#15: See oli tore. Me võiksime seda veel mõnikord teha

945 58 14
                                    

Eelmine osa ei olnud nii tore, aga see osa meeldib mulle väga ja ma olen sellega rahul. Seda oli nüüd tõesti tore meenutada. Ning pühendus on mu teisele aktiivsele lugejale: Everdeeenile

P.S. Tahad saada teist pühendust? Kommenteeri :)

***

Vanasti mõtlesin ikka, et miks nad kõik väidavad, et kui keegi, keda sa armastab, sind puudutab, siis läbib su keha kuumalaine - et see on ju tobe. Kuigi, kui nüüd järele mõelda, oli tol ajal mu arusaam armastusest vale ja ebaselge. Ma oletan, et just sellepärast, et ma ei olnud seda varem ise tundnud.

Aga tänu Jasonile muutus kõik. Ning nüüd, siin voodis lamades ja naeratades nagu idioot, sest ma mõtlen sellele, mis päeval koolis juhtus, olen ma õnnelik, et ta mulle midagi sellist suutis kinkida. Sest armastus on selline tunne, mida kõik inimesed peaksid tundma.

Väike lisa, enne kui ma jutu juurde lähen, armastuse kohapealt. Näiteks Michelle arvab, et armastus on mõttetu. Ülehinnatud ja värki. Kuid mina ütlen, et kui sa seda üks kord tunned, siis sa saad aru, kui eriline see on. Ning ma tegelikult usun, et tal võib see varsti juhtuda, sest me kõik näeme, kuidas tema ja Craig üksteist vaatavad.

Aga see teid vast ei huvita. Te tahate juba kiiremini teada saada, mille poolest minu 16. sünnipäev siis eriline oli. Võin öelda, et see oli tõesti my sweet sixteen. Ja magus mitte ainult sellepärast, et mul oli kodus ligi 60 muffinit lisaks nendele 36-le, mis olid mõeldud mu klassikaaslastele. Asi oli selles, et .. ei, ma ei ütle kohe ära. Lihtsalt ronige mu pähe ja vaadake see mälestus läbi.

***

Tegelikult ma arvasin, et mu sünnipäev ei ole midagi erilist. Jason oleks kohe öelnud selle peale, et sünnipäevad on ülehinnatud, kuid mina nii ükskõikne sünnipäeva puhul siiski ei ole. Muidu ma vist poleks eelmine õhtu muffinitega nii kaua tegelenud, kas pole?

Okei, okei, oleksin küll, sest ma tahtsin kellelegi VÄGA muljet avaldada.

Ka päeva algus ei tõotanud midagi erilist. Cassie ja Micha soovisid mulle õnne, nagu ikka kombeks oli, ning kinkisid mulle šokolaaditahvli (et me kavatsesime oma sünnipäevi nende lähestikkuse tõttu varsti kõik koos pidada, siis suuremad kingid jäid tolleks ajaks). Ka mõned teised klassiõed .. ja -vennad, näiteks Cyle, tulid mulle õnne soovima ja mind kallistama. Ning olid elevil muffinitesaamise pärast. See oligi eriline moment.

Otsustasin muffineid jagada eesti keele tunnis, põhiliselt sellepärast, et mulle meeldis meie tolleaegne õpetaja, ka praegune on tore muidugi, aga see on teemast kõrvalekalle. Ning esimesed viis minutit ma seisin oma karpidega klassi ees, vaadates täiesti x-kohtadesse ning proovides mitte kellegagi silmisidet luua. Teate küll seda tunnet, kui te seisate klassi ees ja kõik laulavad teile "Palju õnne sünnipäevaks!" või mida iganes ning te lihtsalt olete seal mõttega: "Mida ma nüüd tegema peaks?"

Aga see oli ka ainuke negatiivne aspekt. Siis läks muffinitejagamine lahti ning kõik olid eriti õnnelikud, et järjekordselt kommi ei toodud. (Autor: kui kedagi huvitab, siis need olid kirsimuffinid :D) Jason istus uksepoolses reas ning ma alustasin aknapoolsest (mitte meelega, vaid sellepärast, et õpetaja laud oli seal), nii et mul läks temani jõudmiseks hulk aega. Kuid ma usun, et see tasus end suhteliselt ära.

Niisiis, ma jõuan tema laua juurde, hakkan muffinikarpi tema ette panema - et Dean saaks samuti samal ajal kooki võtta - ning just siis teeb ta midagi mõtlematut ning täiesti segast. Ta sirutab käe nii, nagu ta tahaks selle karbi mu käest ära võtta või mulle õnne soovida või mis iganes tema peas mõlkus. Tulemuseks on kõigest meie käte kokkupuutumine.

See 'kõigest' oli meelega kursiivis, sest see on sarkasm. Kuna seda lihtalt ei saa nimetada 'kõigest käte kokkupuutumiseks'. See oli .. tulekahju. Laviin. Vulkaan. Tuumapomm? Jah, midagi sinnakanti. Te ei suuda seda lihtsalt endale ette kujutadagi, mida see pisike puudutus minuga tegi. Sest lisaks sellele - oojaa, ma nägin küll, mida see puudutus talle tegi - vaatab ta mulle oma säravate roheliste silmadega otsa ja soovib: "Palju õnne sünnipäevaks!"

Minu olematu armulugu/Skinny LoveWhere stories live. Discover now