22.rész

51 17 0
                                    

Ahogy mesékben is szokott lenni a tündérmese hamar elérkezik mindenkinek az életébe de ha az élet úgy akarja gyorsan átfordulhat legrosszabb mesévé is. Nem egy átlagos reggel volt a Hernández házban lehet egyesek számára felkelni és reggelizni menni ugyanolyan ,mint eddig de Viktória és Sebastian számára egy igazán különleges nap kezdete volt . Egymás karjaiban ébredve miközben a nap sugarai behatoltak az ablakon keresztül egy újabb reggel amikor bebizonyították egymásnak ,hogy mennyire szeretik is a másikat. Erika és Bernarda együtt elmentek vásárolni így csak Sebastian , Viktória voltak otthon mindeközben hazaérkeztek Roberték is .

- Oh micsoda meglepetés – mondta Viktória nagy mosollyal az arcán és megölelte Robertet.

- Hát igen úgy gondoltuk ,hogy meglepünk titeket és nem szólunk mikor jövünk – válaszolta Robert majd apjához ment és kezet fogtak.

-Látom végre kibékültettek , remélem ez így is marad.

- Így van , mi örökre együtt maradunk bármi is történjen - szorosan ölelte Viktóriát és össze vissza csókolgatta nejét.

Mindenki boldog volt együtt ültek le az asztalhoz reggelizni , s mindeközben beszélgetek.

- Fiam , hogy döntöttek hol fogtok lakni ?- kérdezte Sebastian.

- Hát úgy gondoltuk ha nem gond akkor itt laknánk nálatok – mondta Robert.

- Persze, hogy itt lakhatok hisz mindenkinek van hely ebben a házban – mondta Viktória.

- A testvéreim hol vannak- kérdezte Robert?.

- A testvéreid nincsenek itthon Max elment a barátnőjéhez, mert most van egy kis ideje találkozni vele - válaszolta Sebastian.

- Lizbeth ő merre van ? – kérdezte majd felállt az asztaltól.

- Ő úgy döntött hogy újra vissza megy az egyetemre és tanul tovább- mondta Viktória.

- Az én húgocskám ilyen felelősségteljes lett nagyon megváltozott- mondta Robert.

- Mit terveztek mára- kérdezte Viktória.

- Úgy gondoltuk még ma pihenünk majd holnap megyünk be dolgozni - válaszolta Robert.

- Hát az jó hogy pont most jöttetek haza így én és Viktória el tudunk menni pár napra Acapulcoba - mondta Sebastian Viktória pedig hallgatta meglepődtem.

- Gondolom a kicsit itthon hagynátok – kérdezte Liliána.

- Dehogyis hagyjuk itthon jön ő is velünk - válaszolta Sebastian.

-Nektek is kell a pihenés nem könnyű egy ekkora gyerekkel - válaszolta Viktória.

- Ahogy ti gondoljátok nem szólunk bele , de azért tudna hol gyakorolni Robert ha majd egyszer lesz nekünk is gyerekünk – mondta Liliána. Mind nevetek egy nagyot szegény Robert azt se tudta mit szóljon.

Viktóriának levele jött nem volt rajta feladó csak annyi állt benne ,hogy mind találkozunk Acapulcoba. Nem értette a levelet hisz csak Sebastian ma találta ki ,hogy elutaznak gyerekeken és rajta kívül más nem tudja egyáltalán nem foglalkozott a levéllel inkább megpróbált boldog lenni. A fiatalok felmentek kicsomagolni míg Sebastian , Viktória még lett maradtak az ebédlőben beszélgetni.

Mindeközben a vállalatnál folyt a munka mindenki dolgozott mivel nagy bemutatóra készültek ahová nem mindenkinek van lehetősége eljutni csak a legjobbak. Mióta Viktória újra bejárt dolgozni sokkal több vasárlója lett cégnek, néhanapján még William is feltűnik az irodában de mindig olyankor jön amikor nincs bent Sebastian ,hogy nyugodtan flörtöljön Viktóriával.Nem tetszett Viktóriának William viselkedése mindig tudtára adta ,hogy soha nem lesz köztük semmi hísz ő házas és szereti férjét. Úgy dél körül ment dolgozni Sebastian és Viktória d sokáig nem maradt fontos dolgokat kellett elintéznie mielőtt elutaznának.

HernándezWo Geschichten leben. Entdecke jetzt