17.rész

71 19 0
                                    

Nagy eseménynek készül a Hernández család ugyanis Rober nemsokára elveszi feleségül Lillianát a barátnőjét így mindenki izgatott volt sürögtek forogtak a házban ,hogy minden jó legyen majd nagy napon . Az öröm szülök ,mint ahogy neve is mondja boldogok kellene legyenek de sajnos nem így volt Viktória és Sebastian visszonya semmit sem változott az elmúlt napokban. Minden bajt tetézte az ,hogy Sebastian egyre féltékenyebb volt még mindig kapta a titokzatos leveleket s nem tudta kinek higgyen ,mert ő még mindig szereti feleségét nem akarja elveszíteni egy rossz akarója miatt. Bernarda mióta visszaköltözött próbál viselkedni de sajnos nem tud minden egyes lépésében amit Viktória tesz rögtön bele köt ilyen a természete nem tudja megállni csak a baj van vele. Egyik nap amikor mind a három gyerek otthon volt úgy döntött ,hogy beszél velük egyéb információkhoz jutott amivel talán a gyerekek meg tudnak haragudni , mind a Lizbeth szobájában voltak nagyon kíváncsiak voltak arra mit akar nagynénjük .

- Gyerekek beszédem van veletek! - szólt Bernarda.

- Mit szeretnél néném? - kérdezte Lizbeth ,nem tetszett neki nagynénje viselkedése mindig valamin törte fejét csak ártson mostohájának .

- El akarok mondani valamit Viktóriáról - valaszólta Bernarda aki már várta ,hogy mekkora botrány lesz belőle.

- Ugyan biza mit mondanál el nekünk Viktóriáról ?. - kérdezte Robert akit nem érdekelte dolog lenne fontosabb elintézni valója is ,mint ,hogy hallgassa nénje szónoklatát .

- Olyan dolgot amin nagyon meglepődnék- arcán egy halvány mosoly jelent meg látta ,hogy gyerekek érdeklődését felcsigázta .

- Halljuk - mondták.

- Viktóriának szeretője van - nagy határozottan jelentette ki ,hogy még a gyerekek is elhitték .

- Micsoda nem hisszük el amit mondasz - mondta Max aki mindig is megvédte mostoháját .

- Szerintetek miért nem beszélnek egymással - kérdezte Bernarda ekkor egy picit kételkedni kezdtek a gyerekek s Robert rákérdet ,hogy honnan veszi .

- Mégis honnan veszed ,hogy szeretője van ?

- Nem tűnt fel mostanában mennyit ment el itthonról majd késő estig távol volt , apád nagyon haragszik rá .- Lizbeth elhitte Bernarda szavait de Robert nem ő tudta ,hogy merre volt Viktória s a védelmére kelt .

- Néném , abba nem gondoltál bele ,hogy fontos elintézni valója volt azért maradt mindig olyan későig ?- Lizbeth látta bátyán ,hogy tud valamit de nem akarja elmondani így hát inkább hagyta témát .

- Valamin összevesztek s legyen annyi a mi bajunk inkább foglalkozunk a bátyám esküvőjével .- mondta Lizbeth.

- Ha nem hiszitek kérdezzétek meg tőlük . - jelentette ki, Bernarda majd otthagyta őket .

A gyerekek nem hitték el nénikéjük szavait de valami nem hagyta őket nyugodni. Miért vesztek össze ? Úgy döntöttek ,hogy rákérdeznek apjuknál hátha elmond nekik de sajnos sokra nem jutottak vele ,mert épp Alonso és William volt náluk mind megőrültek Alonsonak már rég nem látták őt hisz úgy nőttek fel mintha testvérek lennének . A fiatalok sokáig beszélgettek hisz volt mit elmondani igen sok minden történt amióta elment Alonso. De nem maradtak sokáig hisz péntek este volt elmentek közösen bulizni és ,hogy megünnepeljék Robert közelgő esküvőjét . Bernarda egyre jobban szemügyre vette Williamet s látta, hogy szövetségesre akadt benne tudta ha ők össze fognak szét tudják választani Victoriát és Sebastiant. Robert meghívta Williamet az esküvőre aminek Sebastian nem örült hogy egy ilyen fontos napon is ott legyen Bernarda ekkor már egy terven gondolkozott ami talán beválhat . Lassan teltek múltak a hetek közeledett az esküvő napja nagyon boldog volt Robert és Liliana az esküvöre amit szerettek volna megvalósították persze mindenben segítségére volt Viktória . Az esküvő előtti este Victoria a nappaliban volt és a fényképalbumot nézegette ahol még gyermekei még kicsik voltak milyen boldogok nem látszott rajtuk ,hogy anya nélkül nőttek fel. Aztán Sebastian is csatlakozott hozzája közösen emlékeztek próbálták a szép időket felidézni .

HernándezWhere stories live. Discover now