From heaven to hell

181 13 0
                                    

Jeg kunne ikke tørre grinet af mit ansigt da jeg låste mig ind i lejligheden. Jeg "svævede" ind i stuen, Emilia sad i sofaen med et løftede øjenbryn da hun så mig. "Hvad så?" Grinte hun stadig med et løftede øjenbryn, jeg satte mig bare ved siden af hende stadig med det store smil limet fast på mine læber. "Nej!NEJ!!!" Udbrød hun og lavede den der😱. Jeg grinte og nikkede let med hovedet, "altså NEJ IKKE DET!" Udbrød jeg da jeg så hendes ansigt. Hun begyndte at grine og hurtigt begyndte jeg også, "men hvad skete der så?" Spurgte hun og jeg forklarede hende det hele. "Omg omg du var så meget ved at have sex med ham og Zayn og Liam opdagede det!!" Grinte hun "aj det var jo bare et kys.." Begyndte jeg men blev afbrudt, "og i har ikke engang haft øjensex eller SMSsex først, din naugthy Girl" udbrød hun. Jeg skulle til at benægte men hun var hurtigere igen, "altså helt ærligt du springer bare alt det andet over for hurtigere at komme i bukserne på ham" jeg rystede grinene på hovedet af hende.

*Niall' synsvinkel*
*samtidig*
Jeg gik ned ad gaden, på vej hen til Louis. Da jeg ringede på døren åbnede Louis med uglet hår og et stort smil som falmede en smule da han så mig. Jeg rynkede brynene lidt og han åbnede døren helt så jeg kunne komme ind.
jeg så at der stod to krus te på sofabordet og løftede det ene øjenbryn. "Har du haft besøg?" Spurgte jeg "øhm ja Zayn og Liam kom også her for lidt siden" sagde han lidt tøvende og fjernede krusene. "Hvem havde du besøg af" spurgte jeg og så ham stivne, han holdt en lang pause inden han svarede. "Bare en ven" sagde han til sidst, "er det også derfor at dit hår ser sådan der ud" spurgte jeg med et løftede øjenbryn. Han kløede sig akavet i nakken, "øhm så erh hvad laver du her" spurgte han tydeligvis for at skifte emne. "Må man nu ikke komme og besøge sin lad uden nogen grund?" Spurgte jeg, han rullede med øjnene af mig og satte sig i sofaen. "Såå... Hvem var det?" Spurgte jeg, "ikke nogen! Okay?!" Svarede han. Jeg kiggede skeptisk på ham, hvorfor ville han ikke sige det? Måske var det en jeg kendte... Måske... NEJ! Jeg spærrede øjnene op da det gik op for mig. Det kunne ikke passe. Havde HUN GJORT DET DER! Jeg kiggede på ham sikkert med chok skrevet i fjæset på mig.

*Isabelles synsvinkel*
Jeg var gået i seng Men jeg kunne ikke sove. Jeg kunne kun tænke på Louis...
Den måde han smilte på, hans øjne der mindede mig så meget om havet, hans dejlige latter og ikke mindst hans stemme. Bare dræb mig allerede. Det her kunne bare ikke ske igen. Jeg ville ikke falde så hårdt igen og igen og igen. Som jeg altid har sagt: remmember NOT only to Fall when you Fall in love.
(A/N ved godt at det er mærkeligt at det stor på engelsk men det giver ikke rigtig mening på dansk😅)
*næste dag*
Jeg vågnede af en høj banken på hovededøren. Jeg gav en irriteret lyd fra mig og tog dynen over hovedet. Det blev ved med at banke på og efter lidt tid kunne jeg høre Milla åbne døren, "hun sover altså stadig..." Hun blev afbrudt af person som bare sagde "det er vigtigt" og åbnede døren ind til mit værelse.
Jeg kiggede op på personen som stod der og Milla bagved.
"Niall hvad?" Nu var det min tid til at blive afbrudt, "var du sammen med Louis?" Spurgte han. Hans øjne var røde og håret sad helt forkert han var tydeligvis knust. "Øhm det kommer an på hvad du mener med.." Igen blev jeg afbrudt "GIK DU I SENG MED HAM?" Spurgte han. Jeg rejste mig rasende op også selvom jeg kun var i ført mine små natshorts og en top. "HVAD FANDEN NIALL DU KOMMER BRASENDE HER MENS JEG LIGGER OG SOVER OG VIL HØRE OM JEG HAR HAFT SEX MED DIN BEDSTE VEN?!!" Skreg jeg af ham, "MEN LOUIS VILLE JO IKKE SVARE MIG!" Råbte han tilbage, "JEG ER F*CKING LIGEGLAG! DU GÅR SIMPELTHEN BARE UD FRA AT JEG ER EN TOTAL LUDER!" "DET ER JO IKKE FØRSTE GANG AT JEG HØRE AT DU GÅR RUNDT OG KNALDET TIL HØJRE OG VENSTRE!!" Råbte han som om det var et fact. Jeg kiggede forskrækket og såret på ham over at han kunne finde på at sige sådan noget. Jeg tog min hånd op til min mund og kunne mærke tårerne presse på, "NU ER DET FANDEME NOK! SKRID SÅ UD AF VORES HJEM NIALL!!!" Råbte Milla rasende og flåede ham ud af lejligheden, "HVIS JEG NOGENSINDE SER DIN LILLE IRSKE RØV IGEN SVÆRGER JEG AT JEG RIVER DIT HOVEDE AF DIG OG SÆTTER DET PÅ EN PÆL SÅ ALLE KAN SE HVILKE KONSEKVENSER DER KOMMER HVIS MAN LÆGGER SIG UD MED MINE PIGER!! Råbte hun af ham og smækkede døren lige i fjæset på ham. Hun gik hen og omfavnede mig, den aften brugte vi på at se film hvor vi kunne råbe ad fyrene i dem og æde os fede i is og pizza.
A/N
Fy Niall det var ikke sødt det der😓
Og lige en hånd til milla for at støtte sin veninde på den måde👏👏
Stem, kommenter🙏😘
Elsker jer💘💘😍😍😘
-Mizzer😏😉

Always broken heartedWhere stories live. Discover now