Truth

268 14 7
                                    

Jeg var ved at gøre mig klar til at Laura og sandra skulle komme, jeg var virkelig spændt. Jeg tog min grå crop top, mine sorte skinny jeans, strømper og selfølgelig undertøj. Jeg satte mit hår op i en rodet knold og tog min mobil for at tjekke Twitter, jeg så nogle twits fra både One direction og 5sos nogle af dem handlede om hvor meget de elskede mig og Milla, nuuurghh, jeg skrev nogle svar til twitsne og fik så en besked fra Laura hvor at der stod at de kunne se bygningen nu. Jeg løb ud til Milla i køkkenet, "de er her lige straks" sagde jeg og tog en af de brownies hun stilte frem, mmhhhh brownies, "HEY" råbte hun fornærmet og tog den ud af hånden på mig og som den fantastiske veninde jeg er prikkede jeg hende i siden, så hun skreg og trillede rundt nede på jorden. Jeg blev afbrudt af dørklokken og løb hen og åbnede, der stod Laura og sandra med de største smil ever. De var begge meget høje Sandra havde grønne øjne og Laura helt blå, Sandra var lyst håret og Laura mørkhåret de minede mig om Niall og Harry bare som piger og så skulle de lige bytte hår farve og Niall farver jo sit hår lyst så men ellers. Vi vinede allesammen og lavede gruppekram.

Der var gået et par timer og vi havde fået snakket en del og hyggede os virkelig da jeg kunne høre nogle brase ind. Milla gik ud for at se hvem det var i sær fordi at der ikke er andre end os der har en nøgle til vores lejlighed. Jeg kunne høre dem grine og Milla råbe "DRENGE!" Og ikke den gode råben. Jeg løb der ud og løftede det ene øjenbryn da jeg så dem ligge grinende på gulvet. "Hvad laver i her" spurgt jeg "og hvordan er i kommet ind?!" Tilføjede jeg de kiggede bare på mig med hemmeligheds fulde blikke. "Hvem har fået lavet en nøgle?" Spurgte jeg og lød virkelig mor agtig, de kiggede allesammen på Harry og jeg løftede det ene øjenbryn "har du fået lavet en nøgle til vores lejlighed" spurgte jeg spørgende
Han kiggede bare ned og Milla var flad af grin. Jeg kiggede spørgende på hende og hun viftede bare med hånden som om at det var lige meget, jeg skulle helt klart spørge hende senere.
Døren var stadig åben og gæt hvem der kom ind, 5sos, jeg kiggede på alle drengene. "Hey! Hvorfor er i har allesammen?!?" Spurgte jeg "vi savnede vores Belsbels" sagde Niall med baby stemme og hunde hvalpe øjne samt blævre læbe. Jeg løb over til Niall og krammer livet ud af ham "nuuurghh min lille søde Nialler" siger jeg med baby stemme mens jeg gnuber hans hovede med knoer. Vi gik mod stuen og blev mødt af skrig! Laura og Sandra kom løbene men da Laura stod lige foran Niall, hendes farvorit, besvimede hun og han greb hende forskrækket men dog med et selvglad smil på læben. Sandra derimod holdt ikke op med at løbe før hun lå for hans fødder men som den gelten mand Niall er rakte han sin frie hånd ud, hjalp hende op og kyssede hendes hånd, hun hvinede for han var også hendes farvorit.
Efter omkring 20 minutter var Sandra og Laura nogenlunde faldet til ro og vi sad og snakkede da Milla pludselig udbrød "skal vi ikke lege sandhed eller konsekvens" mens hun kiggede lumsk på mig, jeg gemte mig skrækslagen over hendes blik bag Harry som kiggede på os, pludselig interesseret i vores samtale. Alle andre end mig ville gerne så jeg blev nød til det. Da alle ville gøre mig flov i det spil ringede jeg til Simone over Skype. Hun tog den og den var, uheldigvis for hende, på video. Hun sad med morgenhår, en næsten gennemsigtig top, så man kunne se hendes BH, og korte nat shorts. Alle sad med store øjne "Hej sø-" hun afbrød sig selv med et skrig da hun opdagede at alle drengene var her og tog hendes dyne over hovedet. Efter et par runder i spillet sagde Milla at alle drengene skulle sige hvem de syntes var den smukkeste af alle pigerne der var til stede. Jeg lavede store øjne da jeg syntes at det var en forfærdelig ide at de sådan skulle farvorisere det var også derfor at jeg næsten kunne kysse Harry da han sagde at han ikke kunne sige en' da vi alle var så smukke. Niall var måske lidt i problemer med det spørgsmål pågrund af Sandra og Laura som hurtigt kunne blive såret hvis han ikke valgte dem, så han kiggede bare på mig som jeg syntes var rigtig sødt men jeg tænkte jo kun på ham som en lillebror ikk?
Jeg lagde hurtigt mærke til at næsten alle kiggede på mig bortset fra Ashton som kiggede på Milla og Calum som kiggede på Simone.
Det her skal nok blive interesant.

A/N
Uha😏😏
Så alle mine ikke eksisterende fans😅 håber at i kan lide dette kapitel og ligger nogle kommentare🙏🙏
Love
-Mis💞😘🎶

Always broken heartedWhere stories live. Discover now