H21 ~A love like this~

3.4K 202 16
                                    

BRANDON
Ik neem haar hand en trek haar recht waarna ik stevig haar hand vasthou en haar mee trek.

"waar gaan we heen?"vroeg ik schuw. "Huis..."zei ik simpel.

Ze stopte plots met stappen en bleef stokstijf staan. Ik draaide me meteen om en keek haar bezorgt aan:"waarom wil je niet mee?" Haar ogen vulden zich met tranen. "Ik ben een monster Brandon zie dat dan toch eens... als ik naar het dorp ga zullen ze alleen maar kwaad en bang op me zijn... ze zullen me willen vermoorden omdat ze denken dat ik jou zou vermoorden en als ze dat doen..."

"ga ik ook dood"zei ik in mezelf.

"Amber...ik zal niemand je ooit van mij laten afnemen!" Zei ik terwijl ik haar voorzichtig kuste en de traan wegwreef.

Dan draaide ik me weer om nam haar hand en samen liepen we naar het dorp. Eenmaal daar aangekomen kijkt iedereen met open mond onze kant uit.

Sommige mensen rennen bang naar binnen andere staan klaar om aantevallen of verstijfd van angst.

"woohoo!"klinkt het van achter de mensen. Kajla wurmt zich samen met Aline door de mensen heen. "awwww jullie zijn zo schattig!" Roept Kajla luid terwijl ze beiden voor ons komen staan.

"eeuhm...het spijt me van daarnet" zegt Amber zacht terwijl ze naar Aline kijkt. "maak je maar geen zorgen om mij!"zegt ze opgewekt. "wat doet zij hier "zegt Jace streng die plots ook door de mensen gewurmd is samen met Zayn en Aiko.

Hij komt streng voor ons staan en gebaart Kajla en Aline om weg te gaan.

Hij kijkt Amber kwaad aan en ik zie dat zij boos terugkijkt waarna hij zacht begint te grommen wat Amber ook doet.

Ik spring tussen beide en schreeuw:"als je haar  niet met rust laat dan..."maar voor ik mijn zin kan afmaken geeft Jace me een stamp waardoor ik enkele meters verder val. Amber kijkt me bezorgt aan haar ogen zijn zo zwart als roet en van woede verandert ze in haar wolf.

Het is een prachtige grote wolf met bloedrode ogen.

AMBER
"Niemand doet mijn mate pijn! niemand!"grom ik luid terwijl ik recht op Jace spring maar Aiko verandert en bijt me in mijn zij waarop ik hem een kopstoot geeft waar hij even niet goed van is hierna verandert ook Zayn en bijt in mijn poot maar dit doet me niet veel.

Dan springt Brandon op Zayn en trek hem opzei. "Het was niet mijn bedoeling om je pijn te doen maar je vraagt er zelf om Jace" zeg ik zacht maar in zie in Jace zijn ogen dat hij nog liever als een goede alpha ten onder gaat inplakte van een slechte.

Maar voor ik zijn hoofd er af kan bijten voel ik een harde beet in men zij die hard begint te branden.

Ik spring van Jace af en zie dat het Kiara is die me aanviel. Omdat Kiara een witte wolf is doet het 10 keer zoveel zeer want als zij mij aanraakt verbrand ik.

Jankend ga ik op de grond liggen. In mijn ooghoek zie ik dat ze Jace zacht op zijn snuit likt en hem overeind helpt waarna hij op me afkomt,terug verandert en een mes neemt.

Hij houd het mes recht op de plaats waar men hart zit maar dan klinkt er : "Jace stop!" Sofie komt ook vanuit de menigte en loopt op ons af "als je haar vermoord vermoord je Brandon ook"

Ik laat me terug veranderen in een mens en Brandon komt meteen op me afgelopen hij bedekt de wonde met een doek maar Waneer hij er aankomt verdwijnt de wonde langzaam. Sofie kijkt ons verwart aan net zoals de anderen. Jace stopt het mes weer weg en stapt geïrriteerd terug naar zijn huis gevolgd door kiara. Ik kijk terug naar Brandon hij kijkt bezorgt en ik wrijf over zijn kaak om hem te laten ontspannen.

Hij tilt me op en loopt met me naar zijn huis, eenmaal binnen zet hij me terug neer en gaan we samen naar de living waar Zeno in de zetel zit.

Als zeno ziet dat ik er bij bent kijkt hij me wantrouwig aan terwijl hij probeert om de wonde te verbergen. "wat doet zij hier bro!" "Ze woont hier"zegt Brandon droog.

"meent gij dit serieus brengt gij een demoon naar ons huis! Dit is zo fucked up!" Zegt hij terwijl hij naar boven loopt.

KIARA
Jace zit geïrriteerd in de zetel maar hij praat niet. Voorzichtig ga ik naast hem zitten en draai zijn gezicht naar het mijne.

Zijn ogen veranderen naar goud en hij wrijft zacht over mijn zij. "Ik hou van je ..."zei hij zacht. "Ik ook van jou"zei ik vastberaden terwijl hij toestemming vroeg om met zijn tong in mijn mond te komen.

We kusten en kusten. Ik voelde door zijn shirt zijn lekkere six pack hij is zo perfect dacht ik in mezelf. Hij wreef met zijn hand over mijn zij en begon onderaan te frutselen met men T-shirt waarna hij zacht met zijn hand onder mijn T-shirt wreef.

Ik stopte met kussen en lied hem mijn T-shirt uitdoen en ik deed hetzelfde bij hem.
Ik wreef zacht over zijn six pack en hij duwde me plat in de zetel en plaatste liefdevol kusjes op mijn buik.

LAURA
Opnieuw zit ik aan het bed van Dave. Hij is nog steeds niet wakker en ik vind het zo frustrerend dat Amber nog niet dood is.

Ze moet hier voor boeten. Ik wrijf het haar uit Dave's gezicht en plots springen zijn ogen open waardoor ik hevig schrik.

Traag komt Dave overeind en ik schreeuw :"Dave je leeft nog! Omg!" Ik grijp hem in een knuffel en hij jankt even maar ontspant zich dan en slaat ook zijn armen om me heen.

"Ik dacht dat je het niet ging maken" zei ik snikkend enkele tranen rolden over mijn kaken en hij zei:"Ik zal altijd bij je blijven Laura" Hij wreef met zijn hand over mijn rug en ik greep hem nog steviger vast.
----------------------------------
Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueWhere stories live. Discover now