H17 ~First victim~

4.3K 226 1
                                    

JACE
"Welke voorspelling?"zeg ik terwijl ik Sofie doordringend aankijk.

Ik voel dat Kiara zich hard tegen me aanklemt en ik voel haar hartslag versnellen ze is duidelijk niet op haar gemak.

"De voorspelling van de duivelsbruid."zegt ze terwijl ze zich weer vermand.

"De voorspelling zegt dat een kind zal geboren worden half engel half duivel. En wanneer de duivel zijn mate zal tegenkomen zal deze het lichaam van de engel overnemen en iedereen vermoorden die op haar pad komt tot ze haar bruidegom gevonden heeft.

Maar de bruidegom zal het duur te staan krijgen wanneer ze hem vind."

"Maar Dave is in die bossen!"riep Laura verschrikt terwijl haar ogen zich met tranen vullen. "Fuck! Fuck! Fuck!" schreeuwt Brandon.

Ik kijk hem aan en zie ook zijn ogen vol tranen zitten terwijl hij met zijn vuist op een boom timmert. "Brandon... Je weet meer"zeg ik terwijl ik hem diep in de ogen aankijk.

"Het is Avril! Ze is half engel en haar duivel kwam naar boven toen ik in haar buurt kwam! Maar ze vermoorde me niet! Ik had het moeten weten... Ze zoekt mij..."Zegt Brandon terwijl hij zich losrukt en het bos wil inrennen.

Maar Sofie trekt aan zijn schouder en zegt. "Je kan haar niet aan Brandon! Hoe dan ook ze zal je villen!"

SOFIE
Ik kijk hopend naar hem terwijl hij zich omdraait. Zijn ogen zijn gevuld met tranen en ik trek hem in een knuffel met als gevolg een grommende Zayn.

"Wat moet ik doen" zegt hij snikkend. "We vinden wel iets maar ik beloof het je het komt goed oké?" Hij knikt zacht en maakt zich terug los.

Dan loopt hij traag door de menigte door naar zijn huis.

Ik draai me om en kijk in de jaloers ogen van Zayn. Ik kus hem zacht en voel dat hij zich terug ontspant.

De volgende ochtend loop ik al vroeg hand in hand met Zayn naar buiten.

Er is nog niemand wakker en dat is misschien ook best want vanaf dat we het marktplein opkomen zien we Dave in het midden liggen met een grote beet uit zijn buik.

Er lag zo veel bloed en als dokter liep ik meteen op hem af.

Ik bekeek de wonde aandachtig en schreeuw naar zayn: "Hij leeft nog!" Zayn legt hem meteen op zijn schouder en loopt naar het ziekenhuis.

Wanneer hij op de operatietafel lag kon ik het pas goed zien het was niet zomaar een gewone weerwolven beet.

Daar was hij veel te groot voor.

ZAYN
Na dat ik Dave in het ziekenhuis had gebracht liep ik naar Jace zijn huis voor de deur zat Kenzo.

Hij sliep hard en ik dacht: "Wat heeft die een geluk gehad als Avril hem had gezien lag hij vast nog vrediger te slapen. Ik klopte hard op de deur waardoor Kenzo rechtssprong en me aankeek.

Jace opende de deur en ik stapte meteen binnen en sloot de deur achter me. "Zayn? wat is er?" zei hij bezorgt.

"Het is Dave hij is bewusteloos gevonden op het marktplein met een reusachtige bijtwonde. Ze is dus in het dorp geweest!" Achter Jace hoor ik iets breken en Jace draait zich in 1 ruk om.

Daar staat Kiara met ogen wijt opengesperd en ze kijkt ons bang aan.

Dan draait Jace zich om en loopt de deur uit. Kiara blijft staren en ik volg dan toch mijn alpha.

KIARA
Ik staar nog steeds naar de deur. "Ze was... was hier in het...dorp"zeg ik zacht. "euhg...natuurlijk was ze dat..." zegt een stem achter me.

Ik draai me om en zie een meisje ( zie foto) met een croissant in haar hand. "Wat ik had honger..."zegt ze.

"Wie ben je en wat doen je in mijn huis!" "Jij bent dus de nieuwe Luna! Leuk je te ontmoeten" zegt ze terwijl ze een hap van de croissant neemt.

"Wil je ook 1?" vraagt ze terwijl ze mijn mandje met croissants naar me toe duwt. Ik neem de mand en gooi ze naar de andere kant van de kamer.

Het meisje haar blik verstard en ze zegt: "Dat is nu eens eten verspillen!" "Ik vroeg je wat" zeg ik terwijl ik zacht grom.

"Wow rustig! Ik ben Skyler en euhmm... croissants eten duhh" ze kijkt me met een verveelde blik aan. "Heb jij haar gezien?" "Ja"zegt ze droog.

"Waarom zou ze dat gedaan hebben denk je?" vraag ik terwijl Skyler zich laat neerploffen op de sofa. "Dat is toch logisch..."zegt ze op zo een duh-toon.

Ze zucht even en zegt: "Ze wil Brandon! Zolang ze Brandon niet krijgt zal ze iedereen op haar pad vermoorden maar deze gebruikte ze als waarschuwing...Snap je het nu..." "Ik denk het."

Ze rolt even met haar ogen en went dan haar blik af naar buiten en zegt venijnig: "Jammer dat we geen witte weerwolf ofzo hebben die haar aankan of niet soms..." Ze kijkt me gemeen aan. "Jij zou haar wel aankunnen"

"Geen spraken van!" zegt Jace die in de deuropening staat.

Skyler staat recht en loopt een paar rondjes rond Jace met haar vinger op hem:"Komaan nu Jacie zij kan je van al je proberen afhelpen" Jace rukt zich los en gaat achter me staan waarna hij me stevig aan men middel vasthoud.

"Ik zou nog liever sterven dan mijn prinses in gevaar te brengen" "Je wilt ons gewoon allemaal dood! Allemaal Jace! Is dat dan de taak van een alpha... Aha dacht het niet he!" snauwde ze Jace gemeen toe.

Jace gromt hard en ik voel hem onrustig worden. "Skyler jij weet net zo goed als ik dat als we Kiara het zouden laten doen de roedel nog steeds dood was! Ze kan zoiets niet alleen aan!"

Skyler negeert zijn antwoord en kijkt terug uit het raam. Haar blik is speciaal gericht naar 1 punt en ze zegt bijna niet hoorbaar: "Ze houd ons in de gaten."

Jace rukt zich los en gaat naast haar staan: "waar?" "daar..."zegt ze terwijl ze heel traag met haar vinger naar een reusachtige wolvenschim achter de boom wijst.

-----------------

Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ