#31: Tuli ja Vesi

717 52 5
                                    

Sellega ma siis peol tegelengi :D Ei tegelt oli see juba päeval valmis, ootasin vaid, millal 10 hinnet täis saab :) Aitäh selle eest, btw

Mulle meeldib see osa väga, kuigi see on selline .. masendav? Ei, ma ei tea, mulle meeldib (päriselus see nii tore pole). Suht tore on seda Jasoni läheduses kirjutada. Õnneks on ta teisel pool diivanit. Ja ei, ma EI kavatse tema eest vabandada, et postitasin selle osa - ta PEAB aru saama, kui valus oli seda kõike kuulata.

Pilte vist pole väga palju, aga enamus on liikuvad (ning väga head!), nii et soovitan klikkida ja järele vaadata. Ja laul on üldse super selle osa juurde mu arust.

Aga ma lõpetan nüüd, sest poisid muutuvad kahtlustavaks juba :D Mitte et mulle ei meeldiks, et nad seda oleks, aga nad võivad vaatama tulla ja see poleks nii tore :D

***

Väljusin koolimajast, kohendades mütsi ja kotti. Pöörasin end veel korraks ümber, et lehvitada Michelle'ile ja Cassie'le, kes läksid teisele poole. Siis pöörasin end ümber, silmad maas, kuid tõstes need uuesti, avastasin paari meetri kaugusel teda.

Samm läks sassi ning kukkumise tõkestamiseks jäin seisma. Tahtmata ilmus mu näole suur naeratus, nagu alati oli, kui tema oli lähedal. See oli minu puhul refleks.

Kas ta ootab mind?

Jalad tahtsid tegutseda ilma käsuta - tormata tema poole, hoolimata kõigest, ent ma jäin paigale, kuna polnud kindel, mida see kõik tähendada võiks.

Kõndisin rahulikult temani. Haha, rahulikult, jaa, muidugi. "Nii et siis täna?"

"Yeap, peab sellega ühele poole saama,"

Naeratasin talle, kuni kuulsin üpriski lähedalt Zacki õelat häält.

"Ta sai jälle, mis tahtis,"

Ma peaaegu kuulsin, kuidas ta hambaid kiristas.

Hammustasin kõvasti huulde, olles valmis tormama ja sellele nõmedale tüübile silmad välja kraapima, kuid tundub, et Jason märkas mu kavatsust, sest ta haaras mul .. ei, mitte õlast, ta reaalselt haaras mul pihast.

Suudate seda endale ette kujutada? Ei? Sama siin.

Ta tõmbas mind enda poole, nii et mu selg oli tugevasti vastu tema rinda ja kõhtu surutud.

"Lase mind lahti, palun," surusin läbi hammaste.

"Ei," poisi hingeõhk riivas mu kõrva, mis tekitas värinaid kogu mu kehas - nagu alati -, "kui ma su praegu lahti laseks ja sa Zackile silmad välja kraabiks, siis me ei saaks seda tööd täna teha,"

Alles siis sain ma aru, mis tegelikult toimub. Zack mõne meetri kaugusel irvitas endiselt, kuid vaatas meid siiski üllatunult.

Jah, Jasoni käed mu piha ümber. Tõepoolest - wow!

Paistab, et ka Jasonini jõudis tol hetkel, mis täpselt toimus. Tema käed mu piha ümbert kadusid.

"Sorry,"

Sa vabandad, et tegid just seda? Kurat, ma tahan seda veel. "See on okei," naeratasin ma talle, proovides leevendada olukorda. "Ma usun, et kriminaalmenetlused pole praegu tõesti vajalikud."

"Ära unusta, Jason, mis ma sulle ütlesin!" hüüdis Zack, tormates bussi peale ja takistades Jasoni kommentaari minu lausele.

***

Ma oletan, et keegi ei saa endiselt aru, mis toimub. Ma ka ei saa lõpuni aru, miks Jason pidi just mu pihast haarama .. aga üldiselt oli lugu selles, et me pidime tegema temaga paaristööd. Jälle.

Minu olematu armulugu/Skinny LoveWhere stories live. Discover now