14.rész

77 21 0
                                    

Mindenki izgatottan várta hogy Sebastian hazahozza feleségét és kislányát a kórházból feldíszítették a ház összes szobáját virággal csak úgy illatozott a ház a sok virágtól. Minden elő volt készítve Viktória és Cora fogadására , Sebastian reggel tízre ment utánuk amire beért felesége már régen készen volt , nagyon utálta a kórházakat alig várta ,hogy saját szobájában aludhasson ma éjjel .Mielőtt haza indultak volna az orvos elmondta sokat kell pihennie mivel műtéten esett át a sebnek gyógyulnia kell. Hamar haz értek mindenki nagyon várta már őket ahogy beléptek az ajtón már gyerekek oda szaladtak és üdvözölték nagy szeretettel itthon mindkettőjüket . Viktória nagyon örvendett annak ,hogy gyermekei ilyen nagy örömmel fogadják itthon őket annak ellenére ,hogy oly csúfos vita zajlott közöttük . Sebastian nem hagyta ,hogy Viktória sokáig talpon legyen így elkiserte szobájukba pihenjen le majd kislányát is lefektette aludni , amíg Viktória pihent gyerekek úgy érezték ,hogy beszélniük kell apjukkal .

-Apa miért nem mondtad el az igazat ? - kérdezte Roby akinek csak egy kicsi ellenszenve volt Viktória kapcsán.

- Úgy gondoltam ha már elfogadjátok annak ellenére ,hogy volt néhány összetűzésetek így inkább hallgattam róla - válaszolta Sebastian akit így is furdalt a lelkiismeret amiért hazudott anyjuk kilétéről.

- Én nem haragszom ,hogy nem mondtad el ,mert a ti döntésetek volt az beszéljetek róla s nekünk nem szabad bírálni titeket hisz ti döntöttétek el - mondta Max aki mindig is Viktória pártját fogta bármi is történt köztük .

-Arra kérlek titeket most ,hogy nr fagssátok Viktóriát a múltja kapcsán ,mert nagyon fáj neki ami húsz évvel ezelőtt történt - Sebastian tudta ,hogy gyermekei nem olyan rosszak ,mint aminek tűnnek s tiszteletben tartják Viktória érzéseit . Mindhárom gyermeke elfogta apja döntését nem fogják mostoha anyukat kérdezgetni a múltról ha akarja majd elmond mindent , Sebastian beszélgetés után rá nézet nejére ,hogy hogy van de még mélyen aludt így nem zavarta inkább lánya szobájába ment ahol órákig tudott üldögélni és nézni ahogy alszik a kis csöppség . Vacsora időre Viktória is felkelt az ágyból igaz nagyon nehéz volt ,mert a sebei nagyon fájtak , de minden fájdalom megérte amikor ránéz kisbabájára minden szenvedés megérte azért ,hogy most itt legyen velük .

- Viktória , te miért keltél fel - kérdezte Sebastian segített leülni neki az asztalhoz.

- Már jól vagyok , kell egy kis mozgás - látta férje ,hogy sokkal jobban van de túlságosan féltette , mind megvacsoráztak majd együtt kimentek a teraszra igazán szép este volt az eget csillagok borították csak úgy tündökölt a hold annyira fénylet . Amíg kint voltak a kisbaba is felkelt aki követelte a vacsoráját anya bement házba és megetette igen falánk kislány a nagyobbak nagy figyelemmel nézték ahogy Viktória gondoskodik kisbabájáról ekkor úgy döntött Viktória amíg mindenki itt van elmondja a gyermekeknek az igazságot ,hogy miért is volt börtönben.

- Lizbeth , Robert , Max azt szeretném ha meghallgatnátok el kell mondanom valamit nektek - nehéz volt számára beszélni a múltról de most mindent elmond , Sebastian próbálta leállitani de nem hagyta most jött el az igazság pillanata .

-Mit szeretnél - mondta Max .

- Pár nappal ezelőtt rájöttetek egyik féltett titkomra de sajnos nem tudtam elmondani az igazat ,most elmondok mindent - mindhárman kíváncsiak voltak de nem akarták ,hogy olyanról beszéljen ami fáj számára .

- Ha nem szeretnéd elmondani nem muszáj , mindenkinek megvan a maga titka ,majd ha eljön az idő elmondod - Robert aki úgy érezte nincs miért bolygatni a múltat ha apja elfogadja azt ,hogy Viktória börtönben volt nekik semmi közük nincs. Lizbeth csak bámulta bátyját nagyon megváltozott mióta beszéltek az atyával ( ugyanis minap elmentek Juan atyához akinél megtudtak egy két dolgot mostoha anyjukról s megértették ,hogy mindenkinek van magánélete ) .

HernándezWhere stories live. Discover now