4.rész

129 23 0
                                    

Viktória meglepődtem hallgata azt hogy mit mesélt Juan atya: Sebastian az elmúlt húsz évben sok mindent hazudott eltitkolt a gyerekei elől. Olyan érzések fogták amellyel ölni tudott volna húsz évvel ezelőtt nem ölt de most képes lett volna rá . Az új felesége csak annyit tud, hogy özvegy Sebastian Patricia egy önző nő csak azért ment hozzá feleségül ,hogy a Hernández vagyon az övé legyen ki nem állhatja az egész családot pláne Sebastian gyerekeit : Patrícia Osvaldo lánya volt egy igen csinos nő aki talán vetélytársa lehet Viktóriának.

Sok ideig tanakodott , hogy mit tegyen úgy döntött hogy még nem áll Sebastian elé és nem ordítja a képébe , hogy mit tett ő vele majd megalapítja saját divatházát és konkurens cég lesz . Nagyon sok szép tervet készített együtt dolgozva egy híres Mexikói divattervezővel elegáns környéken üzlethelységet bérelt egy hónap alatt megnyitotta az üzletét . Egy nagy divatbemutatóval nyitott a nagy közönség felé oltári sikere volt több ruha kellet kész legyen a hónap végére senki nem tudta ki az új divat királynője , mert így nevezték el Viktóriát . Az új cég tulajdonossal mindig csak ügyvéden keresztül tárgyaltak az ügyfelek.

Sebastian cégének nem jelenthet jót mert sok vendége átment a Viktória cégéhez egy év múlva a Viktória divatház nagyon nagy sikerrel zárta az évet világon annyira ,hogy Sebastian cége a csőd szélére került cég társat keresttek aki be tudna fektetni ne menjenek tönkre.

Egy nap Viktória értesült arról, hogy eladó részvények vannak Sebastian cégében felhívta ügyvédjét vegye meg a részvénycsomagot de abban az egy feltételben társul ha ő lesz az egyik fő részvényes és két cég társul. A Hernández familia értesült a dologról nehezen vették tudomásul az befektető kéréseit.

Sebastian cégénél volt a nagy találkozó nem ismerték meg Viktóriát hisz húsz év alatt nagyon sokat változott mint ,külsőleg mint, belsőleg is. Mikor belépett a tárgyalóba mindenkinek tátva maradt a szája Bernarda felállt székből és rá kiabált :

- Te mit keresel itt neked börtönbe kéne legyen a helyed - Victoria nagyon mérges lett és mindegy urinő vissza válaszolt .

-Így kell fogadni engem aki pénzét befektette a cégbe -Bernarda erre az asztalhoz csapta a mappa tartót. Rá kérdett hogy miért kellene veled szépen bánni te egy gyilkos vagy.

-Victoria azt válaszolta - én vagyok az új részvényes és az én cégem társult az ,,Orfebre,,.

Mindenki meglepődten hallgat a Viktória szavait leült az asztalfőre végighallgata azt amit mondtak a cég jelenlegi állásáról. Amikor vége lett az ülésnek Sebastian oda ment Viktóriához , hogy beszéljenek de durván szólt hozzá egykori szerelme .

Én majd két évtizedet vártam rád , igy most te is várj rám - Sebastian nem tudta levenni szemét róla , még mindig ugyanaz a nő mint akibe ő beleszeretett de szíve az ellenséges vele szemben .

Amikor csak akarod de beszélnünk kell - elköszöntek egymástól s megegyeztek , hogy találkoznak holnap.

A meghívást nagy nehezen elfogadta megkérte ,hogy Imperiál hotel éttermébe menjenek . Másnap délben találkozttak ahol véletlenül a nagyobbik fiúk meg látta őket és oda ment köszöni ,Robert nem ismerte fel édesanyát nagyon kicsi volt mikor utoljára látta ami fényképek voltak a házban nem Viktóriát ábrázolta ha nem egy ismeretlen nőt. Ekkor hirtelen Viktória úgy döntött , hogy nem itt fognak beszélni hanem elmennek az ő házába és majd nyugodtan tudnak beszélni , mert volt amit megbeszélni.

Elmentek a nő házához és nappaliban egy tea mellett beszélgetek nagyon feszült volt a hangulat közöttük először Victoria kezdett el beszélni.

Tudod milyen csalódást okoztál nekem , amikor elítéltek - vetette a szemére , úgy beszélt vele mint aki soha nem volt a felesége .

Én okoztam mindent , milyen jó rám fogni - kezdett mérges lenni de alig várta , hogy mindent a fejéhez vágjon .

Elmondta hogy ártatlanul zárták be a börtönbe ő csak tévedésből fogadta meg a fegyvert Sebastian nem hitt neki mint akkor húsz évvel ezelőtt még mindig szereti titkon Viktóriát soha nem tudta elfelejteni akár hány barátnője volt egyik sem érhetek fel egykori nejéhez. Mikor a férfi bele akart kezdeni mondani valójába hirtelen megszólalt a telefonja az új felesége hívta telefonon Patrícia nem akarta felvenni de Viktória erőltetett hogy fel vegye telefont. El kellet mennie Sebastiannak mert felesége rosszul lett és bevitték a kórházba mondta Viktória , hogy majd lesz idejük beszélni mert nagyon sokat fognak találkozni nagy tervei vannak a divatházzal.

Miután elment Sebastian tervezni kezdet ruhákat de nem jött az ihlet , mert csak arra tudott gondolni hogy mit tett vele ez a húsz év...de elhatározta visszaszerzi ami az övé .

HernándezWhere stories live. Discover now