20.rész

64 17 0
                                    

Az este folyamán tudtak kettecskén beszélgetni ami az elmúlt időben nem igazán jött létre az egymással való kommunikáció eléggé feszült volt de egy picit enyhült viszonyuk . Sokáig borozgatak amelynek hatására nagyon jó kedvűk volt annyi mindent fel tudtak idézni a múltból ami számukra örömteli pillanat volt .

- Tudod Viktória soha nem feledem az esti sakkozásokat olyan jókat szórakoztunk – mondta Sebastian , miközben kortyolgata borát próbált feleségéhez közeledni .

- Emlékszem nagyon jó kis esti program volt miután a gyerekeket már aludtak évek során sokszor eszembe jutott milyen boldog esték voltak – nézte a kandallóban pattogó tűzet egy pillanatra meg is feledkezett arról ,hogy egykor férje magára hagyta egyedül maradt.

- Az évek során sok új trükköt tanultam – mondta Sebastian ,közben kitöltőt egy egy pohár bort már kezdtek egy picit becsípni .

- Azt elhiszem volt mit fejlődj mert ,mindig kikaptál tőlem - válaszolta közben kortyolta a borát mosolygott.

- Csak higgyed hogy nem tudlak legyőzni- mondta magabiztosan és leült félesége mellé.

- Mi lenne ha kipróbálnánk az új trükkjeid – válaszolta , kezdett a bor hatása megjönni egyre jobban flörtöltek egymással.

Nem sokáig gondolkozott Sebastian megragadta felesége kezét bementek a dolgozószobába ahol elővette a sakktáblát és elkezdte felállítani a bábukat.

- Mit csinálunk mi itt? – kérdezte Viktória férjére nézet.

- Mi lenne ha sakkoznánk a régi szép emlékek kedvéért – válaszolta , közben mintha egy csintalan kamasz úgy bámulta feleségét .

- Legyen..DE..csak úgy ,hogy ha a játéknak lesz valami tétje ,mert úgy izgalmas - mondta Viktória akinek tekintetében egy kis huncutság jelent meg .

- Rendben , legyen de te mit szeretnél?

- Hát én azt rád bízom – mondta ,majd leült a kanapéra.

- Mit szólnál ahhoz ha én nyerek akkor velem töltöd az éjszakát ..

-Rendben , de ha vesztesz ? - mondta merészen.

- Amit csak szeretnél....

Ezek után nem szólt semmit Viktória eléggé be volt csípve Sebastiannal együtt azon sem csodálkozott volna ha mást talál ki férje.

- Akkor kezdhetjük a játékot- mondta Sebastian.

A játék elkezdődött Sebastiannéknál de egy valahol egy igen ravasz játék vette kezdetét Fransisca és Heriberto házánal egy kisebb találka volt. Aki egyszer ott megfordult az részt vett a játékban amit Julia és William talált ki.

- Miért hívtál mindenkit ide Fransisca? – kérdezte Osvaldo.

- Olyan rég nem találkoztunk már ,hogy gondoltam össze hívlak benneteket. – válaszolta Fransisca majd mindenkinek adott egy pohár bort.

- Nagyon furcsa vagy Fransisca , nem hiszem el hogy csak azért hívtál beszélgessünk- mondta Bernarda akinek nem tetszett Fransisca viselkedése attól félt ,hogy valami rosszat talált ki.

- Csak légy nyugodt Bernarda minden kiderül a maga idején- mondta majd kiment a szobából.

- Nem tudom ti ,hogy vagytok vele de nagyon furcsa ma Fransisca – jelentette ki Erika .

- Oh nem beszélj badarságot Erika tudod jól milyen egyszer egyszer Fransisca – mondta Heriberto majd leült és meg gyújtót egy szivart.

Már mindenki nagyon kíváncsi volt hogy miben mesterkedik Fransisca ,eközben a Hernández házban Sebastian és Viktória sakk mérkőzést játszottak . Sebastian minden trükkjét bevetette, hogy ő nyerjen s az övé legyen a nyereménye .

HernándezWhere stories live. Discover now