~23~ Arada kalmak?

192 8 9
                                    

Off şu olaylar! Ama yaptım sonunda o bana nası seni seviyorum dediyse ben de ona dedim! He heyt ben Gizem korkmaz ne sandïnız?!

Artık sevgiliyiz Ardayla!

Ahh! Şu sözü her soyledigimde icim kıprasıyo! Böyle her yerimi bi mutluluk sarıyo! Garip bi duygu ama bi o kadar da müthiş!!

Ahh Ardaa.. Hemen gittiler de.. Arda isim var dedi. Azra da yarım saat önce gitti ben anca kös kös oturiyim! Napiyim bende!? Saat olmus öglen!

Dur Büsrayla yemek yiyelim demistik! Aynen ya iyi oldu bu evde oturmaktan iyidir! Cenkle araları nasıl acaba? İnsallah iyidir bu iliski surer o Cenk manyagından kurtuldugum icin cok mutluyum be!

Büsrayï aradım ve telefonu kulagıma goturdum. Bi kac saniye sonra telefon acıldı. "Alo Büs.." "Kapat şunu!" birden telefon yuzume kapandı. Noluyo?

Allah Allah noluyo ya? O kapat sunu diyen kimdi? Bir erkek sesine benziyordu! Dur ya Busranın basına bir sey geldiyse! Ya da Busrada Cenk gibi olduysa!?

Ya ona guvenmek istiyorum ama o kızı ilk gordugumde hic sevmemistim! Ahh! Tekrar mı arasam acaba? Off Ariyim ya! Elime telefonu aldım ve Büsrayı tekrar aradım..

"Alo Büsra?" "Gizem! Bende tam seni arayacaktım!" "Az önce neden kapattın telefonu. Evdeyim yatıyorum.. Yataktayken yanlıslıkla elimden kaydı. O arada kapatma tusuna basmıs olmalıyım!"

"Peki o ses! Hani 'Kapat şunu!' " "Ha o mu? O şey! Ya ben evdeyim ya televizyon acık! Oradan gelmistir!" "Ha iyi! Ben sey icin aramıstım.." "Yemek işi degil mi?" "Evet!"

"O benimde aklımdaydı! Ama sen bana belli olmaz deyince ben aramadım işin vardır diye.. Senin aramanı bekledim." "Tamam o zaman gidelim mi bi yerlere?" "Gidelim!"

"Tamam o zaman genc kafe diyoruz!" "İyi orası olur! Ne zamana yani kac saat sonra?" "Imm ya ben suan berbat bi sekildeyim! Evde.. Giyinmem hazırlanmam falan.. Ya bi iki saat sonra bulusalım orda." "Tamam!"

"Bay!" "Baay.." telefonu kapattım. İki saat mi? Ya giyinmen iki saat mi alıyo? Off ben iki saat napıcam?! Bak gordun mu Gizem? Kızı bosa sucladın! Kız evdeymiş!

Ahh artık Cenk yuzunden sadece erkeklere degil kimseye guvenemiyorum! Hep bi şüphe! Hep tereddut! Ama guvenince gorduk ne oldugunu! Örnek.. Mehmet!

Tamam o bir sey yapmadı ama ya yapsaydı?! Ya dur sevgilimi arayayım! Ay! Bi garip geldi! Sevgilim! Sevgolom! Sevgulum! Ahah bu söze alısmam gerekiyor!

Hemen Ardayı aradım. "Askım!" Lan ne dedim ben! Daha ne askımı?! Lan daha bi saate sevgiliyiz! Off bittim ben! Gizem yine yaptın yapacagını!

"Imm.. Alo? Gizem?" Caktırma Gizem! "Selamm.. Arda!" "Selam!" "Ne oldu neden aramïstın?" "Gizem! Beni sen aradın!" "Ah! Dogru!" Ahh! Gizem kafa gitti!

"Ben seni sey icin aradım.." "Ne icin?" Lan ben bu cocugu niye aradım!? "Ya isin yoksa gezelim dedim!" "Olur! Cok iyi olur! Nereye gidelim? Ne zaman?" "Imm... Ne bileyim bi kafeye gidelim!"

"Haa iyi! Hangi kafeye? Genç kafe olur mu?" Imm.. Busraylada orda buluscaz! Ama olsun ya! O iki saat dedi biz iki saate ayrılmıs oluruz! "Olur o kafeye bayılım Arda!"

"Tamam simdi geliyorum seni almaya. Dısardayım ben! Hadi bayy.. Aşkım! Lan!"

Deyip birden kapandı telefon! O da bana askım dedi! Ama sonra Lan dedi! Demekki o da tıpkı benim gibi birden soyleyiverdi. Ahah! Canım ya!

Lan! Napıcam ben! Simdi geliyorum dedi! Capuk gizem hemsn hazırlan! Kosarak dolabıma gittim. Hemen acıp doktum icini ve en sevdigim en guzel olan elbisemi giydim. Parfüm! Makyaj!

HAYALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin