6.rész

109 23 0
                                    

Viktória meglepődtem állt a férfi előtt nem tudta mit válaszoljon arra kérte a férfit egy kis gondolkodási idő kell számára William szerelmesen állt előtte nagy csodálattal volt Viktória iránt érezte ,hogy valami titka van nem ismerte csak alig pár perce de rögtön szerelmes lett belé és eltökélte megszerzi magának akármi történik. Alig pár órával később Viktória bement Sebastian irodájába pont akkor amikor telefonált a férfi felesége hívta telefonon hogy vacsorázzanak együtt este lloyd étteremben.

Sebastian megkérdezte ,hogy miért jött vissza azután hogy összevesztek.

- Csak azért jöttem vissza szóljak egy bizonyos William Winfield jött , hogy a cégnél ajánlatot tegyen - Sebastian ránézett majd megpukkad a dühtől.

- És hol van ? - kérdezte Sebastian.

- Már elment beszéltem vele ,sietett nem volt ideje ,hogy megvárjon téged - jelentette ki Viktória.

-Mit csináltál milyen jogod volt hozzá - válaszolt de nagyon mérges volt még mindig úgy viselkedett mintha csak övé lenne a cég.

- Nekem is jogom van mert én is tulajdonos vagyok ha nem emlékeznél - mondta az is hozzátette sokkal nagyobb joga mint ahogy a többiek gondolnák. A Sebastiantól kapott részvények is őt illeti meg plusz amiket megvásárolt sokkal több hatalma van mint képzelnék.

Victoria és Sebastian megint veszekedni kezdtek de most oly annyira hogy még a dolgozók is felfigyeltek rá senki nem értette, hogy miért veszekednek . A veszekedést William szakította meg amikor belépett az irodába.

Sebastian nagy örömmel üdvözölte a férfit.

- Üdvözlöm önt a cégnél! - kezét nyújtja majd hellyel kinálta őt és Viktóriát is .

-Sebastian Hernández vagyok cég elnöke -mutatkozott be illendően.

- Nevem William Winfield már beszéltem evvel a kedves hölggyel . Szemei csak csillogtak mikor Viktóriáról beszélt ezt Sebastian is észrevette.

Hosszas beszélgetés után úgy döntöttek hogy megkötik az üzletet mikor William indulni készült újra megkérdezte Viktóriát ,hogy vele vacsorázik most határozott volt és elfogadta a meghívást.

Este nyolc órakor csengetett Viktória lakásán William a férfi már több mint ,tíz perce megérkezett de nem tudta ,hogy mit mondjon vagy tegyen mielőtt be csengetett . A Lloyd étterembe mentek egy nagyon elegáns meghitt étterem volt tele volt szerelmes párokkal . A legjobb asztalt kaptak meg és legfinomabb ételeket fogyasztók el William nagy érdeklődést mutatót Viktória iránt nagyon figyelmes volt amit nő is észrevett. Nagy szerelmes tekintetek bámulta William , mind aki még csak most először szerelmes.

Egyszer Viktória észrevette Sebastiant és feleségét egy másik asztalnál Sebastian mikor meglátta nagyon meglepődött és féltékenység fogta el .

Mikor indulni készült a Hernández házaspár oda mentek Viktóriához köszöni Sebastian bemutatta feleségét a két nő úgy állt egymás előtt mint két vetély társ . Mikor aznap este Sebastian haza ment korán lefeküdt és felesége mikor szólongatta úgy tett mintha már aludna de közben Viktóriára gondolt ,hogy mi lett volna ha nem öli meg Ernestinat és boldogok lettek volna egymással.

Telt múlt az idő kezdet minden a régi kerékvágásba visszakerülni az Orfebre divatház egyre jobban ment miután össze társultak , Sebastian boldog volt ,mert hamarosan apa lesz újból de nem érzett olyan boldogságot mint, akkor mikor Robert fia született Viktóriától. William és Viktória egyre jobban közelettek egymáshoz sokat jártak el szórakozni de nem volt szerelmes a férfiba inkább Sebastian akarta dühíteni. William napról napra egyre szerelmesebb lett és el is határozta magát. Viktória nagy elszántsággal nyomozott, hogy ki lehet a gyilkos . Több nyomon indult de mindig valami ellen esküdt többször életére törtek vagy fenyegető levelet küldtek neki de nem tántorított el semmi . William majdnem minden nap küldött egy csokrot és egy szerelmes üzenetet egy kicsit sok volt Viktória számára nem szerette az ilyen fajta  udvarlást . Egy este titokzatos buliba mentek nem sejtette, hogy mi fog rá várni...

HernándezWhere stories live. Discover now