odpovědi na otázky

2.1K 60 7
                                    

Chvíli mi trvalo na všechny ty otázky odpovědět a některé mě nutily přemýšlet, než jsem na ně konečně odpověděla. Jsem ráda, že otázek bylo tolik❤️
A teď jdeme na ty otázky:

Freya a Damien

Jsi rád, že máš dceru, nebo byste chtěli spíš syna?
Osobně je mi to jedno. Kdybych byl alfa, asi by bylo lepší, kdybychom měli syna, protože se příliš často nestává, aby byli alfy vlčice místo vlků.

Ale s Freyou se shodneme, že je nám jedno, jestli je naše dítě dcera nebo syn, hlavní je, aby bylo v bezpečí.

Co pro vás znamená druh a družka? A jaký názor jste měli na spřízněné duše, když jste se ještě neznali?
Freya:
Pro mě to znamená spojení mezi dvouma, kteří se milují tak moc, že by za sebe vzájemně položily život.

Dřív, ještě než jsem potkala Damiena, pro mě spřízněné duše bylo něco neumožnitelného, nemožného, protože jsem myslela, že mě Dion, alfa co mě vychoval, zabije. Nikdy jsem si nemyslela, že mě zachrání můj druh.

Damien:
Co to pro mě znamená? Pouto na celý život. Pouto s někým, koho tak nekonečně moc miluju. Je to jako splněný sen. Je to něco, na co každý vlk i vlčice čekají.... tedy alespoň většina.

Než jsem Freyu potkal, tak jsem nad ničím jako spřízněné duše nepřemýšlel. Můj cíl byl Taran, chtěl jsem ho zabít. A potom mě nenapadlo, že bych si družku našel, ale pak se objevila Freya a já za ní jsem neuvěřitelně vděčný.

Freya

Chtěla by jsi více dětí? Pokud ano, jak by se jmenovali?
Asi takhle... já takhle brzy nechtěla žádné dítě. Náhodou se narodila Liron, na kterou jsem tak úplně nebyla připravená.
Ale v nejbližší době bych určitě další dítě nechtěla. Ale kdybych jednou měla třeba syna, určitě bych ho pojmenovala Adrien.

Jaké je tvé oblíbené jídlo?
Když jsem ještě žila v domě Diona, kde jsem ztrávila sedm dlouhých let mého života, nemohla jsem si vybrat, co chci jíst. Proto jsem nikdy nepřemýšlela, jestli mám oblíbené jídlo, takže je to něco, co nechávám tak jak to je, jím co zrovna je a přímo oblíbené jídlo nemám.

Damien

Rozumíš si s Unou/Serafinou?
Je to moje sestra. Před šesti lety, než zemřeli naši rodiče, jsem si s ní rozuměl tak, jako správný bratr. Když něco potřebovala, chodila za mnou, nebo za Raimondem. V té době bych pro ní udělal cokoliv.

Momentálně nevím, jak to k ní cítím. Chtěla zabít Freyu a i Avital, a to je něco, co se i vlastní sestře odpouští dost těžce. Nevím, jak to mezi námi s Unou teď bude.

Jak by jsi popsal Cesana?
Znám ho už dlouho. V naší smečce je od té doby, co je mi deset. Takže ho znám už dvanáct let.
A můj názor na něj.... věřím mu tak moc, že bych mu do rukou vložil vlastní život a vím, že by mě nezradil. Přestože je hlídkař a ne bojovník, je to jeden z nejspolehlivějších vlků ze smečky.
Popsal bych ho jednoduše.... je spolehlivej a i když není bojovník, je to dost silnej vlk. Má dobré srdce, asi proto je druh mojí sestry, která má momentálně duši černou, protože třeba z ní udělá zase dobrou vlčici, i když sám nevím, jestli tomu věřím.

Chtěl by jsi další děti?
Nikdy bych si nemyslel, že budu vůbec někdy mít děti a přesto je tady moje dcera Liron, kterou nadevše miluju.... samozřejmě společně s Freyou, obě je nadevše miluju.
A upřímně, já osobně bych možná někdy ještě jedno dítě chtěl, ale nechám to na náhodě.

Ty a Já? NavždyWhere stories live. Discover now