~7~ Azra'dan

276 13 10
                                    

Gizem iyi akşamlar diyip çıkmıştı evden. Teyzemle beraber bizde tekrar mutfağa yöneldik. '' Bulaşıklar elinden öper.. '' dedi teyzem gülerek. '' Yok ya..'' derken gülüyordum. Teyzem bana baktı hafif kızgın gibi yaptı ve içeri geçti.

Aman zaten bi kaç bardak. Yıkıyıveririm. Odama gittim tepsiyi almak için. Gülümsememi durduran telefonumun korkunç zil sesiydi. '' Bouu...'' '' Kes be! Ah şu sesi değiştirmem lazım. '' Öylesine yapmıştım ama bu ses beni korkutmaya başlamıştı. Aniden mesaj geldiğinde kaç kez yerimde zıpladım bu ses yüzünden.

Bi elimde tepsi vardı diğer elimi telefonuma uzattım ve mesaja baktım. Odamdan çıkarken okuyordum. ' Merhaba güzellik tanışalım mı?' Numaraya baktım. Bunu kim göndermişti? Bu numarayı tanımıyordum. Mutfağa girip tepsiye tezgaha koyduğumda telefonu iki elimle kavradım.

' Sen kimsin?' sinirle ve hızla yazmıştın bunu. Karşındaki kişiden mesaj gecikmemişti' Benim Kaan. ' arasından hemen yazdım.' Kaan? ' Kim bu?' Unuttun mu Azra? ' dedikten sonra üzgün emoji vardı. Ardından şaşıran emoji.

Telefona tuhaf bakışlar atarken aklıma dank etti. Bu Arsanın arkadaşı Kaan. Mağazada karşılaştığımızdaki yüzü geldi gözümün önüne.' Ya sen miydin.' dedikten sonra bi utanan maymunu da eksik etmedim. ' Numaramı nerden buldun?'

Ben tezgaha yaslanmış Kaana mesaj atarken içerden teyzem bağırdı '' Bulaşıklar? '' dedi. '' Yıkıyorum ya.. '' derken elimi teoriye götürüp bardakları salladım. Çıkardıkları sesten dolayı onları yıkadığımı düşünen teyzem '' Aferin kızıma. '' demişti.

Yüzümdeki sıcacık gülümsemeye tekrar telefona döndüm. 'Gizemden aldım.' dediğinde durdum ve düşündüm. Bi süre önce Gizeme bi mesaj gelmişti. Bana kim olduğumu söylemesi sadece bana kaçamak kaçamak gülmüştü.

O Kaandı. ' Bana söylememişti.' mesajını gönderdikten sonra 'İyiki aşmışsın telefonumu' mesajı yazmıştım. İyi oldu ya. Bende onun numarasını almış oldum. Ama mesajı göndermeli miyim?

Kararsızlık içindeyken mutfağın kapısında teyzemi gördüm. Elimdeki telefona ve sonra bana sinirle baktı. '' Eyvah. '' dedim sessizce. O sıra elim ekrana dokundu. Göndere basmıştım. Teyzem o sıra telefonu elimden aldı. '' Azra telefona çok bakıyorsun. Gözün bozulacak. ''

'' Televizyondan diyorlar radyasyon - '' '' Tamam teyzee.. '' derken arkamı döndüm ve musluğu açtım. '' Yıkıyoruz işte. '' dedim ve ona bakıp gülümsedim. Yumuşamasını umarak baktım ona. Yüzü gülümseyerek beni izlemeye koyuldu.

Hemen köpürtüp durulamıştım. Elimi beze silerken '' Bittii..''dedim i' yi uzatarak. Teyzem '' Güzel şimdi doğru yatağa. " dedi. Yine otoriter teyze havasına bürünmüştü. '' Tamam.. Uykum var zaten.. ''
 
Hafif esneyerek kapıya bi adım attım. Telefon.. Hala teyzemde. Teyzeme dönüp '' Bari telefonu.. '' '' Olmaz. '' '' Ama teyze birazcık daha bakiyim.'' Tatlı tatlı ona baktım.. Buna dayanamayıp kabullenircesine '' İyi al hadi.. ''

Bana uzattığı telefonu hızla aldım. Teyzemin yanağından hızla öptüm '' Tişikkirlir. '' diyip odama ilerlerken arkamdan teyzemin güldüğünü duydum. Üstümü değiştirmek için gardıropuma yaklaşmışken telefonumu açtım.

'İyi oldu ya, Hem daha çok görüşürüz.' Diğer mesajı okurken heycandan gardırop kapağına giden elimi geri çektim. 'Bi ara birşeyler yapmaya ne dersin?' Telefonu yatağa attım. Ellerimi kaldırıp oynamaya başladım.

Düğünde gelinin kız kardeşi kadar mutluyum şuan. Ellerimi şıklatırken omuzlarımı da oynatıyordum. Durdum ve hızlan telefonu elime aldım. Hemen bi mesaj at çocuk kaç dakikadır bekliyor..

HAYALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin