Party and sleepover

191 14 4
                                    

Jeg gik rundt i Londons gader. Det var ved at blive mørkt, mine stilletter klikkede på asfalten og jeg gik selvsikkert hen mod den nærmeste klub. Musiken bankede mod mine trommehinder, jeg gik hen til manden der lukkede folk ind. Han stod og snakkede med en gruppe fyre som skulle til at gå ind, de fik øje på mig og jeg gav dem et flirtende smil. "Hun er med os sagde en af drengene og tog en hånd på min lend. Jeg blev ført ind i klubben og vendte mig om mod fyren "tak skal du have" sagde jeg sødt og gik hen til baren, jeg fik en pink drink med det samme "undskyld men den har jeg ikke bestilt" sagde jeg til bartenderen, han smilte og pegede på en dreng på bar stolen i den anden ende. "Justin!" Hvinede jeg og løb hen til ham, han grinte let og slog sine arme om mig. "Hey hvordan har det gået siden sidst?" Spurgte han med et smil, jeg fik en knude i maven af tanken og tvang et smil på mine læber. "Du ved jo hvordan det er med mig" grinte jeg falsk, han kiggede på mig med bekymring strålende ud af øjnene. "Hey hvad laver du med min tøz?!!" Hørte jeg en stemme sige bag mig, jeg vendte mig om og så en fuld version af fyren der fulgte mig ind. "Din tøs?!" Sagde mig og Justin i kor, "fyren nikkede og tog mit håndled. Han trak mig afsted ud mod dansegulvet, Justin var lige efter os jeg mimede til ham at jeg havde styr på det og han gik lidt langsommere men var stadig tæt på os. Jeg vendte mig mod "manden" og gav han et flirtede pigegrin, han smilede kækt og trak mig ind til ham, jeg slog min lyst til at brække mig ned og fniste falsk. Da han lænede sig ind for at ligge sine klamme læber på mine slog jeg min pande mod hans og gav ham et knæ lige i løgene så han faldt sammen på gulvet, jeg satte mig på hug "kald mig aldrig en tøz!" Sagde jeg truende ind i hans øre og vendte mig mod Justin og lavede et diva hårflip. "Tja hvis du ikke ville have ting som det til at ske skulle du måske ikke tage det der på" sagde Justin med et skævt smil. Jeg grinte og kiggede ned af min sorte stropløsekjole, som havde en sløjfe over brystet. Vi gik grinende ud på gaden, hans arm om min skulder så jeg var tæt ind til ham. "Hvad så nu?" Spurgte jeg og kiggede op i hans blå øjne, han smilede, "mit sted?" Spurgte han og vippede med brynene. Jeg brød ud i grin og nikkede. Rolig jeg ved hvad i tænker og nej! Det var ikke på den måde! Han lavede sjov!
Han låste os ind i hans lejlighed (Wow alle bor bare i lejligheder) vi gik hen til sofaen og satte os. "Te eller noget?" Spurgte han og jeg smilede, "nej det er fint" sagde jeg, han nikkede og vi sad lidt tid i stilhed. "Hvad mente du i kubben?" Spurgte han pludseligt og jeg bed mig i læben, "oh ikke noget" sagde jeg og gav et lille smil. Han kiggede mistroende på mig "hvor slemt er det?" Spurgte han og jeg sukkede "ingen anelse" smågrinte jeg og rystede på hovedet. Han vendte mig og tog mig ind til ham så mit hovede var på hans skulder. Jeg tog mine arme rundt om hans liv og kunne mærke ham kysse min hovedebund, jeg smilte lidt og strammede grebet lidt. "Jeg har savnet det her" hviskede jeg "det samme her" hviskede han tilbage,
god alle de minder... Det er så besværligt for man elsker jo at tænke tilbage, men samtidig.. Det kan det sløre ens dømmekraft og gøre det sværere at gå videre uden dem.
"Hvad tænker du på" spurgte han efter lidt tid, jeg smilte for mig selv "minder" svarede jeg "kan du huske hvorfor jeg kaldte dig sommerfugledrengen?" Tilføjede jeg med et grin, "jada" grinede han "det var den der dans jeg lavede da jeg var, hvad elleve?" Tilføjede han jeg nikkede grinende og trak mig lidt væk fra ham. Vi havde snakket i et par timer, mest bare om vores minder, da jeg så på klokken. "Sh*t!" Udbrød jeg "klokken er 1:30" sagde jeg "og Milla aner ikke hvor jeg er" tilføjede jeg mens jeg tog min mobil, "her" sagde han og tog min mobil, "HEY!" Grinte jeg og han smilte ned i mobilen. Da jeg fik den tilbage så jeg at han havde skrevet til Milla at jeg ville sove hos Justin (stop de dirty tanker😂) og havde ændret sit navn til: Min sommerfugledreng😏💕💘, Jeg grinte og låste min mobil, "så sover jeg åbenbart her" grinte jeg.
A/N
Sommerfugle😂 Harry OG Justin😱😂
Men ja i kender rutinen👍
Uhh overnatte mon det ender godt😱😜
Tusind tak for at læse med💕💘
Loooove
- mizzen😝😎😉

Always broken heartedWhere stories live. Discover now