9.rész

206 23 0
                                    

Miután mindenki megtudta a rossz hírt elkezdtek gondolkozni hogy miért pont velük történik a sok tragédia. Victoria  csak annyit mondót hogy a múltban elkövetett hibákért.  Sebatlstian értette hogy mire mondja Victoria  és kezdet még  nagyobb bűntudata lenni amiért hazudót gyerekeinek. Reggeli közben mikor csak Victoriaval voltak ketten az asztalnál  megkérdezte:
-Nem lenne bölcs dolog ha elmondanánk az igazat.
Victoria  azt mondta:
-Most még  nincs itt az idő csak akkor tudjak meg hogy én vagyok az anyuk ha kiderül hogy ki a gyilkos és újra megbíznak bennem .  Csak emlékez vissza mi történt a partin miket mondót Bernarda a gyerekekenek hogy én te szeretőd voltam míg az anyuk élt.
Nem sokkal később elindultak Anibal temetésére szép szertartás volt Victoria  nem maradt a toron mert nem volt még annyira jól. Sebastian megígérte hogy haza viszi de mondta hogy nem kell majd a sofőr haza viszi . Inkább maradjon itt. Ahogy mentek haza Victoria tanakodni kezdett azon hogy Sebastianal jó ötlet volt újra házasságot kötni. Vissza gondolt arra az ebédre  amit még az esküvő előtt volt. Milyen megállapodást köttetek  hogy gyerekei mellet lehesen. Házasságuk csak érdek és nagyon jó hogy nem alszanak együtt mert lehet hogy újra beleszeret. Ahogy haza értek Victoria  felment  és egy forró fürdőt akart venni , ahogy be ment a szobájába minden holmija ki volt hányva a szekrényből . Gyorsan felhívta a házvezetőnőt hogy megkérdezte ki járt fent az emeleten a szobájába. Egy levél is volt a padlón amin egy halál fej volt. Nagyon megijedett a két nő , mikor haza jött a család megmutatták Sebastianak hogy milyen levelet kaptak a szobában és úgy döntőt az egész házat fel kamerázzak és biztonsági őr lesz a kapunál így ha valaki idegen jön nem fog egy könnyen bejutni házba. Victoria  másnap annyira jól érezte  magát hogy be ment az irodába és dolgozni kezdet .
Az irodában nagy tiszteletel bántak  vele  mint senora Hernández . Elment a szabókhoz és velük együtt dolgozót majd egy kiss idő múlva az irodájában tervezet új ruhákat az őszi divatosora.
Sebastian mikor meglátta nagyon mérges volt hogy miért jött bedolgozni még nincs olyan jól. Victoria  nem válaszolt csak dolgozót majd megjött a titkárnője  hogy két új lány jelentkezik a meghirdetett állásra. A lányok nagyon megfeleltek a munkára így másnap kezdhetek is. Victoria  nem ment haza inkább bent maradt hogy pótolja be amint eddig kihagyót a munkában . Egyszer egy kis időre elment  az áram és Victoria  a kapcsoló  táblát kereste mikor egy árny megjelent és megfogdta és az orrához tett egy zsebkendőt és elájult.  Az ismeretlen  árny bement az irodába és keresni kezdet valamit de nem tálalta hirtelen megjelent valaki az irodában és meg látta a nőt a földön. Nem volt más mint Sebastian hamar fölvette Victoriat  a földről és a kanapéra ültette. Megkérdezte hogy mi történt  de nem emlékezet  semmire. Sebastian haza vitte féleségét és lefektette.  Másnap reggel Victoria  egy levelet kapot a táskájában amit nem értet mert kódolva  volt egy kis ceklin  annyi állt hogy ebben van az igazi gyilkos neve. Victoria  nem szólt  senkinek a levél létezéséről csak Juan atyának mondta.
Reggeli közben  meg jött egy rendőr aki beszélni akart Sebastianal Victoriaval és Júliával.
Délután össze gyűltek Julia házában  ahol megtudták az igazságot az elmúlt halál esetek kapcsán.
Kiderült hogy Patrícia halála nem szív gondok voltak hanem megmérgeztek ezt mutatja ki a boncolás eredménye , Anibal halála nem baleset volt hanem szándékos valaki elvágta a fékábelt . Victoria  balesete ügyében csak annyit tudták meg hogy a kamerán látták valaki ismeretlent akit próbálnak megkeresni.  A rendőrnek  elmondták hogy mostanába furcsa dolgok történtek a házban aki azt javasolta hogy Victorianak légyen egy biztonsági embere. Miután elment a rendőr Julia teljesen össze roppant és félt egyedül  maradni Sebastian és Victoria meghívták  magukhoz egy kis időre. Robert egy nap az irodában találkozót az új lánnyal aki nagyon megtetszett neki . Elkezdet vele beszélgetni
-Szia új vagy - tette fel a kérdést  Robert.
- Igen, most kezdtem dolgozni a cégnél mint segéd  divattervező.
-Oh.-mondta- akkor a mostohaanyjáénál fogsz dolgozni mert ő  a tervező.
-Mért ki a te anyád.
- Victoria Hernández- felelte.
- Ja értem.
- Lenne kedved velem vacsorázni?- Tette fel a kérdést Robert.
- Ha szabad akkor igen .
- Miért nem lenne szabad? -kérdi.
-Rendben.!
-Ma este nálad leszek 7:30
-Oké.
Robert mikor haza ért mindenki látta milyen boldog Lizbeth rá is kérdett
-Hát  te miért vagy ilyen boldog?
- Szerelmes vagyok .felelte.
-Ki be?
- Az új lányba cégnél Lilianának hívják  és ma elviszem vacsorázni.
Nem sokkal fél  nyolc után érkezet elmentek egy thai éterembe enni majd sétálni a parkba.

《《☆☆》》


Másnap elmesélte húgának és öcsének hogy milyen felejthetetlen estéje volt Lilianával . A kicsi Max irigykedet mert neki még  soha nem volt barátnője .  Lizbeth boldog volt láttva  testvére boldogságát mert ő  már rég nem látta vőlegényét. 

HernándezWhere stories live. Discover now