41

5.3K 239 130
                                    

{Chris}

Iris ligt hijgend naast me in bed. Ik sla mijn armen om haar heen en druk een kus op haar voorhoofd.

'Ik hou van je' vertel ik haar.

'Ik ook van jou.' Ze glimlacht en legt haar hoofd op mijn borstkas. Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje en zie dat ik een aantal berichten heb. Mijn hart slaat een slag over als ik het bericht van Angel zie. Ik haat het om haar zo'n pijn te doen.

*Het spijt me echt heel erg. Maar jij hebt het uitgemaakt en ik besefte me dat ik nog steeds van Iris hou. Ik hoop oprecht dat je iemand gaat vinden die je gelukkig kan maken. Ik ben gewoon niet die jongen. Ik ben een klootzak en je verdient veel beter.*   Stuur ik terug. Dylan heeft me ook een bericht gestuurd.

*Ben je serieus? Laat je Angel zo makkelijk gaan? Voelde je überhaupt wel ooit iets voor haar?*  Ik zucht en leg zonder te antwoorden mijn telefoon weer weg. Iris laat haar vingertoppen over mijn buik glijden.

'Je bent echt gespierder geworden' zegt ze. Ik grinnik en verstrengel mijn vingers met de hare. Mijn lippen vinden de hare en opnieuw raken we verwikkeld in een gepassioneerde zoen. Mijn handen verkennen haar hele lichaam en Iris haalt haar handen door mijn haar. Kort laat ze me los. Even bijt ze op haar lip voor ze kleine kusjes in mijn nek plaatst. Een kreun ontsnapt aan mijn lippen als ze zacht aan een stukje huid zuigt. Haar volle lippen raken de mijne opnieuw en zo brengen we bijna de volledige dag door.

{Angel}

'We gaan uit.' Quinn en Amy komen mijn kamer in. 'Chris mag stikken in Iris' speeksel.' Ik zucht maar knik dan toch. Ik moet ook gewoon iets leuks gaan doen. Chris verdient niet langer mijn aandacht.

Rond elf uur gaan we een club in en vrijwel meteen bestelt Amy een drankje voor me. Ik drink hem meteen op en bestel een nieuwe.

'Hey, hoe gaat het?' Een knappe jongen neemt naast me op een barkruk plaats. Ik haal mijn schouders op en neem nog een slok van mijn drankje.

'Mijn ex, die amper een dag mijn ex is, heeft nu al zijn lul in iemand anders gestoken.'

'Ik ken het gevoel' zegt de jongen spijtig. 'Relaties zijn klote.' Ik knik instemmend.

'Mag ik er nog twee?' vraagt de jongen aan het meisje achter de bar. Ze knikt en schenkt nog twee drankjes in. 'Hier.' Hij duwt een glas in mijn handen.

'Dank je' glimlach ik. Even kijk ik om me heen. Amy en Quinn zijn nergens te bekennen. Waarschijnlijk zijn ze naar de wc ofzo.

'Hoe heet je eigenlijk?' vraagt de jongen dan.

'Angel' antwoord ik. 'Jij?'

'Levy.' Hij drinkt in een teug zijn drankje op. 'Zullen we dansen?' Ik knik en drink ook mijn drankje snel op waarna ik achter Levy aan de dansvloer oploop. Mijn hoofd is licht en het maakt me allemaal niets meer uit. Ik duw mijn achterste tegen Levy aan en beweeg mee met de muziek. Levy houdt mijn heupen vast en beweegt zelf ook op de maat van de muziek.

Wat drankjes later meld ik Levy dat ik even naar de wc ga. Daar bekijk ik mezelf in de spiegel. Mijn wangen zijn rood. Ik pak mijn telefoon en bekijk wat foto's op Instagram. Chris heeft een foto van zichzelf geplaatst. In de foto is Iris getagd. Zuchtend klik ik zijn account aan en zie dat alle foto's van mij weg zijn. Vervolgens ga ik naar Iris' account. Ze heeft hem openbaar staan dus ik kan makkelijk stalken. Ik klik op haar laatst geposte foto. Hij is van een aantal uur geleden. Ze zit op bed en kijkt uit het raam. Ze is naakt maar je ziet alleen haar rug. Eronder staat een caption.

*📷: Chris❤️*

Dit zegt genoeg. Chris heeft echt al seks met haar gehad. We zijn nog maar net uit elkaar. Kon hij zijn lul echt niet in zijn broek houden? Ik dacht dat hij anders was.

Breaking The badboyWhere stories live. Discover now