26.rész

51 13 0
                                    

Sebastian fel alá járkált olyan ideges és mérges volt Lizbethre de kettejük közötti szóváltásoktól volt hangos a ház. Erika épp akkor jött haza nagyon érdekelte mitől ilyen hangos a ház. Így rá is kérdezett.

- Mi történt Sebastian, miért veszekedtek ? – kérdezte aggódóan.

- Kérdezd Lizbethet - válaszolt Sebastian .

- Mi lett Lizbeth?

- A kicsit valaki elrabolta – mondta letörten.

- MICSODA!! – mondta meglepődten majd lerakta kabátját.

- Az nem lehet de , hogy és mikor. – kérdezett rá.

Lizbeth elmondta mi történt de még ő maga sem tudta feldolgozni , hogy mi lett. Majd Robert és Max jött le az emeletről.

- Jól hallottuk tényleg elvitte valaki Corát – kérdezett rá Robert de csak azért mert nem tudta , hogy jól hallotta odafentről.

- Igen.

- Nem lehet, hogy lehetsz ennyire felelőtlen Lizbeth – mondta az öccse Max .

- Na te engem ne oktass ki aki még magáról is alig tud gondoskodni - mondta Lizbeth mérgesen majd oda sétált apjához átölelte és fülébe súgta.

- Nagyon sajnálom.

- Azt el is hiszem , hogy sajnálod de nem tudom , hogyan fogod ezt jóvátenni - mondta Sebastian majd vette a kabátját és elindult hátha megtalálja valahol a kicsit.

A többiek is így tettek mindenhol keresték ahol csak tudták Bernarda amikor hazajött nem értette, hogy hol vannak de nem aggódott inkább szövögette tovább a kiss tervét. Max és Robert a házhoz közeli játszóteret néztek át.

- Vajon hol lehet – kérdezte Max.

- Nem tudom de igen sok rossz történik mostanában – válaszolta kételkedve úgy érezte, hogy valaki csúfot űz belőlük.

Késő estig keresték a kislányt de sehol nem bukkantak a nyomára mikor mind hazaérkeztek Bernarda rákérdezett , hogy merre voltak. Sebastian elmondott mindent de nem úgy fogadta mint aki meglepődött inkább úgy mint akit nem érdekli majd a szobájába ment . Nagyon boldognak érezte magát alig várta, hogy elmondja a többieknek gyorsan felhívta Juliat elmondta fejleményeket és megkérte továbbítsa az információkat. Fransisca , Heriberto, Osvaldo , William és Patrícia nagyon meglepődtek a halottakon úgy vélték mind itt az ideje átmenni a Hernández házba segíteni . Sebastian nagyon el volt keseredve a kislánya kedvenc ruháját tartóta kezében mikor bejött a szobába Patrícia.

- Oh Sebastian annyira de annyira sajnálom - mondta gúnyosan majd át ölelte.

- Köszönöm.

- De ha véletlenül nem kerül elő ne aggódj úgy is lesz egy másik gyereked akit majd szerethetsz - mondta ironikusan.

- Te normális vagy ilyet hogyan tudsz mondani ilyen helyzetben majd lesz másik - mondta idegesen és kizavarta a szobából.

Max és Robert felhívták telefonon Viktóriát de nem tudták elérni már nem voltak a hotelbe . Maxnak eszébe jutott , hogy hívják fel Dávid asszisztensét majd tőlük megtudja hol vannak. Hamar meg is tudták jelenleg Kanadában vannak . Rögtön hívta is fel őket.

- Jó estét Viktória elnézést kérek a zavarásért de valamit el kell mondanom - mondta a telefonba Max.

- Szia Max , mi történt - kérdezte semmit sem sejtve , hogy mi is történt otthon.

HernándezWhere stories live. Discover now