28.rész

50 13 0
                                    

Nagyon hálás volt , nem tudta miként köszönje meg neki hiszen nem mindenki ajánlana fel ennyi pénzt , Osvaldo egy régi hibáját próbálja kijavítani de tudja pénzzel nem lehet mindent megoldani.Nem habozott elfogadta a pénzt most van a legnagyobb szüksége rá hiszen lánya és egyetlen szerelme a legfontosabb számára. Osvaldo nem csak azért jött, hogy átadja péznt neki hanem megbeszéljen vele egy fontos dolgot.

- Sebastian tudom , hogy már nem szereted a lányom Patríciát – mondta Osvaldo magabiztosan.

- Osvaldo azt nem mondanám, hogy nem szeretem valamikor még az elején szeretem , de amikor Viktória visszajött rájöttem, hogy ő az akit szeretek és szeretni fogok örök életemben - válaszolta s közben egy fényképet szorítgatott a kezében Viktóriáról.

- Tudom azt is tudd ,hogy nem kell felelősséget vállalni a tetteidért – Sebastian tudta miről beszél barátja de nem értette mire mondja . A minap elmondta lányom ,hogy az a gyermek akit vár nem tiéd így akart téged maga mellett tartani.

- Nem az én gyerekem akkor kié?- nagyon kíváncsi volt de egyben haragudott Patríciára aki átverte őt.

- Erre nem tudok én választ adni , ne legyen lelkifurdalásod ,azért mondtam el és tudj foglalkozni a családoddal – mondta sajnálkozva majd megitta borát elhagyta a Hernández házat.

Sebastian nagyon megkönnyebbült a halottakon úgy érezte talán az élete helyre áll majd megcsörrent a telefonja .

- Ma este találkozunk a megbeszélt helyen pontban fél nyolckor a kislánya az autójánál lesz mire vissza megy – adta át az üzenetet egy férfi .

- Honnan tudjam azt , hogy a feleségem is jól van ? – kérdezte bizalmatlanul.

- Ne aggódjon a felesége jól van , ő vele is fog találkozni.

A beszélgetés megszakadt Sebastian egy pillanatig nem tudta mit tegyen végül értesítette a rendőrséget szólt fiainak ,hogy készüljenek. Idegörlö volt a várakozás de hamar telt az idő , mindekozben Viktória egy elhagyatott raktárban volt egyedül a patkányok társaságában megkötözve . Hiába kiabált nem volt értelme senki sem hallotta meg nagyon messze volt a raktár egy elhagyatott kis erdőrész mellett senki földjén.Egy kis idő múlva két ismeretlen árny jelent meg akik Viktória felé tartottak nagyon meg volt ijedve nem tudta mit akarnak vele csinálni . Az egyik személy bekötötte a szemét majd valami altató félét adott be neki ,hogy elkábuljon, mindkét férfi magas kigyúrt tetkós alakok voltak akik egy másik helyre vitték majd elhagyták raktárt . Néhány óra volt még a találkozóig mind nagyon nyugtalanok voltak hiszen nem tudták mire kell számítsanak lassan Sebastian elindult fiaival találkozora . Megérkeztek pontban nyolc órakor a parkba ahol rendőrség is jelen volt ,hogy ha szükség van akkor közbe lépnek néhány percig vártak majd elsétált ruhagyűjtő konténerhez és bedobta a pénzzel teli táskát . Vissza sétált autójához ahol kislánya várta már de Viktória sehol nem volt felhívta Robertet ,hogy nem lássa e valahol de sajnos nem látta . A konténerhez oda sétált egy alak aki el akarta venni a táskát de már rendőrök várták , elvitték gyanúsítottat de még mindig nem nyugodhatok meg . Hiába keresték a környéken Viktórát sehol nem találták úgy néz ki ,hogy nem engedték szabadon mind visszatértek a Hernández házba ahol már várták őket.

- Jaj Sebastian végre, hogy jöttetek annyira izgultunk már - szólt Erika majd gyorsan odament hozzájuk.

- Viktória hol van ? - kérdezte aggódva Lizbeth.

- Nem tudjuk ,sehol sem találtuk - válaszolta aggódva Sebastian.

A Roberta a házvezetőnő érkezett levelet hozott Sebastiannak.

HernándezWhere stories live. Discover now