2.rész

190 26 0
                                    

Évekkel később

Az idő úgy repült el, mintha csak most házasodtak volna össze. Sok minden változott az évek során. Victoria és Sebastian nagyon boldogok voltak. Miután családdá váltak, kapcsolatuk még szorosabbá vált. Két közös gyermekük született, a legidősebb fiú Robert, aki nagyon intelligens volt, és nagyon hasonlított az anyjára. Nem sokkal Robert születése után megszületett a második gyermekük, Elizabeth. Őt mindenki csak Lizbethnek hívta. Nagyon szép lány volt, és nagyon hasonlított Sebastian édesanyjára. Ezért Sebastian az édesanyja tiszteletére Elizbethnek nevezte el a lányát. Még mindig Sebastian nagynénjeinél éltek a Hernández házban.Erika mindig kedves volt Viktóriával, de a testvére ezt nem szerette. Bernarda a mai napig ki nem állhatja az unokaöccse feleségét. Sebastian jelenlétében mézes-mázos nyelven kommunikál vele, de amikor kettesben vannak, alig várja, hogy megalázza. Kapcsolatuk nem is baráti, és kezd hasonlítani az anyós és meny viszonyára. Sebastian családja nyaralni ment a barátaikkal. Mindannyian izgatottan várták, és az évek óta tartó barátság mögött nem olyan szoros a kapcsolat van mint, mást barátok közt szokott lenni. A társaság nőtagjai ugyanis szerelmesek Sebastianba, pedig házas , azok férje pedig nem tudták elfogadni azt feleségeik miként viselkednek velük. Ez a baráti társaság nagyon különc tagokból áll: Anibal és Julia Monterrubio szokatlan házasságot kötöttek. Szerette a feleségét, de az nem vett róla tudomást. A pénz és más semmi nem motiválja őket. Egy másik érdekes pár, Carlos és Ernestina már régóta házasok, és van egy fiuk, Alonso. A kívülállók azt mondanák, hogy valóban boldogok, mindketten mások karjaiban keresik a boldogságot, különösen Ernestina, aki mindig olyan férfiakat keres, akik nem szabadok. Francescának van a legfurcsább kapcsolata, még Victoria előtt Sebastian menyasszonya volt. Nem sokkal azután, hogy szakítottak, hozzáment Sebastian barátjához. Hatalmas korkülönbség van Heriberto és felesége között. Soha nem életek igazi házas életet , csak látszólagos az ők házasságuk. Az utolsó Osvaldo, aki Sebastian szülei halála óta dolgozik a divatházban. Vén és kapzsi öregember, aki mindenkitől fél,, mert attól tart, hogy elveszik a vagyonát. Legnagyobb boldogsága lánya Patricia, aki édesanyjával él az államokban.

Elérkezett a várva várt nap. Mindenki a Hernandez-házban pakolta a csomagját, miközben Bernarda és Erica is csatlakozott a baráti társasághoz , mivel ők is utaznak. Victoria tegnap este összepakolta a csomagjait, hogy több időt tölthessen a gyerekekkel. A férj az aktuális ügyek intézése után hazament. A késő délutáni órákban a gép a Francia Riviérára repül, ahol néhány napig tartózkodnak, majd onnan Párizsba, végül Madridba mennek. Egy hónapra lesznek távol. Victoria eleinte nem akart ilyen hosszú ideig távol lenni a gyerekektől, de férje meggyőzte, hogy ő is megérdemli a pihenést. A barátaik is indulni készültek, és mindannyian izgatottak voltak. Késő délután Sebastian indulni készült. Mindannyian a nappaliban voltak, kivéve Victoriát, aki épp búcsúzkodott a gyerekektől. Alig tudta otthon hagyni őket. Bernarda türelmetlen volt, mint mindig, és folyton azt mondogatta, hogy anyja túlságosan elkényezteti a két gyereket. Sebastina látta , hogy késésben vannak.

- Viktória , siess ! El fogunk késni - kiáltotta hangosan, ő is kezdett türelmetlen lenni. Még fel is ment gyerekszobába , hogy elhozza feleségét. Amikor belépett látta gyerekei arcát mennyire szomorúak , hogy ők elmennek. Gyorsan adott egy egy puszit Robertnek és Lizbethnek , majd karon fogta nejét is kijöttek a szobából.

-Na végre ! - sóhajtott fel Bernarda , eléggé rossz kedve volt ma is. Csúf szemmel meg is nézte Viktóriát. Gyorsan felvette kabátját és indultak. Odalépett férje mellé.

-Ne haragudj - nézte meg ártatlan szemmel. Férje nem is tudott haragudni rá. Megcsókolta , majd beszálltak az autóba.

Amikor megérkeztek a repülőtérre, már mindannyian várták őket a reptéren. Bernarda azonnal elnézést kért a késésért, miközben Victoriát szidta a késéséért.. Sebastian nem értette, hogyan tűrheti a felesége a nagynénje piszkálodását. Szokás szerint Ernestina és a férje érkeztek utolsóként meg. Nem egyedül jöttek, hanem a fiukat, Alonsót is magukkal hozták, hogy elbúcsúzzanak. Amikor Victoria meglátta nagyon meghatódott, és eszébe jutottak a gyerekei. A férje szorosan átölelte és letörölte a könnyeit. Lassan elrepültek a francia Riviérára. A repülőn látta Viktória, hogy a nap lenyugszik, és a kék égbolt sötétségbe borul.

HernándezWhere stories live. Discover now