H8 ~fight to survive~

6.7K 309 16
                                    

KIARA
Er zijn weer al 3 dagen voorbij. Ik kijk naar de ketting die Zayn me bracht. Alexandria! Wie is dat of wat? Het is wel een prachtige ketting. Ik hang hem terug rond Jace z'n nek. "word wakker please",fluister ik in zijn oor.

Ik geef hem een kus op z'n voorhoofd. Hij is nu al 8 dagen weg. De pijn stopt niet,nee, die word steeds erger.

De verpleegster die Jace verzorgt komt binnen ze legt haar hand op men schouder en zegt: "De roedel heeft je nodig, Luna." ze kijkt naar buiten.

Ik volg haar blik en zie overal mensen. Ze treuren ze hebben een leider nodig. Zelf Zayn heeft het moeilijk. "Sorry, Sofie, ik... ik.. ben geen leider."zeg ik.

Ze kijkt me triest aan en verlaat de kamer.

ZAYN
Hier zit ik wachtend op de sneeuw. De sneeuw die het teken van Jace z'n dood geeft. Het teken dat ons allemaal rogue zal maken.

De andere roedels weten dat we zak zijn het zou nog maar een paar uur duren tegen dat ze ons zouden aanvallen.

Kenzo komt het bos uitgelopen. Hij mankt en ik zie dat zijn poot bloed.

Ik kijk hem aan en door die blik weet ik het. WOLVEN! Ik ren naar Jace zijn huis en neem de Hoorn.

TUTUUUUUU! klinkt over heel het woud. Alle weerwolven weten wat hun staat te wachten.

Ik ren het huis terug uit en zie alle weerwolven in wolvenvorm.

Ik loop naar voor tot aan de rand van het bos. Dit was het moment waar ik op gewacht had het moment om ze te laten zien hoe sterk we zijn. Ik zie de schrik in de roedels ogen. Ze missen de leider.

Ik weet niet of het zo zal lukken maar we moeten wel... Ik grom luid en roep: AANVALLEN!!!

Ik zie dat Dave en Laura er meteen vandoor gaan. Zij zijn mijn beste vechters. En hun drang naar bloed was niet meer te stillen.

LAURA
Ik ren het bos in. Ik kan niet wachten op het moment dat ik weer iemands strot doorbijt. Het lekkere weerwolven bloed.

Plots komen de wolven in zicht het is ... The blackpack (de vorige roedel van Kiara, Djenzo en Klarity)

Onze roedel zit nog achter en blackpack heeft ons nog niet opgemerkt. Er loopt 1 wolf voorop.

Ik grijp men kans en bijt in 1 keer z'n strot door. Ik zie de roedel schrikken maar niet voor lang. 1 wolf komt op me afgerend maar Dave springt op hem en bijt hem.

De roedel is er maar ik merk dat de tegenstanders de angst in hun ogen zien. Zayn komt bij me staan en gromt zo luid als hij kan.

De tegenstanders schrikken maar de generaal gebaard hen om voort te gaan. Ik zie dat de generaal traag op Zayn komt aangestapt.

Ze staan oog in oog

ZAYN
"trek je roedel terug!" Zeg ik kwaad. "Terugtrekken mooi niet en stap nu uit men weg." zegt hij. "Als je de roedel wil moet je eerst langs mij!" Ik zie dat Laura en Dave naast me komen staan en hem doods eng aankijken.

"Luister man als he nu aan de kant stapt kunne jullie 3 bij mijn leger komen het zou toch zo dom zijn om zo goeie vechters te vermoorden."zegt hij gemeen. "Dit is onze roedel en we gaan nog liever ten onder"roep ik kwaad.

"Ok dan dit is je eigen keuze"zegt hij terwijl hij me bijt. Ik bijt hard terug en krap hem. Ik zie dat de rest van de blackpack bang kijkt.

"aanvallen!" roept hij terwijl hij me hard in men nek bijt. Ik jank en zie dat men roedel aanvalt. Maar ze kunnen het niet zonder Jace.

LAURA
Snel ontwijk ik de beed van 1 van de wolven en krap zijn oog uit met men lange nagels.

Hij jankt en ik bijt hem in zijn nek ik bijt hard door en proef z'n bloed.

Heerlijk is dit! In men ooghoek zie ik hoe Zayn door de generaal tegen een boom word gedrukt ik wil hem helpen maar ik voel plots een hevige pijn. Een wolf hangt met z'n tanden in men zij.

Ik word zo kwaad dat ik hem in 1 bijt doodbijt! "WIL ER NOG IEMAND ZN DOOD TEGEMOET GAAN?!" Schreeuw ik. Ik zie dat ze bang zijn. Dan valt plots mijn oog op de karkassen van veel wolven van m'n roedel. Dit maakt me nog kwader en ik bijt en krab er oplos.

BRANDON
We zijn met niet veel meer denk ik terwijl ik nog een wolf doodbijt. De meeste wolven van de roedel liggen ofwel dood ofwel let een ernstige wonde.

Dit kunnen we niet lang meer aan. plots hoor ik een jank. Het is Zayn ik zie dat de generaal hem hard bijt in z'n nek.

"Zo hondje! Nu leer je om niet tegen te spreken!Je mag geluk hebben dat ik voor de lange pijnlijke dood kies! Veel succes met doodbloeden!" Zegt hij gemeen tegen Zayn.

Zayn ligt bloedend tegen een boom en de roedel verzwakt nog meer. Ze kijken naar Zayn en de meeste geven de moet op.

KIARA
"Kiara, help hen ze kunnen het niet zonder jouw"zegt een lieve stem.

Ik kijk op en zie een wolf staan ze geeft licht en volgens mij is ze een geest (zie foto) Maar ze komt me zo bekend voor.
---------------
Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueWhere stories live. Discover now