H5 ~Kill them~

8.3K 347 25
                                    

JACE

Ik keek links van me. Er stond een zwarte wolf. Je zag aan zijn houding dat hij een echte vechter was. Maar dat verandert echt niks aan het feit dat ze op mijn grond staan.

Ik ruik door zijn felle geur dat hij alpha bloed heeft. Maar volgens mij ruikt hij hetzelfde maar dan sterker. Ik zie dat Brandon al verandert is en ik verander snel ook.

Even zie ik paniek in de jongen z'n ogen. Ik ben groter dan hem en misschien wel sterker.

Ik kijk hem regt in de ogen aan en begin te grommen. Hij schrikt even. Aan mijn manier van doeningen zie je meteen dat ik een alpha ben.

Ik zet 1stap dichter en zie dat ook Brandon dichter komt.

Dan word ik vanop zij aangevallen het meisje van daarnet is ook verandert en bijt naar me. Ik draai me meteen om en loop recht op haar af.

Ik bijt in 1 van haar poten en ze jankt. Ik grom hard. Ik zie dat Brandon ondertussen ook het gevecht met de jongen is aangegaan.

Toen de jongen het gejank hoorde maakte hij zich los uit het gevecht en kwam heel kwaad op me afgelopen. Ik had nog steeds haar poot vast en zij lag op de grond ik had eens goed doorgebeten.

De jongen probeert op me te springen maar ik ontwijk hem. Ik bijt de jongen en takel hem hard toe. Hij valt op de grond en blijft liggen. Maar dood is hij niet.

Brandon gaat naar de jongen en ziet dat hij k.o is hij pakt hem alvast op. Het is nog een jonge wolf dat is te merken. Ik schaf hem zo een 15-16 het meisje is ook ongeveer zo oud. Maar veel tijd om na te denken heb ik niet want het meisje is alweer recht en bijt hard in men zij.

De pijn giert door men lijf maar dat laar ik niet merken.

KIARA
Plots voel ik een hevige steek in men zij. Men wolf begint hard te grommen ze weet dat er iets mis is.

Ik loop naar buiten en volg mijn gevoel. Ik verander snel en loop naar het westen. Na een paar seconden op men hardste lopen ruik ik Jace z'n geur. O nee.

Ik loop nog sneller tot ik plots een piep hoor. Het is Jace. Niet veel later zie ik jace op de grond liggen en een zwarte meisjes wolf die hem bijt.

Ook Brandon is er maar die is bezig met een andere zwarte wolf.
Ik kan het gejank van Jace niet meer aan en spring op de wolvin.

"Kiara!"roept Jace nog. Ik sta nu boven op de wolvin die bij het geluid van mijn naam stopt met grommen en me aankijkt. Ik kijk haar die in de ogen aan.

Die geur die ogen het komt mij allemaal zo bekend voor. Ik stap van haar af en loop naar Jace.

Jace bloed als een gek! Ik kan het gewoon niet aanzien. Ik geef hem kopjes en probeer hem recht te krijgen maar niks lukt. Hij heeft niet eens meer kracht om te praten.

Ik hoor dat de wolvin ondertussen ook opgestaan is en achter me staat. Het kan me niks schelen. Ik verander snel terug en laat me op men knieën vallen. "Please Jace please ..."schreeuw ik. Ik barst in huilen uit.

"Kiara..."Hoor ik vaag achter me. Het meisje komt naast me zitten ze is terug verandert in een mens. Ik kijk haar aan en herken haar meteen. Het is Klarity! (Meisje op foto)

"Wat.. wat heb je gedaan Klarity ... hoe kun je!"zeg ik snikkend terwijl ik Jace probeer op de tillen. Brandon komt ook bij me en laat de andere wolf die ondertussen terug verandert is vallen. Het is Denjo! (Zie jongen foto)

"Omg , Djenzo!" roep ik. "die maakt het wel... Hij is sterk."zegt Klarity. Vlug gaat men blik weer naar Jace die nog steeds bloed en amper beweegt.

"NEEM HEM OP!"roep ik naar Brandon. Brandon schrikt ervan. "Ja Luna."zegt hij. "Luna?" vraagt Klarity. Maar ik antwoord niet.

Snel Rennen we allemaal samen naar het dorp. In negeer Klarity nog steeds hoe kon ze Jace zo toetakelen. Eenmaal in het dorp komt iedereen angstig rond ons staan.

Ze kijken Klarity en Djenzo boos aan en sommigen beginnen zelfs te Wenen waneer ze Jace zien. Zo weet je dat hij een goeie alpha is.

Zayn komt  vantussen de menigte gelopen. Hij pakt Jace over van de vermoeide Brandon en loopt er mee naar het ziekenhuis. Misschien is hij toch nog niet zo slecht. Ik loop achter hen aan en zie dat Djenzo wakker word. Hij kijkt angstig rond.

DJENZO
Ik kijk angstig rond. Ik zit onder het bloed en heb overal schrammen. Rondom mij staat een hele roedel weerwolven. Ze kijken me kwaad aan. Ik zie dat een jongen van ongeveer 17 ze moet tegen houden om ons niet aan te vallen.

Waarom zijn ze zo kwaad. Ik sta op en voel een hevige steek in mijn rug. Maar ik negeer het. Ik zie een jongen lopen met een andere jongen in z'n armen. Juist ja we waren in een gevecht!

Er loopt ook een meisje achter ik herken haar geur van op meters afstand! Is dat... is dat Kiara? Leeft ze nog?

"waar zijn we"vraag ik nieuwsgierig aan Klarity die met de jongen staat te praten die de weerwolven tegenhoud.

Klarity draait zich om en zoent me op de mond. "Je bent wakker!" Roept ze hevig. "en ow we zijn in de roedel van woodspack dit is trouwens Brandon. Die andere weerwolf die er ook was en dat meisje van daarnet veronderstel ik dat he ook wel kent."

Ik knik en kijk haar aan. "wat is er?" "Wat is er met de alpha?"zeg ik. "wat jij weet dat hij de alpha is" "ja dat ruik ik zelfs van op afstand!"lach ik. "wel... toen jij k.o was kon ik me niet inhouden en heb ik hem lelijk toegetakeld... Ik weet niet of hij het haald..." zegt ze bezorgt. En dat had ze nu juist niet moeten zeggen.

De massa word zo onrustig door die zin dat Brandon ze niet meer kan tegenhouden. Een blond meisje met een schuine froufrou en veel mascara en vreselijk scherpe nagels vliegt al naar haar keel. "JIJ VUILE ROGUE DENKEN DAT JE ZOMAAR ONS TEREIN OP KUNT OM DAN ONZE ALPHA TE VERMOORDEN!"schreeuwt ze luid. "Hoe zou het zijn als ik jouw keel eens opensnijd!"zegt ze dreigend terwijl ze met haar vlijmscherpe nagels over Klarity's keel schraapt.

Volgens mij zou ze haar echt kunnen vermoorden met die nagels. Ik probeer de vrouw van Klarity af te halen maar tegelijk ontsnapt er nog iemand aan Brandon.

Een 2 kopen grotere kerel pakt me beed en duwt me tegen een muur. "Ooo hoe schatig probeer je je liefje te reden rogue!"zegt hij gemeen. "Als jij de liefde tussen onze Luna en onze Alpha kapot kunt maken kunnen wij dat ook met die van jouw"zegt hij terwijl hij me nog harder tegen de muur duwt.

Snij hun strot open!, Wurg ze!, Laat ze doodbloeden!: roepen mensen uit de menigte. "IS HET NU GEDAAN!" Roept een zware donkere stem.
------------------
Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें