-takový menší speciál-

494 43 19
                                    

Izu: Tiše bubnovala prsty do stolu a poslouchala nějaký random písničky od Hollywoodů. Bohužel, totálně nic jí do hlavy nelezlo a navíc ji neskutečně iritovali ti blbci sedící na její posteli jako na bidýlku. Neustále po nich házela naštvané pohledy a snažila se v téhle blbé atmosféře něco napsat do Wordu. Vždyť už chvíli nevydala žádný díl, protože ji prostě nic nenapadalo. Byla naštvaná sama na sebe, ale přece by je nezklamala kord na Aprýla. „Kuwra! Nemůžete aspoň jít někam jinam? Jste nesnesitelní!" zanadávala na trojici postav.

Mia: „A ty taky. Je s tebou sranda jak se židem v popelníku..." procedila skrz zuby a naštvaně pohodila hlavou. Svého klona prostě nenáviděla.

Izu: „Drž hubu, nebo tě znásilním okurkou!" odsekla své dvojnici a v naději položila prsty na klávesnici, aby vypadala, že něco dělá.

Mia: „Říká ta, co si zpívá v dubnu vánoční koledy," zpražila ji pohledem a složila si ruce na hrudi.

Izu: „Promiň, že jsem tu písničku našla teprve teď... je chytlavá..." odvětila a začala si jí potichu zpívat „It's Christmas in Hollywood, Santa's back up in the hood. So meet me under the mistletoe, lets fuck..." kývala hlavou do rytmu a bylo jí jedno, že nad ní její protějšek protáčí oči.

Shiki: „Kurde, můžete se přestat hádat?" vyjel na ně, ale dál hrál na mobilu Poua.

Mia. „Až tě znásilní Purdy..." odsekla automaticky a ponořila se víc do postele.

Shiki: „Kde že jsou teď?" řekl s předstíraným zájmem, jako by to chtěl zkusit.

Mia: Vyplázla na něj jazyk „Ashley je můj, ty si běž mrdat s Natsukym."

Natsuky: Zatím napjatě poslouchal, ale tohle ho vyrušilo. „C-co?" zděsil se a rychle si od nich odsedl. „Na to mám svůj zadek moc rád."

Shiki: „Kdo říká, že ti ho rozmrdám na kaši?" usmál se na vyděšeného Natsukyho a perverzně zahýbal obočím.

Mia: „Jo, rozmrdá ti ho na protlak..." protočila očima, ale nijak se svému vtipu nesmála.

Izu: Zacukaly jí koutky, ale snažila se ovládat, aby neudělala Mie radost.

Shiki: „No dovol!" egoisticky zvedl bradu a odsekl jako princezna.

Izu: Začala hrát její oblíbená písnička Lump your head a začala máchat rukama kolem sebe, protože proč sakra ne. Kdyby znala text, tak ho zpívá jak divá, ale aspoň se snaží napodobovat slova.

Mia: Dělala, že se jí písnička nelíbí, ale nevědomě kývá hlavou do rytmu. „U-N to the D-E-A-D...You got your fist raised, But your legs are shaking..." tiše ti zpívala a nevšímala si podezřívavých pohledů od kluků.

Natsuky: Udělal facepalm. „Můžete mi vysvětlit, proč jsme sem měli vlastně jít?" připadám si jako jediný normální, jelikož Shiki začal sledovat poníky od Smusy.

Izu: „Protože jahoda!" významně na něj ukázala a obrátila se k prázdnému dokumentu.

Mia: „Už bys konečně mohla tyhle dát dohromady... nebo se zblázním. Čteš vůbec komentáře?" pozvedla jedno obočí

Izu: „Všechny," vyplázla na ni jazyk „Ale já nemůžu prostě tyhle nahnat do postele, chápeš?" rozmáchla rukama, jakoby na tom záleželo přežití lidstva.

Mia: „Tss... hlavně že teď furt píšeš tu Andleyovku, viď? A co my jako? To jsme vzduch?" taky rozmáchla naštvaně rukama, až málem shodila Shikimu mobil.

Izu: „Sorry, došly nápady a navíc Comin' in Hot je super... I'm Comin in hot you heard me, and we taking shots and if you not you nerdy..." začala si zase broukat a pohybovat se do rytmu.

Shiki: „Už byste si měly obě dvě uvědomit, že nikdo z čtenářů nezná Hollywood Undead ... tečka," řekne otráveně a vytáhl z kapsy modrou elektronku, ze které následně potáhl.

Mia: „No a? Jsou boží a dej mi..." natáhla se po elektronce a Shiki jí ji neochotně podal.

Izu: „Příště zapaluju vodnici..." povzdychla si a znovu zkontrolovala, jestli jí neutekl kurzor na bílém dokumentu. „A dejte mi taky..." natáhla se a Mia jí ji předala. Zhluboka potáhla a hodila ji po Natsukym.

Natsuky: „A to jste mi to zakázali..." odfrknul si a se zalíbením si taky potáhl z elektronky, kterou následně podal Shikimu.

Shiki: „Já ti to nezakázal. Já kouřím zdravě..." řekl jakoby nic, ale klonům neušel dvojsmysl a vybuchly smíchy. Shikimu to taky hned došlo a začal se tlemit. Jen Natsuky chudák nechápal.

Mia: Uklidní se a setřela si slzy smíchu. „Tak zdravě, jo? Nechcete nám to tady s Natsuky předvést?" perverzně pozvedla obočí.

Shiki: „Že já něco říkal, co? Ach vy yaoistky..." povzdechl si, ale usmíval se.

Natsuky: Teprve teď mu to došlo a jen zakroutil hlavou. Někdy si vážně připadal jako jediný normální z téhle party.

Izu: Povzdechla si a stále se usmívala z předešlého záchvatu smíchu. Pousmála se na prázdný dokument a zaklapnula notebook, který za chvíli přestal vrčet a uspal se. „Dneska asi už nic nespatlám. Takže... kde jsme to skončili? U vybírání vhodného keře?" pozvedla nadšeně obočí a hned na to s celou partou vybuchla smíchy.

A pak se mi divte, že nevydávám pravidelně...

opraveno 11.6. 2016AzamiMitsu

Trochu (Ne)normální (opraveno)Where stories live. Discover now