21. Bölüm

1.2K 92 78
                                    

...

"Unnie! Kapıyı açar mısın?" diye mutfaktan bağırdı Jennie. Telefonumu koltuğa atıp ayaklarımı zemine vurarak kapıyı açtım. Kurye gülümseyerek bana bir zarf uzattı. Teşekkürler edip zarfı alıp kapıyı kapattım. Sırtımı kapıya yaslayıp zarfı açtım. Ardından içindeki bildirim mektubunu okumaya başladım.

Kağıdı okumam bitince yüzümü düşürdüm. Yine her seneki gibi CEO'lar kendi aralarında bir konsept hazırlayıp popüler grupları buluşturuyordu. Bu şeyden o kadar nefret ediyordum ki, bazen keşke popüler bir grubun üyesi olmasaydım bile diyordum. Ama bir dakika... EXO'da Kore'nin en popüler grubu olduğuna göre... Ve ve Junmyeon da EXO'nun sadece bir üyesi değil, aynı zamanda da lideri olduğuna göre... Bu demek oluyor ki.. Junmyeon da gelecek! Yaşasın!

"Kimmiş unnie?" diye sordu yanıma gelen Jennie.

"Kurye, bu seneki grup Tema partisi için davetiye bıraktı" diye sorusunu cevapladım.

"Konsept neymiş?" diye sordu. Evet, umarım geçen seneki gibi saçma bir konsept değildir.

"Pembe?"

"Pembe mi?"

Uzun süredir atmak istediğim ama atamadığım kahkahayı attım. Junmyeon'u  pembeler içinde hayal etmek... Bunun hayali bile komikti.

"Neye gülüyorsun unnie? Pembe zaten bizim konseptimiz değil mi?"

"Junmyeon'u hayal edemiyorum" dedim sırıtarak.

"Junmyeon mu?"

"Evet"

Jetonun düşmesi biraz zaman alsada beynimin tam ortasına düşmüştü.

"Şey, Junmyeon mu dedim ben? Jinyoung! Evet ondan bahsediyordum. Daha önce pembe giydiğini görmemiştim de... " diye salladım. Jennie inanmaz bir bakış attı.

"Pek yemedim ama, neyse" dedi ve mutfağa döndü. Neyse ki Jennie pek üstünde durmamıştı.

Davetiyeyi kapının yanında ki şifonyerinin üstüne attım ve odama çıktım, her ihtimale karşı kapıyı kitledim. Ardından telefonumun rehberimdeki 'İhtiyar Lider' ismine tıkladım. Bir kaç çalış sonra aramamı yanıtladı.

"Myeon!! Seni özledim!" dedim aegyo yaparak.

"Uwuu~ Jisoo-sshi çok tatlısın" dedi aegyo yaparak.

"Tamam, bir daha aegyo yapmak istemiyorum" dedim. Junmyeon kahkaha attı.

"Hey, saçma buluşma partisine sende davetlisin değil mi?"

"Evet, ama gelemeyeceğime emin ol. Geçen sene pek iyi şeyler olmamıştı" dedi. Hafızamı yenileyip geçen seneyi hatırlamaya çalıştım. Geçen sene Jennie'nin babası hastalandığından apar topar hastaneye gitmiştik. Neyse ki sadece alerjisi azmıştı. Bu yüzden partiden erken ayrılmıştık.

"Neler oldu?" diye sordum. Junmyeon bir süre sessiz kaldı.

"Chanyeol kendini tutamadı" diye cevap verdi.

"Nasıl yani?"

"Uzun hikaye, bir ara anlatırım" dedi.

"Peki öyle olsun, şimdi hayal kırıklığına uğradım. Gelmeni çok istiyordum" dedim.

"Üzgünüm Jisoo, fakat eğer Chanyeol, Jungkook ile tekrar karşılaşırsa bu sefer ikisini de kurtaramam. Birbirlerini öldürürler" dedi. Tamam, demek konu Chanyeol ve Jungkook'du. Zaten Chanyeol ve Jungkook'un rakip olduğunu bilmeyen idol yoktu. Fakat kimse aralarında geçeni bilmiyordu. Ama şu an konu bu değil, konu Junmyeon'u o partiye sokmak. O zaman bir plan  şarttı. 

We Got Married - JihoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin