#45: Sa oled ingel, Caro

610 51 8
                                    

Esiteks, suur tänu lugejale ILikeASmile, kes ajas inimesed isegi rohkem hääli andma, kui ma algselt lootnud olin :) Sa saad lisapühenduse mingi hetk ;)

Teiseks, ma täiesti armastan seda osa. See on lihtsalt nii nunnu :) Ja ma arvan, et see pilt kõrval ütleb kõik. See on "Väikesest printist" ja tähendab: "Siin on minu saladus. See on väga lihtne: ainult südamega näed hästi. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu."

Kolmandaks, võib-olla laul siin kõrval on veidi liig selle osa juures, aga no c'mon, see on see, mida Jason tunneb (sorry, tegelane päriselust). Temani jõuab kaua, jah, aga te ju teate, et nad lõpetavad koos :) Ning eks ta näitab seda siin vahepeal ka.

Aga ma nüüd ei hoia teid enam kinni, sest te olete kindlasti varmad lugema ja mina lähen poodi nüüd. Ning ma ei tea, kuidas järgmiste osadega on. Loota ju võib, et ma jõuan see aasta kirjutada veel, aga keegi ei tea. Hoidke muidugi pöidlaid selleks ja lootusi, sest kui isegi see aasta enam ei jõua, siis kindlasti uue aasta esimestel päevadel.

Ja nüüd, trummipõrin, pahh:

***

Raputasin pead, kui Jason taaskord keeldus rääkimast, mis tegelikult juhtus. Isegi siis, kui olime jäetud üksi, sest ma pidin parandama Jasoni väljanägemist.

Jälgisin naeru tagasi hoides, kuidas noormehe silmad muutusid suureks, nähes mu kätes olevaid meigiasju.

"Mida sa kavatsed teha nendega Caro?"

Vaatasin talle ilmselge pilguga otsa.

"Oo, ei, ei, ei. Sa ei tee seda. Sa ei tee seda, kuuled? Sa ei saa mulle seda teha,"

Kergitasin kulmu ning panin ühe käe puusa. "Jah, ma tunnistan: see on kahtlane, sinu puhul vähemalt. Aga midagi pole teha, mu kallis. Sa ei saa sedasi esinema minna. Kujuta ette, et sa oled üks kuulsatest inimestest,"

Me mõlemad ignoreerisime sõnu "mu kallis".

"Ma ei taha meiki!" sõnas Jason jonnakalt ja prunditas huuli.

Ma ei kavatsenudki naeru tagasi hoida tema üliarmsa näoilme peale ning lähenesin talle.

"Ei, palun, Caro, ükskõik mida, aga mitte seda,"

"Oh, jumal küll. Sa oled hullem kui väike laps," laususin ma ja kükitasin ta ette. "Ega ma sind drag queeniks tegema hakka."

"Mis asjaks?" küsis ta, tema näol segadus.

Raputasin vaid pead, pomisedes vaikselt nina alal: "Poisid," Võtsin kätte peitekreemi ja jälgisin muigega Jasoni taas hirmunud näoilmet. "Hei, kuule, see on kõigest peitekreem. See varjab su sinika ja lõhkise huule,"

Ta ei paistnud olevat eriti veendunud ning ta silmad olid endiselt suured, kui ta kartlikult mu tegevust silmitses. Pigistasin mõned tilgad ta sinika ümber ning ettevaatlikult, et talle mitte haiget teha, tupsutasin sõrmedega ta nahka. Tema silmad ei lahkunud minu omadelt ning ma tahtmatult mõtlesin "Viimase õhutaltsutaja" seriaali peale, kus Katara hakkas Zukole seda hingevett (või kuidas iganes nad seda nimetasid) silmale määrama - btw, nutame veel kord, et nad lõpus koos ei olnud. See oli saatuse iroonia, sest ma pmst "ravisin" Jasoni silmaümbrust ja see oli ka vasak silm.

Minu olematu armulugu/Skinny LoveWhere stories live. Discover now