S1Ep12 #Sacrifice

257 32 5
                                    

Hatırlatma: Kapanmadan son gördüğü şey, arkada bir adamdı. Ardından gözleri kapandı.

***

"Nasılsın?" Stiles, kapısına gelmiş kızı gizlice odasına götürmüştü. Babasının gitmesini umuyordu. Kıza daha adını soramamıştı fakat üstüne mecburen kendi kıyafetlerinden vermişti. Sadece tişört vermiş olması iyiydi, çünkü altına da verseydi kendini tuhaf hissederdi.

Kız bakışlarını Stiles'a çevirdi. Aslında oldukça güzeldi. İri kahverengi gözleri ve saçları, ışıkta açılıyor ve tenini daha pürüzsüz gösteriyordu. Biçimli dudakları ve yay gibi kaşları vardı. "İyiyim.. Umarım.. Çat kapı geldiğim için üzgünüm, ben Aldora." Kendisi gibi güzel de bir ismi vardı.

"Stiles."

Memnun oldum der gibi gülümsedi Aldora. Stiles gözlerini hafifçe kıstı. "Aldora, neler oldu?" Yaralarına bakıyordu ve hiç hoş görünmüyordu. Aldora alt dudağını ısırdı ve bakışlarını yere eğdi.

"Ben.. Birinden kaçıyordum."

"Kimden?"

Aldora, Stiles'ın yüz hatlarını daha iyi inceledi. Crowley'in kaçırdığı kişi olduğunu anladı. Sanki biri duyacakmış edasıyla sesini kısıp Stiles'a yaklaştı. "Crowley'den."

Crowley adını her duyuşunda, Stiles çok büyük bir nefret hissediyordu. "Neden?" diye sordu.

Aldora duraksadı. "Crowley büyük bir şey planlıyor, Stiles. Bunun parçası olmak istemiyorum. Cehennem'de iblislerin baş kaldırması için, Crowley'den gizli çalışıyorum. Crowley bana en büyük kötülüğü yaptı. O zamandan beri intikam için tutuşuyorum. Fakat, bir iblis beni Crowley'e istifledi. Tehlikedesiniz, Stiles."

"Dur, ne demek tehlikedeyiz? Neler oluyor?"

"Arkadaşların, Crowley onları istiyor. Kızıl saçlı bir doğaüstü ve kumral bir avcı.."

***

"Tamam, teşekkürler," Sam, Dean'e artık gidelim bakışları atarken, falcı daha fazla oturmalarını istiyordu. Falcıya gelme nedenleri yoktu, aslında kadının falcı olduğunu bilmiyorlardı şimdiye dek. Sadece olay yerinin etrafını geziyorlardı.

"Hayır, sen," diyerek Dean'i işaret etti kadın. Dean kaşlarını kaldırdı, kadın onu tekrar sandalyeye oturttu.

"Kaderin tehlikede, bayım. Elleri kanlarla kaplı, birisi onun peşinde. Karanlık onun peşinde. Çok geç olmadan bağını kurtar. Birisinin korumacılığı onun sonunu değiştirecek." Dean onun dediklerine inanmıyordu, gülmüştü.

"Kimmiş bu kaderim?"

"Kızıl saçlı bir kız görüyorum, bayım. Eğer-" İçeri birileri daldı.

"Helen!" Bağıran Aldora'ydı. Yanında Stiles vardı ve Winchester'ları gördüğünde yanlarına gitti. Aldora da Helen'ın yanına gitti.

"Aldora?" Kadın şaşırmıştı.

"Helen, yardımına ihtiyacım var." Helen, önce Aldora'ya, sonra Winchester'lara baktı.

"Hayır, bunu siz halletmelisiniz."

"Lütfen, Helen.. Onlar nerede? Lydia ve Allison nerede?"

Sam ve Dean birbirlerine şaşkın şaşkın bakarken, Stiles açıklama yaptı onlara.

"Lydia Martin, kızıl kız. Allison Argent, avcı." Aldora bir hatırlatma yaptı.

Helen küreye baktı. "Hayır.. Karanlığın eline düşmek üzereler.. Görüyorum.. 21. Caddedeler.."

SuperWolf (SPN & TW)Where stories live. Discover now