35. Někdo jiný

3.2K 165 13
                                    

,,...věděl jsem, že tě mám rád a věděl jsem, že ty máš ráda mě..." Serafina jednu ruku sundala z jeho ramene a chytila ho za ruku.
___________________
Pohled Freyi

Hned potom, co ho chytila za ruku, se mu zahleděla do očí. ,, Stačí..." Dostala ze sebe tím zlomeným hlasem. Cesan sebou nepatrně cukl.

Pak zvedl druhou ruku, za ruku jednu ho držela ona, a opatrně jí sestřel slzy. Ruku odtáhl a ona zavřela oči.

,,To, co jsi udělala, se nedá odpustit. Jsi jenom prolhaná, pomstychtivá mrcha, kterou vychoval jeden z nejhorších alf, které kdy vůbec žili." Řekl upřímně a ona se mu znovu podívala do očí.

,,Nikdy nedokážu zapomenout na všechny chvíle ztrávené s tebou. Ale taky nikdy nedokážu zapomenout, žes chtěla zabít Freyu a Avital a málem se ti to povedlo." Řekl a ona popotáhla a přikývla.

,,Už nebudu moct nikdy být ta Una, kterou jsi znal....ale ani nechci být ta Serafina, která chtěla pomstu a smrt dvou vlčic. Já vlastně už nechci být vůbec. Nemůžu začít od znovu, nemůžu smazat, co jsem udělala....nikdy. A to slovo nikdy mě neskutečně děsí a drtí." Zašeptala.

On pomalu zvedl ruku, za kterou ho pořád držela a na ruku se podíval. Ona odvrátila zrak, ale ruku mu nepustila.

,,Máš pravdu....to, co jsi udělala nejde smazat, nikdy. A nikdy ti to nikdo nedokáže odpustit.....protože to, co jsi udělala, je hnusný." Řekl a ona přikývla.

,,Cesane?" Zašeptala. ,,Co?" Zeptal se nechápavě. ,,Zabiješ mě, prosím?" Řekla potichu.
,,Ne, Uno, nezabiju." ,,Prosím, Cesane." Zavřela oči.

Chytil jí za bradu a ona oči zase otevřela. ,,A víš, proč mi s tebou bylo tak dobře? Víš, proč mi tvá přítomnost nikdy nevadila? Víš, proč jsem teď za tebou přišel a všechno ti to říkal? Víš, proč jsem chtěl, aby sis vzpomněla na to, kým jsi byla? A víš, proč tě nedokážu zabít, ani ti jinak ublížit?" Jakmile to řekl, okamžitě jsem si zakryla dlaní pusu a po tvářích mi stekly dvě slzy.

,,....protože tě miluju..." Zašeptal a hlas se mu skoro zlomil. ,,....protože jsi má družka, Uno." Dodal a ona zvedla zrak. Podívala se mu do očí. Nikdy předtím si toho nevšimla?

,,Nemohla jsi to vědět, protože jsi na to byla malá. A teď jsi to nepoznala, protože jsi byla příliš zaslepená pomstou." Řekl a jí po tvářích stekly další slzy.

Naklonil se k ní a ona zavřela oči....pořád doufala, že jí zabije.
Když však oči otevřela, Cesan byl sice o něco blíž, ale zabít jí nemohl, protože jí miloval. ,,Nechci, abys ještě někdy někomu ublížila....nechci, abys někoho zabila. Už nikdy v životě, nikomu neublížíš....a to ani nepřátelům. Už nikdy." Řekl rázně.

,,Ať už do konce svého života udělám cokoli, vždycky budu ta Serafina, co chtěla smrt družek bratrů Nightworldů." Zakroutila hlavou.

Pak se mu znovu podívala do očí. Polkla, pomalu vydechla a pak se k němu rychle naklonila a políbila ho. Neuhnul, nedokázal by to, protože ona je pro něj vším...

Okamžitě jsem se zvedla a vyběhla schody. Vrátila jsem se do pokoje. Oblékla jsem se a znovu si lehla vedle Damiena.

,,Kde jsi byla?" Zeptal se rozespale. ,,Napít se." Odpověděla jsem a doufala, že zvládnu usnout.

Pohled Damiena

Jakmile jsem se vzbudil, vzpomněl jsem si na noční výpravu Freyi....jak se šla v noci napít.

Hodil jsem za hlavu, jak dlouho tam byla a vstal. Oblékl jsem se a vyšel z pokoje.

Jen rychle jsem nakoukl ze schodů....jo, Serafina tam pořád je.

Vešel jsem do bratrovi pracovny. Sedl jsem si před něj. ,,Co se to stalo?" Dostal jsem ze sebe. ,,Já nevím, Dame." Odpověděl.

,,Nechce se mi věřit, že ta dívka tam dole, je naše setra Una....je možné, aby se někdo tak změnil?" Zeptal jsem se nechápavě.
,,Je to možné. Ty ses změnil dokonce dvakrát, Damiene. Nejdřív jsi se změnil na vraždící bytost, když nám zemřeli rodiče. Pak se objevila Freya a ty ses zase úplně změnil. Jsi úplně někdo jiný, než jsi býval kdysi." Odpověděl.

,,Nečekal jsem, že by se z naší sestry stalo....tohle." Zakroutil jsem hlavou. ,,Nemůžu uvěřit, že naše sestra, chtěla zabít naše družky.....nechce se mi tomu věřit." Řekl jsem a na chvíli zavřel oči.

,,Už to není ta Una, která údajně zamřela. Už je to někdo jiný." Řekl s povzdechem. ,,Někdo jiný a přesto pořád naše sestra." Dodal jsem.

,,Co s ní budeme dělat?" Zeptal jsem se po chvíli. ,,Myslím, že to záleží jenom a jenom není." Povzdechl si.
_______________
Tak joo, někteří z vás měli pravdu❤️

Ty a Já? NavždyWhere stories live. Discover now