H10 ~welcome to the pack~

6.8K 323 7
                                    

BRANDON
Ik kijk naar Kiara ik zou haar zo graag willen helpen maar anders vallen er haar nog meer aan.

Ik kijk naar haar en ze valt neer maar dan hoor ik plots een kei luide en griezelige blaf.

Ik kijk achter Kiara. Daar staat Jace z'n blik ziet er moordend uit.

Uit schrik kruipt de andere roedel achteruit. Vanaf ik dat zie loop ik naar Kiara.

Jace houd me in de gaten en roept tegen me: "breng haar naar het ziekenhuis!ik regel dit wel." Ik neem Kiara op en vertrek.

JACE
Ik bekijk Kiara nog een laatste keer m'n arme meid. Dan keek ik terug naar de andere roedel vol woede maar net zoals een goede alpha stapte ik naar voren.

Ik gebaarde mijn roedel of wat er toch nog van over schot achter me te komen staan en dat deden ze. Ze zagen er plots allemaal weer zo blij uit.

Ongerust zocht ik naar Zayn. Waar is hij! Ik keek tussen de karkassen maar Zag hem niet liggen.

"Waar is Zayn?"vroeg ik Laura. "Euhm hij ligt da-"zij ze terwijl ze naar een boom wees"wat hij is weg!"zei ze onrustig.

Ik had hier nu geen tijd voor en stapte nog een paar passen dichter.

De andere roedel ging ook achter hun Alpha staan en deze zocht ook het terein af.

"Waar is mijn generaal?Wat heb je met hem gedaan?"zegt hij. "Ik wou juist hetzelfde vragen aan u!" Ik zie Laura onbegrijpend en bang rondkijken.

"zoek je mij soms alpha of tja ik zeg beter ex alpha!"klinkt een stem achter me ik kijk om en zie een gespierde man met een krab aan zen oog staan.

Hij legt zijn hand op Laura's schouder en Laura omhelst hem. Dan kijk ik terug naar de andere alpha. Hij kijkt me woedend aan en draait zich dan om.

Meteen word hij gevolgd door zijn roedel. Mijn roedel begint te juichen en te zegevieren. "Ruim de karkassen op en breng de nog levende die we kunnen redden baar het ziekenhuis en jij nieuweling komt met mij mee!" Zeg ik.

Ik loop terug naar het dorp en de jongen volgt me. Eenmaal in het dorp ga ik men huis binnen en ga naar men bureau. "zet u!" Zeg ik tegen de jongen terwijl ik op m'n bureau stoel ga zitten.

"wie ben jij?" Vraag ik nieuwsgierig. "Ik ben Aiko , meneer."zegt hij . "Vertel wat meer over jezelf" " Ik ben opgegroeid in de bloodpack en ben ontvoert door de blackpack. Ik was generaal en ik ben de oudere broer van Laura."zegt hij.

"Waarom denk je dat je zomaar in deze roedel kunt" "dat denk ik niet maar als u me wilt vermoorden doet u maar" "van wie is die krap?" "Van Laura" Had ik het niet kunnen denken "waarom?" Vraag ik. "Ik had bijna jullie generaal vermoord hij was aan het doodbloeden en toen ik wist dat dit Laura haar roedel was heb ik hel naar jullie ziekenhuis gebracht" "interessant" zeg ik terwijl ik hem bekijk. "Laat die wonde maar verzorgen want je bent nu 1 van ons."

Hij kijkt me dol gelukkig aan. "Je kan gaan" zeg ik terwijl hij snel naar buiten rent en zijn zus omarmt loop ik naar het ziekenhuis.

Ik gooi de deuren open en vraag aan Sofie:"waar is Kiara" "2de verdieping kamer 44 " zegt ze vriendelijk.

Waneer ik de kamer binnenkom zie ik Brandon naast Kiara's bed zitten. Kiara is wakker en roept: "Jace! ik...ik heb je zo gemist."

Meteen ga ik naast haar bed zitten en Brandon zegt:" ik laat jullie wel alleen"
Dan loopt hij de kamer uit.

Ik zie dat er een traan in haar oog zit: "niet huilen prinses ik ben hier" "Ik was zo...zo bang" snikt ze terwijl ze me vastneemt en zich in m'n trui verstopt.

Ik grijp haar vast en ze zegt:"Doe alsjeblieft nooit nog zo iets!" Ik kijk haar aan en geef haar een kusje in de nek.

Dan zie ik de grote bijtwond in haar nek. "Gaat het wel lieverd?" Zeg ik terwijl ik let grote ogen staar. Als je 1 millimeter verder was geweest was ze waarschijnlijk dood.

Ze kijkt me aan en wrijft door mijn haar. Ik til haar op mijn schoot en snuif haar geur op. Dan kus ik haar. Ze schrikt maar kust dan terug.

DAVE (zie foto)
"Hey bro!!"hoor ik achter me geroepen. Niemand praat ooit tegen me behalve Laura dan... maar wie is die nieuweling dan?

Ik draai me om en ik schrik me dood. "Aiko... dude... ben jij dat?"vraag ik verbaast. Hij knikt. "Wat doe jij hier bro?" "Nieuw zijn in jullie roedel!"zegt hij blij. "Ayyye, gefelictiteerd bro. Het is zo lang geleden! Heeft Laura je al gezien?" vraag in enthousiast. "Ja dat heeft hij!"zegt iemand achter me.

Het is Laura en ze omhelst Aiko. "Gefeliciteerd!"zegt ze. "Wat is er eigenlijk met je oog gebeurt bro..."vraag ik.

Hij wijst met z'n ogen naar Laura. Ik schiet in de lach en zie dat Laura begint te blozen.
----------------
Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueWhere stories live. Discover now