Surprise..?

205 13 11
                                    

*Millas synsvinkel*
Jeg hørte en høj banken på hovededøren. "Rolig jeg kommer jeg kommer" sagde jeg og luntede hen til døren. Jeg åbnede døren og så straks rødt. "DIN IRSKE SKID! JEG ADVAREDE DIG OM AT KOMME HER HEN IGEN DET ENDER MED AT JEG OGSÅ SKÆR DINE MANDLIGE KUGLER AF!" Råbte jeg af ham lige idet vores 80årige nabo, Fru Hansen kom gående. Hun kiggede underligt på os "undskyld fru Hansen" sagde jeg og ventede med at skælde mere ud til hun var inde i hendes lejlighed. "Hvor vover du at komme her efter det du sagde?!" Fortsatte jeg meget roligere "hør Milla du sagde det jo selv!" Sagde Niall "sagde hvad?" Spurgte jeg med rynkede bryn, "at hun havde haft sex med jeg ved ikke hvor mange" sagde han med Duh tonen. Min kæbe faldt på gulvet og jeg havde sikkert lyn i øjnene. "DET VAR SGU DA EN JOKE DIT LEDE SVIN!" Råbte jeg af ham og smækkede døren i hovedet på ham.
*Bells synsvinkel*
Jeg gik en på en starbuks og købte en af mine yndlings iskaffer med karamel. Det var jo blevet ret sent hos Justin så skulle lige have noget energi. Jeg gik ud på gaden igen og tog min mobil frem, nu var jeg jo allerede her så hvorfor ikke ringe lidt rundt og høre om der var nogen der ville shoppe? Jeg stod og skulle til at ringe op da der var en der gik ind i mig. Oh god. Jeg kiggede irriteret på ham "se dig for" sagde jeg simpelt og gik videre. Jeg kunne mærke at han greb fat i mit håndled og jeg skar en grimasse, "Bells vent..." Sagde han og jeg vendte mig mod ham. "Hvad er der Niall?" Sukkede jeg "hør jeg ved at det var dumt det jeg gjorde, men jeg vidste jo ikke.." Mere noget han ikke at sige før jeg afbrød ham, "hør Niall jeg tilgiver dig ikke men du har ødelagt mig eller noget, for altså det siger en del mere om dig det du sagde end det gør om mig, plus hvad der ikke slår dig ihjel gør dig stærkere" Sagde jeg og rev min arm fri. Jeg gik videre med et tilfredst smil på læberne, jeg satte mig på en bænk og tog min mobil frem.
L=Laura B/I= Isabelle/ Bells
L:Heeey tøøzz
I: Heiii søde
L: havd så?
I: kan dig og Sandra mødes med mig og måske Mill til shopping?
L: omg Self er på vej!
I: *latter* fedt så ses vi
Vi lagde på og så skrev jeg til Milla.
Vi mødtes allesammen på frozen, vi sad og spiste mens mila og jeg fortalte hvad der var sket med os og Niall. "nej vel?!" Udbrød Laura og tog en hånd op foran hendes mund, "det havde jeg ikke troet om ham" sagde Sandra og rystede skuffet på hovedet. "Han er ikke min yndlings mere!!!" Udbrød Laura højlydt, selvom vi alle vidste at han altid ville være hendes og Sandras yndlings. "Det er okay piger, det er mellem ham og mig" sagde jeg "OG mig" tilføjede Milla og tog min hånd, jeg rystede smilende på hovedet af hende men sagde ikke noget.
Vi havde shoppet i et par timer og jeg tror at de ansatte var temmelig trætte af os efter hånden, men altså vi købte jo også en masse ting, så de kunne vel ikke beklage sig over vores opførelse vel?
Mine tanker faldt langsomt tilbage til Niall, hvilket irriteret mig helt vildt. Jeg tænkte på de ting han havde sagt. Selfølgelig gik det mig da på alt han havde sagt men det kunne have været værre og desuden ville jeg ikke sige det til pigerne for de ville bare overreagere. Måske skulle jeg ringe til en af drengene måske Liam, Harry eller Ashton? Eller nogen af de andre... Jeg ved det ikke. Mine tanker blev afbrudt af pigerne der skreg i munden på hinanden, "omg du bliver nødt til at prøve den her!!" Iihhh den farve er perfekt!" Hold da kæft BELLS!!!" Det var nogle af de ting jeg opfangede. Jeg kiggede forskrækket på dem med rejste øjenbryn, de løb hen og hev mig hen til et prøverum og skubbede mig der ind. Jeg kiggede forvirret rundt i rummet, "Øøhhmm piger hvad sker der lige?!" Spurgte jeg forvirret men der kom intet svar. "Piger!?!?" Prøvede jeg igen men som svar fik jeg kun en masse tøj der blev lagt over døren. Jeg sukkede og tog tøjet. Jeg tog den første på som var en sort kjole med cremefarvet roser på og guldtråde syet ind, som gik mig til lige over knæene og ærmer som var 3 kvarte. "Øhm piger skal i se den eller Kan jeg skifte tilbage?" Spurgte jeg og gardinet blev straks trukket fra, men der stod ikke nogen. Istedet var der en sti i røde rosenblade, jeg kunne høre musik og fulgte stien indtil jeg kom til udgangen og det gik op for mig at jeg ikke kunne komme ud af butikken når jeg havde kjolen på. Jeg fik ordnede det med kassedammen og betalte hurtigt, jeg gik videre ud i centeret og endte ved springvandet hvor 5 drenge stod med et band og spillede en kun alt for kendt sang. Liam begyndte at synge sit vers mens de alle kiggede smilende på mig, jeg kiggede ned og begyndte straks at få røde kinder og lige idet gik det op for mig at det også var i teksten og begyndte jeg at smågrine. Pigerne kom hen til mig og jeg begyndte ligeså stille at græde mens jeg kiggede på dem allesammen og så skete det, Simone og Luke, Calum, Ashton og Michael kom løbende hen til mig og jeg løb dem straks i møde med et kæmpe kram.
A/N

Aawww græder faktisk😅❤️😭😉
Men hvad syntes i?🙏❤️
I kender rutinen så det er bare med at komme i gang😉
Skriv evt til mig over kik?lonely som jeg er😅 "isa200bach"
Love ya😍
-Den der👏✌️
BTW syntes bare at videoen er totalt fab😍😭👏

Always broken heartedNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ