4

10.1K 343 43
                                    

{Chris}

Zuchtend draai ik me nog een keer om in mijn bed. Angel blijft door mijn hoofd spoken. Ze zoende me. Ze gaf me een kus nadat ik een ander meisje had gezoend. Ik had dan allang klaar met diegene geweest.

Als ik na vijf minuten nog niet in slaap ben gevallen trap ik de deken van me af en pak mijn telefoon. Het is inmiddels drie uur 's nachts. Angel ligt waarschijnlijk al te slapen.

Ik open Instagram en kijk naar wat foto's. Zou Angel Instagram hebben? Ik tik haar naam in en zie al snel een profiel verschijnen dat wordt gevolgd door veel mensen van school. Ik stuur een volgverzoek en sluit dan de app weer af.

Ik weet niet wat het is, maar iets in me wilt dolgraag bij Angel zijn. Ze was vanavond zó mooi. Ze heeft hele mooie blauwe ogen. Nu ze geen bril op had kon je dat pas echt goed zien.

Het ding is alleen dat ik niet verliefd op Angel kan worden. Wij passen gewoon niet bij elkaar. Een relatie zou voor ons nooit werken. Ik kan niet op die manier met haar gezien worden. Mensen zullen me raar aankijken en hoogstwaarschijnlijk uitlachen. Iemand als ik date nu eenmaal geen meisjes als Angel. Tot nu toe heb ik alleen maar populaire meisjes gedatet. Dan had ik hooguit vier maanden een relatie en toen het uitging had ik na een maand weer een ander. Nu doe ik eigenlijk niet meer aan relaties. Na een aantal maanden ben ik dat meisje toch weer zat. En dan zit ik weer met het gezeik van uitmaken. Dus nu ga ik alleen nog maar met meisjes die een nacht plezier willen hebben. Verder zie ik ze niet meer.

Bij Angel voelt alles zó anders. Er valt zoveel over haar te ontdekken. Er is zoveel dat ik niet weet over haar. Ik wil haar beter leren kennen. Al die populaire meisjes zijn zo standaard. Ze hebben rijke ouders, een kledingkast vol met kleding. Ze geven elke maand op z'n minst één feestje. En boven dat alles zijn ze meestal een slechte vriendin. Ze denken altijd alleen maar aan zichzelf. Als ik een foto van ze wilde maken zeurden ze altijd dat hun make up nog niet goed was, of dat hun haar lelijk zat. Ik heb daar zo'n hekel aan. Als ik een foto wil zonder make up, laat me dan gewoon die foto maken.

Ik schrik op door een melding van Instagram. Angel heeft mijn volgverzoek geaccepteerd. Dus zij is ook nog wakker. Meteen krijg ik een volgverzoek teruggestuurd. Ik open de app en accepteer haar gelijk waarna ik haar account bekijk. Er staan aardig wat foto's op. Het begint met wat foto's van zo'n drie jaar geleden. Glimlachend kijk ik ernaar. Ze leek toen nog zó jong. Ik scroll terug naar de foto's van afgelopen tijd en bekijk ze. Mijn mond valt open bij een bepaalde foto. Deze is echt heel mooi. Ik like hem en laat een reactie achter.

"😍💗"

Vervolgens open ik Whatsapp en stuur Angel een bericht.

*Hey, ik zag dat je nog wakker bent... Ik wilde even zeg dat ik het heel leuk met je vond vanavond x* Even bijt ik twijfelend op mijn lip maar druk dan toch op versturen. Nog geen minuut later krijg ik antwoord terug.

*Ik vond het ook leuk met jou x* Glimlachend kijk ik naar het schermpje en stuur weer iets terug.

*Moet je trouwens niet slapen?*

*Ik kan niet slapen😕* krijg ik terug.

*Ik ook niet. Hoe laat begin je maandag trouwens?*

*Half tien, hoezo?*

*Dan breng ik je naar school.* Maandag gaat het stormen en ik wil het Angel niet aandoen om op de fiets te gaan.

*Dat hoeft echt niet. Ik kan best wel fietsen.*

*Angel, het gaat stormen maandag. Waarschijnlijk kom je amper vooruit.*

*Wat een vertrouwen...🙃*

*🙃* Ik schud lachend mijn hoofd. Waarom ben ik zo? Snel stuur ik nog een bericht.

*Maar ik ga je nog steeds brengen. Of je nu wilt of niet x*

*😘* Ik bijt op mijn lip om een glimlach te voorkomen. Dit betekent iets, toch?

*Ik ga slapen. Goodnight x*

*Slaap lekker x* stuur ik snel terug waarna ik mijn andere chats bekijk. Ik heb aardig wat berichten. Onder andere van Dylan en nog wat andere meiden die wanhopig zijn. Ik leg mijn telefoon weer weg. Ik reageer morgen wel op die berichten. Met een glimlach op mijn gezicht val ik in slaap.

(Niet zo'n spannend hoofdstuk, maar hierin wordt Chris' standpunt over alles wat duidelijker. En voor degenen die zich het afvragen, Chris lijkt inderdaad geen badboy maar dat komt later. Wat vinden jullie tot nu toe van dit boek?)

Breaking The badboyWhere stories live. Discover now