H3 ~snow queen~

12.2K 418 44
                                    

KIARA

Ik open mijn ogen en ik lig in een mooie kamer het lijkt wel een prinsessenkamer. Ik kijk uit het raam en zie dat het sneeuwt. Sneeuw! In de zomer dat kan toch niet?

"Hey je bent wakker!"zegt een stem vriendelijk. Ik had het niet gezien maar op de zetel recht tegenover het bed lag Jace. Hij zag er vermoeid en slaperig uit.

Jace zijn stem gaf me tintelingen ik wist niet wat het was. "En hoe gaat het met je schoonheid?"vroeg hij lief.

"Beter"antwoord ik kort. "Goed om dat te horen!" Jace stapt uit de zetel en komt bij me op het bed zitten. "Jace,waarom sneeuwt het buiten in het midden van de zomer?"

"wat?" Jace staat op en loopt naar het raam. plots verandert zijn oogkleur het word een beetje depressief.

"Wat is er?" Vraag ik. "Er is ergens in de buurt een Luna dood."zegt hij triest. Mijn gezicht verandert langzaam. Ik slik even.

"Welke roedel?"vraag ik bang. "De zwarte manen."Plots komt er een traan in mijn oog. Ik begin spontaan te huilen. Mijn moeder dood... Ik kan het niet aan.

"Wat is er prinses?" Rustig komt Jace naast me zitten en slaat zijn armen om me heen. "Die Luna was mijn moeder..."snik ik terwijl ik men hoofd in Jaces zijn trui verstop.

Zijn geur en aanraking voelen zo goed maar de pijn blijft. Ik snuif diep Jace zijn geur in.

Jace legt zijn hoofd op dat van mij en wrijft zacht over mijn kaak. Hij kijkt me troostend met zijn prachtige ogen aan.

Men wolf begint nu helemaal te flippen maar ik negeer haar even. "Jace.... waarom hou je me eigenlijk nog in leven?" Vraag ik verdrietig.

"omdat lieve kiara.... jij mijn mate bent." zegt hij hoopvol. Ik kijk hem recht in de ogen en kus hem op zijn kaak.

Zijn ogen veranderen onmiddellijk naar goud. "Wil je anders mee gaan lopen dat helpt mij er altijd bovenop."zegt hij lief. Ik knik. Hij staat op en pakt men hand. Hij begeleidt me door zijn prachtige huis tot aan de voordeur.

Vanaf hij zijn voordeur opendoet en naar buiten gaat komen verschillende mensen op hem afgelopen. Ik kijk even rond. Het is hier zo mooi in de sneeuw.

Plots staat er een jongen voor me. "hey, mijn naam is Brandon "zegt hij vrolijk. "Mijn naam is Kiara"zeg ik vriendelijk terug.

"Dus jij bent die rogue die alle recorten heeft gebroken he?""recorten "zeg ik verwart.

"ja je bent de rogue die in onze roedel al het langst rondloopt zonder vermoord te worden."zegt hij droog. Ik lach even. "Je ziet er goed uit btw"zegt hij flirterig."Back off!"roept Jace die plots achter me staat en zijn armen om me heen slaat.

Vanaf Brandon hem hoorde en zag ging hij er meteen vandoor. Ik draai me om zodat ik Jace zijn gezicht kan zien hij heeft me nog steeds vast en zijn gezicht ziet er boos en jaloers uit. Maar het is zooo sexy.

"wat is er Jacie,jaloers?"vraag ik speels. Hij kijkt me aan en zegt hebzuchtig: "je bent van mij en niemand anders!" Ik kan men lach niet inhouden. "Wat is er zo grappig?" Vraagt Jace verontwaardigt.

Je bent toch zo een schatje denk ik. Het is niet te geloven hoe Jace men stemming zo verandert ik weet pas dat men moeder dood is maar door hem voel ik me veel beter.

"Je bent echt prachtig!" Zegt Jace schatig. Ik voel een blos op men wangen komen. "Je lijkt wel op een sneeuwprinses met die sneeuwvlokjes in je haar."(zie foto)

Ik giegel zachtjes. Hij neemt mijn hand in zijn ene hand en met zijn ander wrijft hij over mijn wang.

"Welkom thuis, mijn Luna!"zegt Jace liefdevol.

Ik geef hem een zoen op zijn neus en maak me dan van hem los ik loop naar de rand waar het bos begint en voel de aanwezigheid van een bange Jace. Hij denkt vast dat ik van hem wegrennen.

"Kiara, waar ga je heen!"roept hij bezorgt. "Je wou toch gaan lopen",zeg ik snel. Snel verander ik in men weerwolvengedaante.

Jace kijkt me verast aan. Alsof hij nog nooit eerder een weerwolf heeft gezien.

"Je bent een witte wolf."hoor ik hem mompelen. Ik knik.

Jace verandert ook en plots staat er een prachtige zwarte wolf voor me. Maar zo een mooie had ik nog nooit gezien. Het bracht wel gevoelens in me op omdat mijn roedel ook hellemaal zwart was.

Er rolt  een traan van mijn wang. Jace kijkt me bezorgt aan en geeft me een snuitje. Ik vergeet de gedachten en begin speels in het rond te springen.

Wat kon een goede nachtrust wonderen doen. Gisteren kon ik nog amper lopen.

Dan begint Jace te rennen en ik ren er meteen achteraan. We lopen ongeveer gelijk. Aan het meer waar ik gisteren en eergisteren nog was stopten we. Het gevoel van de steek in men nek keert terug en ik begin te janken.

Jace verandert meteen terug en knielt tegen me aan hij wrijft me zacht terwijl ik de steek nog steeds voel. Dan besluit ik terug te veranderen.

Ik kijk Jace met een traan in men oog aan. Jace trekt me op zijn schoot en streelt men rug.

"Rustig maar, vertel het me maar."Ik snuif Jace zijn heerlijke geur nog eens op en zeg:"Hier is het dat Zayn me gevangen heeft en ik weet niet hoe het komt maar plots voel ik die pijn weer."zeg ik gefrustreerd. "HET MOET OPHOUDEN!!"gil ik. "JACE LAAT HET STOPPEN!" Jace kijkt me aan en weet niet wat te doen.

JACE
Wat moet ik doen denk ik in mezelf, ik kan het niet aan, ze heeft pijn. ~kus haar~zegt men wolf. Voorzichtig breng ik mijn lippen op de hare. Ze stopt meteen met huilen en roepen en ze kust gewoon terug. Zou de pijn over zijn?

"Jace je... je... kuste me...",zei ze verwart. "Is de pijn over"vroeg ik bezorgt. Ze knikte en gaf me een knuffel. "dank je",fluisterde ze in men oor.

"Zo,zo,zo",zegt een stem. Ik kijk meteen naar de kant van de stem hij komt me heel bekent voor. Ook Kiara kijkt naar de persoon.

Plots zie ik de momentbederver het is Zayn met een verband rond zijn neus die was nog steeds gebroken. Had ik het niet kunnen raden...

Zayn stond grijnzend naar Kiara te kijken. Achter en naast Zayn stonden een paar jongens die het bos beschermde als taak. Ik keek woest Zayn aan.

"Dus je laat zomaar een rogue leven om dan met haar te kunnen aanpappen, Jace!"Snouwt hij me toe. "We zijn mates,jerk!"zegt Kiara cool terug. "Haha,mates,een alpha met een rogue laat me niet lachen puppy!"zegt hij spottend.

Ik sta op en begin te grommen en stap naar hem toe. "Zayn, als je nu niet godverdome zorgt dat je je werk doet dan-"zeg ik kwaad maar Zayn onderbreekt me:"Dan wat ga je me nog eens een gebroken neus bezorgen want dat kan je toch zo goed he..."

KIARA
Ondertussen ga ik naast Jace staan. Zijn ogen zijn zwart en hij ziet er vreselijk eng uit alsof hij op elk moment iemand kan vermoorden.

Plots krijg ik een flashback net zoals ik had bij die pijn daarnet. Als mijn flashback gedaan is zie ik dat Zayn op de grond licht. Alle jongens kijken verschrikt. "Jij godverdomse bitch!"hoor in Zayn zeggen.

Iedereen kijkt me verbaast aan. "Ja ik weet wel wat witte wolven kunnen!"zegt hij kwaad. Ik kijk hem vragend aan.

"Hou je niet van den domme!"zegt hij. Jace slaat een arm om me en zegt zacht kom we gaan. En hij duuwt me mee.
-------------------
Thnx voor het lezen

Ily all 💋

Follow? Like? Comment?

The rogueWhere stories live. Discover now