-Rozhovor-

589 38 23
                                    

Izu: Nervózně si srovnala papíry a naposledy si přečetla pár otázek, které sesbírala, nebo jí někdo přihrál. Zkontrolovala, zdali všechno sedí, a až potom se podívala na zbytek osob nacházející se ve stejné místnosti jako ona. Na židlích před ní seděl modrooký černovlasý emo, její přesná kopie a dívka s gotik oblečením a velmi vyzývavým make-upem až k neuvěření, že je to kluk. U dveří postával černovlasý muž, jenž zde vůbec neměl v plánu být, a vlastně se mu to velmi příčí jen tak stát a čekat na jedinou otázku, na kterou musí odpovědět. Všichni si z nervozity pohrávali s prsty nebo s vlasy a čekali, až je naše malé trdlo uvede. „Etooo... tak já si myslím, že můžeme začít..." pronesla do ticha a setkala se s mnoha pohledy na její osobu. „Nečumte na mě jako na jednorožce, jsem z vás nervózní!" hned je okřikla a schovala se za svoje papíry.

Mia: „Tak už z tebe konečně něco vypadne, nebo se už konečně můžu jít projet na dinosaurovi?" řekla znuděně a opřela si hlavu o dlaně. Vážně byla moc ráda, že tu musí trávit čas se svým dvojníkem..

Izu: „Drž hubu, nebo ti do ní narvu, ty moc dobře víš co a moje to nebude!" okřikla ji a nechala si na obličeji stejně chladný výraz, jako by právě oznámila, že jde na houby.

Mia: „Říká ta pravá!" vyplázla na ni jazyk

Izu: „Promiň, že můj první kluk byl holka," naštvaně ji přetáhla papíry s otázkami a věnovala jí znechucený pohled.

Shiki: „Uklidněte se, dámy! Máte snad krámy nebo co?" křikl na ně naštvaně a tím přetnul nit mezi červenovláskami.

Mia: „Ty mě musíš šmírovat nebo co..." řekla naštvaně a složila si ruce na hrudi „Ještě ani nejsme spolu na scéně a už mi lezeš no prdele," řekla naoko naštvaně, ale pak povolila a zasmála se.

Izu: Jen si zavrčela a jeden koutek jí ironicky vyjel o kousek nahoru.

Okami: „Budete se tady hádat dlouho?" řekl naštvaně a vrazil si ruce do kapes.

Izu: „Nějakej nažhavenej. No jo, ať to máme z krku..." řekla už normálně a dělala, že si znova čte otázky.

Natsuky: „Kam jsem to zas vlezl?" zašeptal a udělal face palm.

Mia: „Něco bych řekla, ale jsou tu děti..." pokrčila rameny a hned se s úšklebkem podívala na Izu-chan, která ji smažila pohledem.

Izu: „Nemůžu za to, že je mi teprv 14 a by the way ty jsi taky nezletilá..." odsekla a s výdechem se obrátila na už dost nervózního Okamiho. „Tak ať tady už moc dlouho netrpíš. Od mé drahé nee-chan je tady na tebe osobní otázka: co cítíš k Natsukymu?"

Okami: jen si povzdechl a spustil: „Cítím k němu to samý, co ty, když se podíváš na kozatou ženskou v porno časopisu. Chceš ji ojebat, ale nechceš haranty. Stačí, nebo to mám ještě rozvíjet do podrobností?" povytáhl obočí.

Izu: „Padej, ty jeden masochisto. Doufám, že tě cestou zajede Homer Simpson na kolečkové židli," povzdechla si a se zcela kamenným výrazem pozorovala právě zabouchávající se dveře. „Tak jsme tu osaměli..." znovu si povzdechla a začala rentgenovat kluky, což Natsukyho dost štvalo.

Natsuky: „Co se zase děje?" vyjel po ní a nechal si spadnout ofinu do obličeje.

Mia: „Hádej jednou. Dva kluci a dvě nadržený yaoistky. Že já kráva si nevzala kameru." řekla s vážnou tváří a hned na to se rozesmála.

Trochu (Ne)normální (opraveno)Where stories live. Discover now