi kapaklarımı koymayı düşünüyorum. Medyada ki resim açılmadıysa yoruma koyacağım linke bakın lütfen. Bu kitabı yazmadan önce bir çok kişiye kapak tasarımı yaparak vakit geçiriyordum.

*****

Steven bana her yönden tanıdık geliyordu. Hafızamı zorlayıp onun gibi eşsiz ve mükemmel birini daha önce nerede gördüğümü hatırlamaya çalıştım. Hoş Steven gibi biri kolay kolay unutulmazdı ya. Ama nereden tanıdığımı, onun mükemmelliğine nerede rastladığımı hala hatırlayamıyordum. Ve bu beni delirtiyordu.

-


Ders bittikten sonra Steven kalkıp dışarı çıktı. Ona nereye gittiğini soracaktım fakat daha bugün tanıştığım birine bunu sormak fazla garip kaçardı. Beni yanlış anlamasını istemezdim.


Nasıl anlamasını?


Steven gittikten sonra ben de yalnız olduğum zaman yaptığım gibi düşüncelere daldım. Ben daha düşüncelerime yön verememişken Alex yanında birkaç arkadaşıyla yanıma gelip beni onlarla tanıştırdı. Böylelikle kafamda dağılmış oldu.


Biri Maddie' ydi. Sıcakkanlı, sevecen ve konuşkan bir insana benziyordu. Boyu kısaydı fakat yeşil gözlerinin içindeki güven verici parıltı bana Alex i anımsatıyordu. Diğeri de Lessie'ydi. Lessie, Maddie den biraz daha uzundu. Siyah gözleri, boya olduğu belli olan kızıl saçlarıyla uyum içindeydi. Lessie biraz daha mesafeliydi Maddie 'ye göre. Ama ben biraz zaman geçirirsek Maddie' den daha sıcak bir insan olacağını düşünüyordum.


Maddie bahçeye çıkmayı teklif ettiğinde onu kırmak istemedim. Bahçede ikili bir bank bulup oturduk. Havada esiyordu ancak ben sıcak havadansa bu havayı daha çok tercih ediyordum. Zaten yeteri kadar sıcak havayı tatmıştım. California da... Uzun bir süre sıcak havayı görmek istemiyordum. Soğuk havayı özlemiştim. Soğuk havanın vücudumda bıraktığı etkiyi.


Bahçeye çıktığımızdan beri kimse konuşmamıştı. Sonunda Alex konuştuğunda bunu beklemediğim için irkildim. Sanırım Alex in yanındaysam bunun için her an tetikte olmam gerekiyordu. Alex' in konuşması ya da soruları mı demeliyim.

"Anlat bakalım." Diye şakıdı Alex. "Hangi şanslının yanına oturdun?"


"Müdürün yanında ki çocuk var ya..." dedim umursamaz görünmeye çalışarak.


Ama içimde ne fırtınalar kopuyordu bir bilseler...


"Steven mi?" diye şaşkınlıkla soludu Maddie eliyle siyah saçlarını omzunun arkasına atarak. Kabul etmeliydim ki bu hareket onu çok havalı göstermişti. "Alex bana onunla müdürün odasında karşılaştığınızı anlatmıştı."


"Onu tanıyor musun?" diye sordum şaşkınlıkla. Aslında şaşırmamalıydım. Sonuçta Steven yakışıklı biriydi. Elbette ki okuldaki birkaç kız onu tanıyordu.

" Kim tanımaz ki?" diye cevapladı Maddie yeşil gözlerini hayretle açarak.

"Onu hepimiz tanıyoruz." diye homurdandı Lessie. Sanki Steven a karşı pek iyi şeyler hissetmiyor gibiydi. En azından benim anladığım buydu.


"Nasıl yani? Ne demek istiyorsunuz kızlar açık konuşun lütfen." dedim bu konunun ilgi alanıma girdiğini açıkça belirterek.


"Steven okulun popüler çocuklarındandır. Sessiz ve gizemli bir tip olduğunu elbette ki sen de fark etmişsindir. Birçok amigo kızlarının tekliflerini de reddetti." dedi Alex heyecanla.

"Yoksa" dedim sesimi alçaltarak. "Gey mi?" Güzel kızların teklifini boşuna reddetmemiştir herhalde.


"Ah! Şey, hiç sanmıyorum." dedi Alex. Diğerleri de O'nu onayladı.


Maddie kendi sınıfına gelen yeni çocuktan bahsetmeye başladığında bile aklım hala Steven' a takılı kalmıştı. Aslında yine...


-


Zil çalınca sınıflarımıza girdik. Biraz sonra Steven geldiğinde aklımda hala

gey muhabbeti vardı.


Neden bütün yakışıklı erkekler gey olmak zorunda?


İç sesimin yakarışına kulak asmamaya çalışsam da haklıydı. Birçok ünlü oyuncu ve modeller maalesef ki öyleydi.


Anacığım yetmiyor muyuz biz?


Göz ucuyla ona baktığımda sanki gülmemek için kendini kasar gibi bir hali vardı. Ona doğru dönüp bakmaya başladım.


Steven da yavaşça dönüp bana bakmaya başladığında aklımdaki soru hala cevap arıyordu.


"Aklına bir soru takılmış anlaşılan. Lütfen sor Katie." Dedi muzipçe gülümseyerek. Kaşlarımı çattım. Kafamı kurcalayan soruyu nereden bilebilmişti?

"Gey misin?"


Kahretsin! Pat diye sorulur mu?


Steven'ın gülüşünü duyduğumda yüzüm kızardı. Kızarmasa olmazdı zaten.


"Sana bunu düşündüren nedir peki?" dedi alayla.


"Şey... Amigo kızların teklifini reddetmen olabilir..." diye mırıldandım.


"Diyelim ki kalbim de başka bir kız var" dedi Steven biçimli kaşlarını çatarak. " Kalbim onu bekliyor ve... Onun beni fark edip, güvenmesini..."


******

Lütfen burayı da okuyun.


Hayalet okuyucularım ve yaşayan okuyucular ...

Tahmin edildiği üzere bugün birçoğunuz karne aldı. İnşallah karneler beklenildiği gibidir. Değilse de boş verin.


Hikayemi okuyan sevgili okuyucular. Okuduğunuz için size minnettarım. Ama lütfen vote ve yorumlarınızı da eksik etmeyin. Ben hikaye yazmadan önce yorumların gücüne inanmazdım. Şimdi fark ediyorum. En büyük desteğiniz yorumlar benim için. Lütfen biraz zaman ayırıp düşüncelerinizi yazın.


Israrla söylüyorum tekrar söyleyeceğim. Kapak çalışmalarınızı bekliyor olacağım sevgili okuyucularım.


Bölümün kısa olduğunun farkındayım. Fakat yakın bir zamanda tekrar bölüm atacağım. Sizi seviyorum. Kendinize iyi bakın...


İnstagram: ceyda.sisman

GİZEMLİ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin