eleven (part 1)

598 39 13
                                    

Sorunsuz bir kahvaltının ardından, Dean vitaminini içmeyi unutmamıştı. Şimdi de üçlü, kanepeyi işgal etmiş bir halde vakit geçirebilecekleri herhangi bir şey bulmaya çalışıyorlardı. İşin komik kısmı, vakitlerini bir şey bulmak için düşünürken geçiriyor olmalarıydı.

Sonunda akıllarına bir şeyler geldiğinde, bu kez de sorun üçünün de farklı bir fikre sahip oluşuydu. Sam, kütüphaneye gitmeyi teklif etmişti -ve Dean buna karşılık ağzını işaret ederek kusuyor gibi yapmıştı-, Castiel arılarla ilgili bir belgesel izlemek istiyordu ama Dean'ın tek isteği yumuşak ve serin yatağına geri dönüp uyumaktı.

Sam ve Castiel'e isteğini söylediğinde ikisi de daha uyanalı bir saat bile olmadığını söyleyerek sızlandı. Yarım saatlik bir beyin fırtınasının sonucunda üçünün fikrinden de farklı bir karar aldılar:

Karaoke bar gitmek. (Düzenleme ile eklenen yazar notu: ne manyak yazarım amk, adam sözde yataktan çıkmayacaktı)

Eh, tamam; bir melek ve iki avcı -unutmadan, bir de ufacık bir yarı melek- için karaoke bar biraz garip bir seçenekti ama değişiklikten zarar gelmezdi, ha? Belki de gelirdi, hem de fazlasıyla.


Hei, herkese merhaba!

Baştan söylüyorum bana istediğiniz kadar sövme hakkına sahipsiniz, bende kendime sövmüyor değilim. İkinci olarak, bölümün bir bölüm olamayacak kadar kısa olmasının sebebi şu; 11. bölümü iki parta ayırmaya karar verdim. Bunun sebebini soracak olursanız -haklı bir şekilde soracağınızı düşünüyorum- iki parta ayırdım çünkü ne kadar kısa olursa olsun bir bölüm yayınlamazsam devamını getiremeyecekmiş gibi hissediyorum. (Umarım anlatabilmişimdir.) Yani bunun hemen ardından ya da bir ertesi günü bölüm gelecek.

Hepinizi gerçekten seviyorum, aranıza yeni katılan okuyucular da buna dahil. Kendinize iyi bakın <3

(Düzenleme ile eklenen yazar notu: Hello from the other side, bu bölümü tek bir part yapıp yayınlamayı düşünmedim değil. Belki sonra öyle yaparım bilmiyorum. Neyse, bir günde iki bölüm sdfghf)



Baby Inside DemonΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα