10.rész

91 23 0
                                    

Max nagy szomorúsággal távozott otthonról bele gondolt abba ,hogy ő még nem tudja mi a szerelem soha nem volt még része benne . Nem tudta honnan tudja meg a választ félt rákérdezni testvéreitől milyen is az igaz szerelem. Gondolkozott azon kit tudjon megkérdezni sokáig tanakodott olyan valakit kell ő megkérdezen aki nem neveti és úgy döntött hogy a legjobb személyhez megy az érdekében hogy a kérdésére választ kapjon.

Elment apja feleségéhez csak ő vele tudja megbeszélni Viktória az egyetlen aki családban megérti őt , mert más nincs akitől megkérdeze meg akitől lenne inkább ahhoz nem fordul tanácsért soha nem volt szerelemes része.

- Szia Victoria!- lépett az irodába be ,majd átölelte , mostohaanyját.

- Oh szia Max! Hát te mit keresel itt?- nézett döbbenten nem nagyon szokott csak úgy be jönni hozzá Max

- Azért jöttem hogy kérdezek valamit - felelte Max.

Rendben gyerre ülj le - szólt Victoria majd mindketten leültek .Viktória úgy nézett Maxra mintha saját fia lenne előtte..

- Miben segíthetek?

- Hat tudod izé lenne egy kérdésem amire szeretnék választ kapni. - nagyon ideges volt alig tudta elmondani amit szeretne.

- Mi lenne az ? - kérdezte nagy érdeklődéssel Viktória.

- Oh inkább hagyjuk buta kérdés lenne - fel ált s ki akart menni de Viktória nem hagyta annyiba dolgot és vissza ültette a kanapéra .

- Na te most szépen ide leülsz és elmondod hogy mi bánt - felelte úgy ,mint egy igazi anya.

- Na jó. Hát meg akarom tudni mi a szerelem-Victoria nagyon meglepődött hogy a kicsi Max miért jött hozzá .

- Miért pont engem választottál vannak nálam jobb emberek akiktől megtudnád a kérdésedre a választ apukád vagy a testvéreid. Ők a megfelelő személyek kérdésedre .

- Azért jöttem hozzád ,mert te nem olyan család tag vagy ,mint a többiek és lehet hogy te őszintén tudnál beszélni róla és nem nevetsz ki.- eközben próbálta ősszedni magát ,mert meghatotta a fiú szavai el nem tudta képzelni ,hogy milyen kérdéssel fordul hozza.

- Rendben. Mit szeretnél tudni?

- Mindent. - mondta nagy elszántsággal.

Nem tudta hogy hogyan kezdjen neki így elkezdte Sebastian és az ő történetét mesélni.

- A szerelem egy olyan érzés amely az emberek életében csak nagyon ritkán fordul elő , lehet hogy olyan pillanatban mikor az ember nem számít rá . Tarthat nagyon hosszú ideig vagy éppen rövid ideig . Van akinél többször fordul elő és nagyon sokáig tart bármilyen nehézség legyen a két fél között a szerelmük mindig erősebb lesz mint bármi más.

- Ahogy egykor nagymamám mondta ,,Olyan szerelmet kell magunknak keresnünk, akivel a kapcsolatunk az idő múlásával nemhogy fakulna, de egyre jobb lesz; aki iránt a csodálatunk és a bizalmunk csak erősödik a megpróbáltatások sor,,

- Te hányszor voltál szerelmes? - kérdezte Max nagyon meghatotta mostoha anya szavai tudta jó emberhez fordult.

- Hát tudod csak egyszer de akkor nagyon szeretem az illetőt -nem tudta hogyan válaszoljon .,mert Sebastian az ember akivel le akarja élni életét .

HernándezWhere stories live. Discover now