#30: Sa rikkusid kõik ära, Zack

770 57 8
                                    

Niisiis, jõudsingi täna uue osa valmis teha (või lõpetada või ümber kirjutada oma elust :P). Jah, see tõepoolest oli nii.. Zack tõepooles tjulges seda teha :/ Aga nüüd on ta selle kõik unustanud õnneks (peale seda, kui ma ta OMC-s ära tapsin...)

Selle osa juures pilte palju ei ole (ja ma loodan, et nad ikka läksid just nii, nagu mina tahtsin, mitte ei ole seal kõiki pilte albumist). Lugu ma siia juurde ei leidnud, pakkumisi?

Ning siinkohal mul vist rohkem midagi öelda pole, kui et .. hinnake ja kommenteerige palun rohkem! Mulle kohe üldse ei meeldi, kui ma näen vaid hindeid ja seda ka mitte kõigilt lugejatelt :/ Kui see on tingitud sellest, et liiga palju osi on järjest, siis tuleb paus sisse :/ Nii et palun...

***

Peod on toredad. Enamasti. Nad aitavad olukorda lahti pingestada.

Ainuke probleem nende juures on see, et sa ei tea kunagi, mis neil juhtuda võib. Sa ei tea kunagi, kui laksu all või kui täis keegi on ja mis huvitavaid asju sa nende käest siis teada saad. Kui sa ise just täis pole.

Minul õnneks ei olnud kalduvust üle ühe siidri tavaliselt ühel peol võtta. Ma lihtsalt ei näinud mõtet end täis juua. Kuid see ei säästnud mind seiklustest. Alustades sellest, et Josh tahtsi mind sauna tirida.

Üldiselt juhtuvad minuga seiklused siis, kui kedagi tüdrukutest ei ole lähedal. Sellel peol oli ainult Micha ning ta läks kaheteist paiku ära.

Ahjaa, Alasia oli ka .. jah, ma tõesti leidsin endale veel ühe parima sõbranna.

Või uued kõrvad. Okei, tegelt ma ei olnud nii õel.

Kuid Alasia .. okei, ma tavaliselt seostasin seda, et minuga midagi tüdrukute lähedal ei juhtu, sellega, et Jason teadis, et nad teavad, ning sp ei teinud midagi. Ainult et Jasonit sellel peol polnud - milline kaotus -, nii et ma ei teagi .. okei, oletame lihtsalt, et Jasoniga seotud asjad ei juhtu tüdrukute lähedal.

***

Mu silmad olid suletud - nii sain keskenduda värske õhu hingamisele. Alasia tõmbas rahulikult vesipiipu ning Josh puhkas järjekordsest saunaskäigust. Kõik oli rahulik, kuni ma tundsin, et keegi näpib mu juukseid.

Mu silmad plõksatasid lahti ning ma silmitsesin Joshi, kes seda tegi.

Ta ei paistnud märkamagi, kui ehmunud ma äkilisest "sekkumisest" olin. Ainult äkilisus oligi mind ehmatanud, ei purjus ega ka tavaline Josh poleks mulle kunagi midagi teinud.

"Kas su juuksed on päriselt ka nii sirged?" küsis ta.

Oleksin hakanud naerma, kui poleks leidnud, et see oleks solvav. Josh ei oleks küll seda väärinud.

"Jah,"

"Sa ei sirgendagi neid?"

Kavatsesin juba pead raputada, kui mulle tuli meelde, et mu juuksepahmakas on Joshil käes.

"Ei, täiesti naturaalsed,"

"Isegi värvinud pole?"

"Ainult mustad salgud," Hahaha, tõepoolest, mis ajast peaks poiss uurima sinu juuste kohta?

See oli lihtsalt nii naljakas moment. Ma pole seniajani aru saanud, miks ta seda tegi. Võib-olla oli asi tarbitud alkoholihulgas, võib-olla teda tõepoolest huvitas...

"Kindel, et sa sauna ei taha minna?"

"Jah,"

Ta küsis seda juba viiendat korda.

Ainult et mõne minuti pärast jõudsin ma järeldusele, et parem oleks ta seda küsinud ka kuuendat.

"Caro, kuule," ütles Josh äkki. "Mis sul nende msni pealkirjadega on?"

Minu olematu armulugu/Skinny LoveWhere stories live. Discover now