one

1.4K 109 14
                                    

(Düzenleme ile eklenen not: Şeytan şuan hamileliğin 6. haftasında. Normalde doktor kontrolüne gitmesi falan gerekiyordu, ama malumunuz durum müsait değil.) 

Sam koltukta otururken Castiel odada bir tur daha attı. Sonsuza kadar buna devam edecekmiş gibi görünse de Sam'in sesiyle ona baktı ve durdu. 'Castiel..gerçekten sakin olmayı denemen gerekiyor.'

Melek, gözlerinin şaşkınlıkla açılmasına engel olamadı. 'Sam, onun nerede olduğunu bile bilmiyorken nasıl sakin olabilirim ki!?' Genç avcı ona anlayışla baktı, o da Dean için endişeleniyordu, sadece endişesini içinde tutuyordu.

Castiel kendini sakinleştirmeye çalıştı, telaşının Dean'ı bulmalarına bir faydası olmayacaktı.

O sırada Şeytan, hala kendini bıraktığı yatakta uzanıyordu. Dışarıdan nasıl göründüğünü bilmese de kendi içinde bir nevi savaş veriyordu, içinde bulunduğu bedenin 'eski' arkadaşlarından yardım alıp almama konusunda. Midesindeki yanma hissine aldırmadan bir kez daha düşündü. ''Yardım istemeli miyim?'' 

Doğrulup ayağa kalktığında bir anda bastıran mide bulantısıyla tuvalete koşarken aceleyle de olsa kararını verdi; daha fazla dayanamazdı, yardım isteyecekti.

Kısa olduğu için üzgünüm, hem ilham perimle aram çok iyi sayılmaz hem de burası bölüm sonu için güzel gibi geldi. Bir de bugün bir yolculuğa çıkıyorum, ama yine de bölüm yayınlamaya çalışacağım. Asıl hikaye başladığında muhtemelen bölümler bu kadar kısa olmayacak. Kendinize iyi bakın, sizi seviyorum.

Baby Inside DemonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin