~21~ Sevgilim

159 9 10
                                    


Azraların evinin önüne gelmiştik. Oldukça yorulmuştum. Azranın gözleri kapanıyordu. Cebinden anahtarı aldım. "Bu gece de böyle bitti işte." Arda gülümsedi. Kaan da ona katıldı. "Azraya iyi bak Gizem." "Bakarım Kaan. O bi güzel uyusun kendine gelir. "

Kaan yavaşça ilerlerken Ardayla vedalaşmak için döndüm. " İyi akşamlar sevgilim.." Ne?.. Ne dedim ben? Dedim mi cidden? Arda fal taşı gibi gözlerini dikmişti üstüme. " Sana da iyi geceler sevgilim.." Yanaklarım mı kızarmıştı? Ağzımdan kaçırmıştım resmen! Arda gülümseyerek uzaklaşmıştı ve ben Azrayla kapıya yanaşıyordum.

"Nasıl kaçırırım ağzımdan nasıl?" Azra uykulu bir sesle söylendi. "Hehe! Sersem Kaan!" Azra gözlerini kapadı. Kapıyı açtım ve Azrayı odasına kadar zorla götürdüm. Uyuyakalmıştı ve onu kolu omzumda sürüklemiştim. Yatağa yatırdığımda kapının açılış sesini duydum.

Azranın annesi ve babası gelmişti. "Gizem? Azra nerede?" "Odasında uyuyor. Yorulmuş baya." "Peki sen nasıl oldun? İyi misin?" "Ha ben.. Evet. Daha iyiyim. Teşekkürler." Heyecandan az daha unutuyordum. "Ben de tam gidiyordum evime."

"İstersen kalabilirsin burada." "Teşekkür ederim ama gitsem iyi olur. Annem merak etmiştir." "Oldukça iyi insanlardı. Onlara gülümseyerek evden çıktım ve kendi evime doğru yol aldım.

-

Sabah kalktığımda saat oldukça geçti. Telefonumu elime aldığımda Azradan gelen mesajları gördüm. Onu aradım. "Günaydııın. Nasılsın ?" "Günaydın Gizem. Baş ağrım var biraz. Dün neler oldu ya.." Hatırlamıyordu sanırım olanları. "Sonra konuşuruz . Daha yeni uyandım ve hala yorgun hissediyorum."

"Tamam o zaman ben gelirim yanına." "Olur." "Sonra görüşürüz.." " Bay bay.." telefonu kapayıp masaya koydum. İçimden hala yatmak geliyordu ama açtım da. Mecbur kalktım ve lavaboya gittim. Ardından mutfağa..

-

Azra bize geldiğinde saat öğleye geliyordu. Olanları anlattım ve o şaşkınlıkla beni dinledi. " Amma da olay olmuş. Ardanın adama kafa atması. Senin ona sevgilim demen.." " Evet bir de sen beni Kaan, Kaanı Arda, Ardayı da ben sanıyordun."

İkimizde kahkahalarla gülmeye başlamıştık. Garip bir geceydi gerçekten. " Belayı, macerayı bulduk yine." "Aynen öyle. Çekiyoruz demek ki.." Kısa bir sessizliğin ardından Azra "Bizimkiler Mehmetle iyi anlaşmış. Şaşılacak şey.. Bu su dökme muhabbetini de açtılar. Mehmet sinirlenmiş gerçekten."dedi.

"Sana kızmalarına üzüldüm. Aman neyse. Az bile oldu ona.." Azra telefonuna gelen mesajla irkildi.

HAYALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin