8. Bölüm

1.9K 125 46
                                    

...

"Pamuk şekeri birbirimize mi yedireceğiz?"

"Ay ne rtatlı, hadi yapalım oppa"

Jisoo'ya tuhaf şekilde baktım. Böyle şeylerden hoşlanması tuhafıma gitmişti. Pamuk şekeri ambalajından çıkarıp bir parça kopardım. Mavi renkli olan pamuk şekeri Jisoo'nun ağzına götürdüm. Kesinlikle şu an bizi izlemekte olan jüri üyelerinin gülmekle meşgul olduğunu tahmin edebiliyorum.

Jisoo, ona verdiğim şekeri tatlı şekilde yerken bende onu seyrediyordum. Jisoo ağzındakini bitirdikten sonra elindeki pembe pamuk şekeri ambalajından çıkardı. Çıkarır çıkarmaz içine koyduğum zarf yeryere düştü. Jisoo pamuk şekerden dikkatini alıp yere düşen zarfı aldı.

"Bu ne ki oppa?" diye sordu. Alt dudağımı sarkıtarak bilmiyormuş gibi yaptım fakat içinde ne olduğunu en iyi ben biliyordum. Jisoo zarfı açtı ve eline doğru ters çevirip içinde ki yüzük eline düştü. Jisoo oldukça şaşırrmıştı. Yüz ifadesinden üzüldüğü ya da sevildiği anlaşılmıyordu.

"Ne demek bu?" diye sordu bana şaşkınca bakarak. Gülümseyerek ona bir adım atıp avucunun içinde ki yüzüğü alıp,

"Jisoo, benimle evlenir misin?" diye sordum. Show içindi sonuçta, 'evet' demek zorundaydı. Demeliydi.

"Evettt! Seninle evlenirim oppa" dedi ve ne olduğunu daha ben kavrayamadan boynuma sarıldı. Al işte, o veletler yüzünden şimdi de nişanlanmıştım.

......................................................................

Lisa...

"Ben ısmarlarım!" diye bağırıp tekrar yanımda ki masada oturan Suzy sunbaenin ilgisini çekmeyi başarmıştım. Herkesin ilgisini çekebiliyordum bir süper maknae Oh Sehun'un ilgisini çekemiyordum.

"Bubble Tea" dedi o tatlı ses tınısıyla. Bu ses tonu daha hangi maknae de vardı ki? Bu arada Bubble Tea de ne?

"O ne ya?"

"İçecek işte Liz" dedi karşımda oturan çok bilmiş hain arkadaş Bam.

"Tamam, Bubble Tea ısmarlayacağım" dedim. Sehun çantasını yanımda ki sandalyeye koydu ve hemen sonra yanıma oturdu. Benim yanıma... Benim... İleride de benim yanımda uyuyacaktı ne tatlı...

"Eee, ne zamandan beri çıkıyorsunuz? İlişkinizi hiç duymamıştım da" dedi bir anda Sehun. Kim çıkıyordu? Yoksa hain arkadaş Bam sevgili yapmıştı da bana mı söylememişti?

"Kimler çıkıyor? Neyi duymadın?" diye sordum.

"Sizden bahsediyorum, senden ve Bambam'den"

O sırada kendimi kötü hissettim. Sehun, ikimizi yani Bambam ile beni sevgili sanmıştı. Olmazdı, arkadaşım o benim, biz birlikte büyüdük kardeşim o benim...

"Sevgili değiliz hyung, Lisa benim kardeşim gibidir birlikte büyüdük, ayrıca onun oldukça değer verdiği biri var zaten" dedi Bam.

"Üzgünüm, ben öyle görünce sizi sevgili sandım" dedi. Sanki rahatlamış gibiydi. Aman ileride zaten evimin direği olacaktı o ayrı konuda, ben Lalisa Monaban, bir Oh Sehun'u mu tavlayamayacağım? Peh, daha idollüğümün ilk senesinden BTS'den Jungkook peşimden koşmuştu da bilmem kaç kez çıkma teklifi etmişti. Tabii ben, ödül töreninde, tuvalet kapısının önünde Sehun ile karşılaşmasaydım şuan Jungkook ile çıkıyor olabilirdim yani. Fakat o günden beri Sehun oturmuştu kalbime.

We Got Married - JihoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin