XXXI. Look like great friend

643 49 20
                                    

Mia:

„Ježiš... zase nějaká emařka..." odfrkla si nějaká blondýna a s nechutí mě pozorovala.

„Satane... zase nějaká plastelína..." odfrkla jsem si pro změnu já a šla zase dál, aby na mě náhodou nepoštvala čivavu. Nemusela jsem se ani otáčet, abych viděla její rudý obličej a to, jak se její ,kamarádky' snaží vypustit z ní páru. Jen jsem nad tím zakroutila hlavou a dál šla podchodem Kotvy kolem obchodů s oblečením a nějakými cetkami. Prošla jsem až na konec, kde je obchod s normální muzikou. S lehkým úsměvem na tváři jsem vešla dovnitř.

„Dobrej..." řekla jsem spíš pro sebe, protože kromě spícího prodavače za pokladnou tam nikdo nebyl. Lidstvo se řítí do záhuby a už ani neví, co je to pořádná muzika. Prošla jsem kolem regálu, prsty přejížděla po obalech desek a zastavila jsem se až u desky Wretched and Divine. Usmála jsem se a vyndala ji a protože hned za ní byla deska Semptiternal, tak jsem vzala i ji. Došla jsem k pultu a položila na něj desky. Kluk za pultem se lehce lekl a odskočil od počítače.

„Oh my Devil, tohle mi nedělej," pokáral mě, ale pak se hned usmál. Až teď jsem si všimla, že má sluchátka v uších, a že mě evidentně vůbec nezaregistroval. Musela jsem se zasmát nad jeho výrazem, ale pak jsem si ho konečně prohlédla. Vyšší vyhublá postava, vytetované rukávy, krátké černé vlasy v emo stylu, piercingy a zelené oči (média). Možná sem začnu chodit častěji.

„Sorry," zasmála jsem se, „mám tu připravený balík na jméno Daniels, máš?" Pozvednula jsem jedno obočí a opřela se o pult. Já vím, že mám tílko s velkým výstřihem, takže je mi asi vidět až do krku, ale stejně je většina hezkých kluků homosexuálů a tenhle asi nebude výjimkou.

„Jop, něco tu mám," odpověděl mile a zalezl dozadu. Jen jsem kývla a pořádně si prohlídla obchod. Awww ta trička. Škoda, že mám sebou jen omezený počet peněz. Povzdechla jsem si a v tu chvíli za mnou něco bouchlo. Hned jsem vyjekla a otočila se. Tam stál vysmátý prodavač a krabice na pultu. Jen jsem ho usmažila pohledem a věnovala se krabici. Bez dovolení jsem si půjčila nůžky a přestřihla izolepu. Otevřela krabici a usmála se. Bylo tam přesně to, co jsem si před několika měsíci objednávala. Tři trička Hollywood Undead, přívěšek ve tvaru hvězdy BVB, dvě trička BVB, dokonalý roztrhaný rifle s nášivkami a pár náramků s ostny. A ještě k tomu je to jen pro mě! Awww už se těším až to na sebe všechno navlíknu. Přívěšek jsem si pověsila na krk, náramky na ruce a pak se rozhlídla po obchodě.

„Vadí ti ženský v podprsence?" zeptala jsem se upřímně a jemu obočí vyjelo nahoru.

„To někomu může vadit?" zeptal se a hned mě přeskenoval, jestli náhodou nejsem tlustá, aby nezvracel. Evidentně uznal, že je v bezpečí a já jen pokrčila rameny a sundala si tílko. Ne, vážně se nestydím si v obchoďáku sundat triko a být tam jen v mojí krásný krajkový podprsence. To bych přece nebyla já.

Přetáhla jsem si přes hlavu tílko s HU a usmála se. Velikost jsem odhadla, jen mi bylo trochu volnější, takže si pod to budu muset brát černý top. To se vychytá.

„Můžu ti tu nechat tu krabici? Nechce se mi ji tahat přes celou Prahu." Udělala jsem kotěcí očka a on oněměle kývnul. To se před ním nikdy nepřevlíkala holka? Ten je divnej.

Hodil mi to všechno do tašky a já zaplatila. „Dobrej vkus. Konečně někdo, kdo je taky poslouchá," usmál se na mě a já se uculila. Je docela roztomilý.

Trochu (Ne)normální (opraveno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat