27.rész

49 14 0
                                    

Egy pillanatig azt se tudta mit szoljon hideg zuhanyként érte ,hogy Viktória testverei anya hiszen attól ,hogy ő nem Hernández hanem valaki más fia mindig Sebastian lesz az apja. Néma csend uralkodott néhány percig majd Max megkérdezte apját.

-De apa, miért hazudtál mind végig , tudod mennyit szenvedtek anyjuk hiánya miatt.

-Majd amikor lesz családod rájössz ,hogy ha szükség úgy adja hazugság lesz a legjobb ötlet. Ha azt mondom testvéreidnek ,hogy anyjuk börtönbe van egész életükbe szégyenkeznek és megvetik Viktóriát ezt nem hagyhattam.

-Figyelj Max ennek így kellett megtörténnie a múlton nem lehet változtatni de jelenen igen - mondta Viktória aki mindvégig szorította Sebastian kezét .

-Én azt elhiszem ,hogy ez volt a jó , a születésem körül is vannak titkok amik szép lassan kiderülnek , nem félsz attól ha kiderül sokkal rosszabb lesz - tette fel a kérdést Max aki jól ismerte testvéreit akik nehezen tudják elviselni a hazugságokat .

-Minden nehéz lesz de ha az élet úgy akarja ,hogy nem fogadnak el többet nem leszek közelükbe de ha megérzik mennyire is szeretem őket megbocsátanak - szemei elvörösödtek könnyek hulltak le az arcán nehéz volt számára gyermekei hiánya .

-Mond el az igazat sose késő - Max tudta ha az igazság kiderül minden megváltozik.

A beszélgetés hamar befejezték megérkezett Robert , Lizbeth akik kíváncsian érdeklődtek, hogy miről beszélgetnek de nem mondttak el semmit mind zavarban voltak. Bernarda támadása Viktória ellen pont jókor jött mivel Lizbeth nem tudott apjára és mostohájára nézni szívét fájdalom fogta el ha erre gondolt Sebastian és Viktória számára most lenne legnagyobb szükség ,hogy gyermekei támogasák . Mindenki bement ebédelni kivéve Viktória aki egyedül ücsörgött terasz lépcsőjén nem tudott enni nem volt semmi erje ,hogy egyen inkább bámult a távolba szorongat a kislánya takaróját. Egy pillanat múlva jött Erika egy szendvicset hozott Viktóriának hatha legalább ezt megeszi.

-Ha nem eszel semmit azzal nem kapod vissza lányod.

-Nincs étvágyam- félre lökte a szendvicset és elfordult.

-Viktória....ne csináld szeretnéd ha lányod amikor előkerül legyengülve lásson -egy pillanatra feléje fordult szemmei fáradtak voltak hiszen több napja nem aludt.

-Honnan tudjam ,hogy lányom jól van adnak neki enni foglalkoznak-e vele- nem tudta megállni ,hogy ne sírja el magát .

-Sirj csak sirj ...-magához ölelte Viktóriát mind egy igazi anya..

-Tudod ha az élet nem bánt volna olyan csúful el velem.

-A börtönre célzol?

-Igen de arra is gondolok ,hogy emiatt elvesztettem a gyermekeimet is - Vikória csak azért küzdött az elmúlt évek alatt ,hogy visszakapja őket és végre boldog legyen.

-De hát itt vagy melletük..

-De én nem csak Lizbethre , Corára és Robertre gondolok hanem arra gyerekre is akit soha nem ismerhetem meg a testvéred hibájából - ekkor Erika nagyon meglepődött ő nem is tudta ,hogy volt még egy gyereke Viktóriának .

-Micsoda , soha nem mondta Bernarda ....

-Miért mondta volna el de még nincs vége - Viktória most mindent elmondott Erikának. A teljes történetet elmondta miként cselekedett Bernarda és hogyan tette tönkre saját gyereke életét.

-A nővérem nem normális, hogy miket tett az elmúlt években - mondta Erika majd átölelte Viktóriát.

-Bernarda csak úgy érzi jól magát ha árthat másnak de a saját fiának nem mondja el , hogy van egy testvére - mondta Viktória de mikor meghallotta Erika nem hitt a fülének.

HernándezWo Geschichten leben. Entdecke jetzt