17. Raimond jde pryč

3.4K 186 1
                                    

,,Zní to tak krásně, když to říkáš." Zašeptala jsem tak, aby to mohl slyšet jenom on, a nikdo kdo by případně šel okolo nás.
,,Miluju tě." Zopakoval a já se usmála.
_________________
Pohled Damiena

Ráno si mě, Freyu a Avital, Raimond zavolal do své pracovny.

,,O co jde? Na něco jsi přišel?" Zeptal jsem se ihned. ,,Ne. Ale včera jsem volal Alfě Michaelovi." Pak si povzdechl. ,,A?" Ozvala se Avital.

,,Musím za ním. Může nám pomoct se Serafinou." Řekl a já se zarazil. ,,Zbláznil ses?! Nemůžeš odejít." Protestoval jsem.
,,Někdo tam jít musí, Damiene." Řekl klidně.

Povzdechl jsem si. ,,Půjdu já." Řekl jsem po chvíli. ,,Jsi šílenec?! Nemůžu riskovat, že přijdu i o tebe jen proto, že jsem tě nechal jít na jiné území." Zavrtěl hlavou.
,,Jak je to daleko?" Zeptala se Avital. ,,Pár hodin autem." Odpověděl.
,,Tak to už vůbec ne. Nemůžeš jet tak daleko a ještě k tomu sám." Kroutil jsem hlavou.

,,Prostě tam pojedu já a je to vyřešený." Skřížil jsem ruce na hrudi. ,,Říkám, že ne! Nebudu riskovat, že tě tam zabíjí." Zavrčel. ,,A já zase nechci riskovat, že zemřeš ty! Zaprvé, nezvládl bych, kdybys zemřel a zadruhé.....nemůžu být Alfa, to není nic pro mě a ty to dobře víš." Odsekl jsem.

,,Já to zvládnu. Zítra bych mohl být zpátky." Zkonstatoval. ,,Já tě tam ale jít nenechám!" Vzdoroval jsem. ,,Ty tam ale jít nemůžeš! Zaprvé, neměl bys odpouštět Freyu. A zadruhé, nemůžu přijít o nejlepšího bojovníka v mé smečce. Bez tebe bychom ty boje jen těžko zvládali." Pousmál se.

,,Co když se ti něco stane? Co když tě Alfa Michael zabije? Co když zemřeš?!" Zvýšil jsem hlas. ,,Neměli bychom se rozdělovat, bratře, už nikdy." Řekl jsem rozhodně a už se nehodlal dohadovat.

,,Ty tady zůstaneš! V mé nepřítomnosti mě budeš zastupovat, jakožto můj mladší bratr a můj zástupce. Kdyby přišli znovu samotáři, vezmeš smečku a půjdeš bojovat. A já se zítra vrátím. A už nechci slyšet žádné odmlouvání a to ani od jednoho z vás! To zvládnete." Řekl a vstal od stolu

,,Idiote!" Zavrčel jsem, vyšel z pracovny a práskla s dveřmi.
Pak jsem pěstí bouchl do zdi. Nemůžu přijít i o něj, prostě nemůžu. Stačí mi, že jsem přišel o matku, sestru a otce. Nemůžu ztratit i svého jediného bratra a Alfu Dubové smečky. Avital ho nemůže ztratit.
Nezvládl bych, kdyby se mu něco stalo. A proto se mu nic stát nesmí.

Vešel jsem zpátky do pracovny a zabouchl dveře, až sebou všichni tři trhli.
,,Nemohla dojít tak daleko, že nás rozdělí. Nesmíme Serafině dovolit, aby nás rozdělila." Hleděl jsem na něj.
,,Ona nás nerozdělila, já jen jdu pro pomoc." Pokrčil rameny.
,,Ano, ale musíš odejít. Musíš odejít, protože potřebuješ radu.....protože jsme v nebezpečí.....protože nás Serafina děsí.....takže z toho vyplívá, že nás ona děsí, ty potřebuješ radu a tak odcházíš....tím pádem nás rozdělila ona." Vysvětlil jsem.

,,Ne....to neznamená, že nás rozdělila. Bratry Nightworldy nemůže rozdělit vlčice, tak mladá vlčice. Zítra budu zpět, to ti slibuju, bratře." Usmál se.

Pohled Freyi

Raimond už měl sbaleno a právě zavřel svou tašku do kufru a otočil se na nás.

,,Jsi ten největší kretén, jestli to opravdu chceš udělat..." Řekl Damien a Raimond už se chystal na to něco říct, když Damien pokračoval. ,,...ale jsi ten nejlepší alfa, jaké jsem měl tu čest poznat a proto tvé rozhodnutí respektuju." Dodal Damien.

Raimond se usmál. ,,Slibuju ti, že se zítra v pořádku vrátím." Řekl Raimond a Damien ho objal. Jejich objetí bylo tak dlouhé, tak citlivé a tak bratrské, až mi to vhánělo slzy do očí.

Pak se od sebe odtáhli. Raimond upřel zrak na Avital, která si nervózně hrála se svými prsty. On jí chytil za bradu a zvedl její zrak k sobě. Ona rozmrkal slzy a skočila mi kolem krku. Raimond zavřel oči a pevně jí objal kolem pasu. Viděla jsem, jak je pro něj tak strašně těžké opustit jí, i Damiena.
Odtáhl se od ní a políbil jí. ,,Miluju tě, Avital." ,,Prosím, Rai, vrať se v pořádku." Řekla a on přikývl.

Pak došel ke mě a kupodivu objal i mě. ,,Postarej se o Damiena. On má za úkol postarat se o smečku, ale ty se musíš postarat o něj." Zašeptal mi do ucha. ,,Spolehni se, Raimonde." Odpověděla jsem a odtáhl se ode mě.

Přistoupil k černému autu. Ale ještě se na nás otočil. ,,Dohlídni tady na to, Damiene. Než se vrátím, jsi jakožto zástupce, Alfa." Řekl a nasedl do auta.
,,Zítra jsem zpět." Dodal a auto odjelo.

Avital okamžitě zmizela v domě. Damien mi omotal ruku kolem ramen a pomalu jsme šli zpět do domu.
,,Bude v pořádku." Utěšovala jsem Damiena.

,,V to doufám. Protože bez něj to Dubová smečka dlouho nezvládne." Zkonstatoval. ,,Dubová smečka má i tebe, Dame." Dodala jsem. ,,Nejsem ale Alfa, tím je Rai." Řekl a vešli jsme do domu.
_______________
Už se nám to pomalu rozjíždí 😏

Teď to bude nějakou chvíli z pohledu Raimonda.

Ty a Já? NavždyWhere stories live. Discover now