30.rész

62 13 0
                                    

  Nehéz idők kezdődtek a Hernández családban ugyanis Sebastian helyzete egyre rosszabb volt az eddig bizonyítékok alapján minden ellene szól csekély az esély arra , hogy egyhamar kiengedjék. Osvaldo halálával minden megváltozott valaki vagy valakik azt akarják , hogy tönkre menjen minden ami Viktória vagy Sebasianhoz köthető . Most Sebastian megértette és megismerhet azt , hogy Viktória milyen helyzetben volt az alatt két évtized alatt amíg távol volt tőle amikor a négy fal között vagy azt se tudod milyen az idő kint csak a gondolataid cikáznak a fejed fölött. Az a nyaralás ami tönkretette életüket elvesztette feleségét gyerekei anyukat de ő is hibás volt ugyanis a szomorúság ami akkor körülvette életét elfelejtve mindent amit igért egykor Viktóriának ez mind feledésbe merült. A hazugság amely befolyásolta egész életüket nem szabadott volna létrejöjjön nénikéje akarta és barátai támogatása csak súlyosbított a helyzeten így végül elkezdődött a hazugságok hálója. Minden percben csak Viktóriára gondolt alig várta , hogy találkozzanak egy par nap eltelt de sikerült találkozzanak az ügyvéd segítségével . Egy kis szobában várakozott Sebastian egy rendőr társaságban belépett Viktória az ajtón Sebastiann ekkor felállt kitárta karjait odaszaladt Viktória , átölelték egymást ekkor a rendőr rájuk szólt , hogy tilos az ilyesmi féle érintkezés és megkérte üljenek le.

-Furcsa itt lenni , most már érzem minden fájdalmad ami sok hosszú év alatt ért téged , ez a pár nap maga volt a pokol - teljesen megtört Sebastian látszott rajta mennyire megviseli egesz helyzet .

-El lehet viselni ha van erőd - Viktória ismerte a börtön lét minden percét ha nincs jó idegrendszered nem tudod elviselni bentlétet.

-Mit kerestél New Yorkban ?- nem tudta elképzelni azt , hogy férje ölt volna de furcsa is volt az , hogy ilyen sietősen kellett mennie New Yorkba.

- A minap kaptam egy üzleti meghívást egy régi befektetőktől , hogy ha tudok menjek New Yorkba tárgyalni . Egyik nap telefonon kereset Osvaldo , hogy menjek és találkozzak vele fontos ügyben amire ő nem jött el - nem tudta Viktória eldönteni , hogy most igaz Sebastian állítása vagy sem , de most az a legfontosabb kihozza férjét a börtönből.

- Az biztos , hogy egy olyan személy aki közel áll hozzánk és ismer minket tönkre akar tenni csak az a kérdés , hogy MIÉRT? - Sebastian is ezen gondolkodott de most be kell bizonyítani ártatlanságát és visszaszerezze szerelmét. Viktória távozott mind végig azon gondolkodott vajon ki akarja őket tönkre tenni.

A gyerekek kint az utcán várakoztak őket nem engedték be izgatottan várták , hogy meg tudjanak valamit apjukról.

- Hogy van a papa – kérdezte Lizbeth .

- A körülményekhez képest elég jól - válaszolta majd az ügyvédhez fordult.

- Mit tudnánk tenni , hogy Sebastian kiszabaduljon ?

- Először be kellene bizonyítani, hogy az ön exférje tényleg beszélt vele de nem találta meg a megadott címen – mondta az ügyvéd.

- Mi lenne ha oda mennénk kiterítenénk hatha valaki tud még valamit – mondta Max.

- Az nem lenne jó ötlet ki tudja ki vár ránk az egész mögött - mondta Viktória és megkérte gyerekeket ne csináljanak semmit .

Elmondta nekik mindent megtesz annak érdekében , hogy újra látthassák apjukat de legyenek türelemmel valahogy minden rendbe lesz. A próblámak egyre jobban gyűltek de most nem Sebastiannal kapcsolatban hanem divatházzal kapcsolatban a többi részvényes kisajátította magának a céget . Mind a divatház tárgyalójában voltak ahol rendkívüli gyűlést tartottak Viktória tudta nélkül .

-Ha már Sebastian egy jó ideig nem tudja ellátni feladatait cégen belül mi leszünk a vezetök - mondta Heriberto .

- De ott van Viktória - válaszolta Julia.

HernándezWhere stories live. Discover now