H15 ~the story of an angel~

5K 249 1
                                    

AVRIL
Ik open mijn ogen moeizaam en kijk recht in Arwen's ogen.

Ze likt men gezicht en begint dan vrolijk te hiniken. "AVRIL!" hoor ik iemand roepen.

De jongen komt naast me zitten en ik ga rechtopzitten. Mijn hoofd bonkt hevig en dat kan maar 1 ding beteken! Amber is naarbuiten geweest.

"Omg heb ik je iets aangedaan?!"vraag ik bezorgt terwijl ik hem van kop tot teen bekijk.

Hij knikt nee en een hele last valt van men schouders. "Het spijt me zo erg" zeg ik zacht terwijl ik Brandon strak aankijk.

BRANDON
Ze kijkt me weer aan en zegt: "We zijn bij mij thuis! (eigenlijk gewoon een grote boom) Hoe heb je dit gevonden?"

Hoe heeft ze dat gezien als ze mij aanstaart? Ik knik en wijs naar Arwen. "Wat was dat daarnet?" vraag ik bezorgt. "Dat was Amber"

Ik kijk haar vragend aan.

FLASHBACK

-"Mamie wat is er?" vraag ik terwijl ik met mijn ene hand in mijn ogen wrijf en met mijn ander op mijn duim zuig. "We moeten hier weg lieverd!"zegt ze zacht terwijl ze mijn hand pakt en met me naar buiten loopt.

Waneer ik buitenkom zie ik dat de hele stad in brand staat en ik hoor mensen schreeuwen en vechten. "Heer daar loopt ze de Luna met haar kind!"schreeuwt een man op een paard.

"Neem het kind en vermoord de moeder!" De man op het paard komt op ons afgereden en mijn moeder begint nog harder te rennen.

Maar dan struikel ik en de man op het paard neemt me op en houd me vast waneer hij terug op zijn paard kruipt. "Avril...nee hoor ik men moeder nog schreeuwen.

Maar de man rijd met me naar de andere kant van het dorp. "MAMIEE!!!!!!!!!!!!!" schreeuw ik.

Waneer we bij een andere meneer aankomen die er nogal chic uitziet hoor ik geschreeuw het is mijn moeder. Tranen rollen over men wangen.

"Ik heb haar heer" De meneer reed het bos in en de man bij wie ik op het paard zat volgde hem.

Er klonk een Hoorn en ik zag de rest van de Ruiters ons ook volgen. De tranen liepen nog steeds over men kaken en het geschreeuw van mijn moeder bleef zich in men hoofd herhalen.

Een half uur later stopte de man en hielp me van het paard. De man die ze "heer" noemde nam mijn hand.

Ik rook meteen de geur van alpha bloed. Ik zelf had ook alpha bloed mijn moeder was met me gevlucht van men vader. "Welkom thuis lieverd"zei de man zacht terwijl hij me mee in de grote villa trok.

Toen we in de living aankwamen (een grote kamer net een balzaal met een chic maar ouderwetse inrichting)

Hij ging op de rode antieke zetel zitten en hielp me op zijn schoot. Ik keek rond en zag een kader met een foto van mijn moeder ik en hij.

"Wie bent u?"vroeg ik bang terwijl er nog steeds tranen uit men ogen vloeiden. Hij pakte een rode zakdoek met in goude letters de letters AJ en gaf die aan mij.

"Ik prinses ik ben Amandus James." Ik keek hem verwondert aan mijn naam was Avril James. Zou hij mijn vader kunnen zijn?

Na een lang gesprek was het duidelijk dat hij mijn vader was.

Toen het al laat werd bracht hij me naar bed en vroeg me om het pilletje dat hij me gaf op te eten.

Jaren lang leefde ik bij mijn vader en jaren lang slikte ik elke dag het pilletje.

Hij was de alpha van The black nightpack. 1 van de meest gevreesde packs. Op school was ik heel stil en ingetogen.

Ze noemde me de stille en meestal werd ik dan ook gepest.

Alleen andere weerwolven waren vriendelijk voor me omdat ze wisten dat ik de dochter van de alpha was. Op mijn 15 de verjaardag bracht mijn vader me naar de kelder.

Ik was er nog nooit geweest en het was nogal creepy.

Beneden stonden grote machines en het zag eruit als een lab. "laat nu maar eens zien wat je kunt lieverd!"zei hij.

Een man greep me vast en legde me neer op een tafel. Ik werd vastgebonden aan men armen en benen en ik probeerde me los te wringen.

Wat was hij van plan?!

De man plaatse een paar buisjes in men lichaam en tikte iets in op een machine. "start het proces! Maak haar het machtigste wezen op aarde!" ik keek mijn vader verschrikt aan.

De man duwde op een grote rode knop en de pijn stroomde door men lichaam.

Alles werd zwart en dan schreeuwde ik hard een wit licht kwam uit men lichaam. "wat gebeurt er!" Riep mijn vader bang.

"ze is een Engel!" en dan was er plots een harde explosie en alles werd weer zwart.

Ik opende mijn ogen en keek rond.

De boeien waarmee ik vast hing waren open door de explosie. Er stond niet veel meer recht van het huis en ik liep naar buiten. Buiten kon je de vlammen en het half verwoeste huis goed zien. Het zag er vreselijk uit.

Er dwarrelde een papiertje naar beneden door de lucht. Ik ving het op en las: 'Vandaag word mijn prinses 15 die 8 jaar van pillenslikken zal eindelijk voorbij zijn. Vandaag zal ik het perfecte moordwapen hebben! Ik zal heel de wereld in mijn macht hebben. Haar machtige powers zullen zich door de pijn prijsgeven tenzij...

Met een paperclip zat er een alinea bij die uit een boek was gescheurd: 'Engelen:

Deze mytishe wezens zijn zeer zeldzaam. Engelen worden gecreëerd door dat de ziel bestaat uit de helft van de ziel van een oudere ziel uit een vorig leven.

De engel zal zijn krachten prijsgeven bij extreme pijn. De kenmerken van engelen zijn hun blauwe betoverende ogen, mooie blond/witte haar, lichte huidskleur enhun steeds opgewekt, optimistisch en vrolijk maar mysterieus karakter.'

De kenmerken stonden met een vete lijn aangeduid.

Ik liep het bos in maar voor ik dat kon werd ik tegengehouden door 1 van de pestkoppen.

Hij greep men arm vast en keek me aan. Hij begon wat aan mijn haar te frutselen" nu je vader dood is heb ik niks meer ombang voor te zijn"

ik keek geschroken naar hem. Hij bekeek met zijn blauwe ogen heel men lichaam van kop tot teen. En wierp me toen tegen een boom.

" Vuile slet dat heb je vast van je moeder" riep hij gemeen.

Toen hij men moeder vernoemde brak de woede in me los alles werd zwart en ik viel met een schreeuw neer.

----------------

Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueحيث تعيش القصص. اكتشف الآن